2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
sen bi detaylarını araştırsana kuzum bize bilgi verirsin sana zahmet kaç süreli ne kadar ödeme yapıyo kaç ay ne kadar para yatırıcaz ve kaç gün sonra çıkış gerekli

sen bi detaylarını araştırsana kuzum bize bilgi verirsin sana zahmet kaç süreli ne kadar ödeme yapıyo kaç ay ne kadar para yatırıcaz ve kaç gün sonra çıkış gerekli

CANIM İSTERSEN SEN TC FALAN BİLGİLERİNİ ÖZELDEN AT BEN TEKLİF ÇALIŞAYIM SANA TEKLİFTE BÜTÜN TEMINATLAR YAZIYO

HASTALIK DA FALAN ÇOCUK OLDUGUNDA İŞTEN AYRILINCA EGITIMINDE FALAN GİBİ BİRSURU SEYDE

Bu broşür kendim için teklif çalıştım onu da gonderiyorum meslek kodlarina göre fiyat değişiyor

Eklentiler

• 20181116_155225.jpg
    246,6 KB · Görüntüleme: 38
bir de bise sormak ıstıyorum arkadaslar 5+2de dr a gttı carsamba gunu haftaya tekrar gel hem kontrol ıcın hem de kalp atısını duyarız muhtemelen dedi.
bi aksılık olmassa sonraki kontroller 3hafta arayla mi oluyor meraktan soruyorum

Merhaba kızlar ben süt sevmeyen biriyim ama mecbur bebişim için içicem muzla blrndirdan geçirip soğuk bir şekilde içebilirim ancak şimdi asıl sorum şu ne tür süt içmeliyim sizler ne içiyorsunuz sokakta satılan açık süt, günlük şişe süt, pastorize paket süt ???

ben çocuk sütü içiyorum ama günlük süte geçiş yapıcam tadını sevmedim canım şekerli gibi hergün yoğurtta yiyorum pastorize edilmeyen sütü tercih etmemek gerekiyor bebek için bakteriler zararlı çünkü

10. 11. haftada çağırır canım muhtemelen 4 hafta bir kontrol hemde ikili test için

Birde benim bulantılar afedersiniz kusmaya döndü bugün.Galiba yine oğlumda ki gibi olacak.Insallah 20 haftaya kadar uzamaz hemen geçer

Carsamba kan testi yaptırmıştım 650.20 idi
Bugun yaptirdim 1500 kusur cikti
Cok sukur artisi guzel
Persembeye de randevu aldim doktoruma insallah duyariz kalp atisini

10. 11. haftada çağırır canım muhtemelen 4 hafta bir kontrol hemde ikili test için
hımm anladm canım ck heyecanlıyım sımdıden
gorumcemde hamıle 2ay var tam aramızda onun dr u bnce ıkılı teste gerek yok yanılma payı fazla bosuna doguma kadar stres olucaksınız bıse cıkarsa dmis her halukarda bebegı ıstıyorsanz yapmayalm demısler 2.cocukları ıkısınde de yaptırmadılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…