- 6 Haziran 2018
- 295
- 659
-
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #5.181
Çokta gitmek istemiyorum ultrasonda zararlı olduğu için. Sanki içim büyüyormuş gibi hissediyorum geriliyo derim gibi geliyo. Ağır ağrı degil ama arada bi geliyo yokluyoCanım aksam bende senin gibiydim karnım agriyor sancı gibi bi şeyler oluyordu anlamadım ne oldu hemen acile gittik şükür ki bisey yok normal dedi inşallah sende de birşey yoktur çok rahatsız ediyorsa git bence en azından için rahat eder
Öyleyse sıkıntı yok canım arada kaşık ağrısı olur normaldir herhaldeÇokta gitmek istemiyorum ultrasonda zararlı olduğu için. Sanki içim büyüyormuş gibi hissediyorum geriliyo derim gibi geliyo. Ağır ağrı degil ama arada bi geliyo yokluyo
Bu haftalarda mi ilerde mi bilmiyorum.ama kemik yapısından daha önceki haftalardan da belli oluyor diye duymuştum.Hiç bilmiyorum canım kemik yapısını duymadım yani.bu haftalarda mı kemik yapısına bakılıyormuş
Cnm sen kalp atislarini duymusmuydun.inşallah canım. çekecez artık onlar sağlıklı olsun da razıyız her şeye:)
Belirtilerin kayboldu mu tamamen..Alttan bakti herhangi bi kanama yok dedi bende dun kahverengi lekeler vardı akşamda karında sancı gibi ağrılar olunca korkmustm da bi şey yok normal dedi yine de progestoran Yazım dedi yazmış sanırım kese büyüdüğü için agri yapıyor
İnşallah canımÖyleyse sıkıntı yok canım arada kaşık ağrısı olur normaldir herhalde
Evet kullanıyorum bel agrım başladı çok kötü gıdıcem şimdiBayramdan beri ara ara oluyor bende de kahve olunca çok korkmuyorum ya yerini temizliyor falan diyorlar ya öyle bi şey olabilir eski kan olduğu için kahverengi zaten düşünüyorum ama icini rahatlat acile gidebilirsin progestoran kullanıyordun sanırım dimi
Bugün mide bulantisi biraz daha hafif ama kasik ağrısı Halsizlik devam ediyor ayağa kalkınca düşecek gibi oluyorum geçmedi henüz yaniBelirtilerin kayboldu mu tamamen..
Haberdar lutfen inşallah birşey yokturEvet kullanıyorum bel agrım başladı çok kötü gıdıcem şimdi
hayır canım cumartesi inşallah.sen duydun mu?Cnm sen kalp atislarini duymusmuydun.
Kızlar kimler hangi gebelik programını kullanıyor fikir olur birbirimize
dr.banu çiftçi ve happy momKızlar kimler hangi gebelik programını kullanıyor fikir olur birbirimize
Bende Pregnancy ve Dr.Banu Çiftçi yi kullanıyorum çok memnunum her hafta olan değişimleri videoyla ayrıntılı gösteriyor :)pregnancy ve happy mom
Dr.Banu Çiftçi ye bayılıyorum :)dr.banu çiftçi ve happy mom
Bende Pregnancy ve Dr.Banu Çiftçi yi kullanıyorum çok memnunum her hafta olan değişimleri videoyla ayrıntılı gösteriyor :)
ben de ya. youtubedan da videolarını izliyorum hep:))Dr.Banu Çiftçi ye bayılıyorum :)
İnsanı heyecanlandırıyor kaçıncı gebeliğin olursa olsun :)takip etmek çok güzel gerçekten :)
Çok güzel anlatıyor ama :))ben de ya. youtubedan da videolarını izliyorum hep:))
İnsanı heyecanlandırıyor kaçıncı gebeliğin olursa olsun :)