2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Adi mikroplar seylerini kesip yedireceksn boylelerine sonrada boğazına ilmeği gecirip sallandiracaksin... Düşünme diyeceğim ama mümkün değil
Evet canım artık daha paranoyak olacağız 100gözümüz olacak cocuklara herkese sıcak davranmamayı öğretecegiz çok zor cok

Ben de cılgın gibi izleyip bakıyorum çok garip ama karnım indi suan yok göğsüm hassas ama basım catlıyo su açıp önünde oturdum canım..Rabbim sen yazma nolur

Günaydın canım bende baş ağrısı ve göğüslerde ağrı var acayip derecede büyüyor ve sızı yapıyor
Göğüsler benimde öyle.Öne hafif eğilsem bile acıyorlar. Dünden itibaren yağ sürmeye başladım çatlamasınlar diye. Karnım için erken ama orayada sürdüm ne olur ne olmaz.

bende 9haftalık hamileyim karın ağrılarım başladı normal mi sizce? yaşayan var mı karın ağrısı? kese altında kanama bölgesi var ondan midir acaba?

bende 9haftalık hamileyim karın ağrılarım başladı normal mi sizce? yaşayan var mı karın ağrısı? kese altında kanama bölgesi var ondan midir acaba?
Kullandığım uygulamada bu haftalarda kese iyice büyüdüğü için karın ağrılarının sıklaşabileceği yazıyo canım ama bende kanama alanı yok ondan mı bilmiyorum çok şiddetli değilse sorun yok diyolar

Kızlar günaydın çatlak için hangi kremleri kullanacaksınız lierac ve sebamed kullanmıştım memnun kalmıştım sizin var mı başka formülleriniz öneriniz
Badger belly butter kullanıcam canım organik sertifikalı hindistan cevizi yağıda çok güzel iş görüyor sanırım

Çok korkmustum kızlar ama çok çok şükür ki bebeğim iyi yine de ilac veriym dedi bi iki ilaç yazdı birazdan alicaz bol bol yat dinlen dedi zaten baska bise de yapmıyordum
Benimde hicbir belirtim kalmadi bende korktum sabah acikcasi bende 7+7 deyim normalmiymis..simdi kardwsime doktora gitsemmi acaba dedim kormtum acikcasi

Benimde hicbir belirtim kalmadi bende korktum sabah acikcasi bende 7+7 deyim normalmiymis..simdi kardwsime doktora gitsemmi acaba dedim kormtum acikcasi
Alttan bakti herhangi bi kanama yok dedi bende dun kahverengi lekeler vardı akşamda karında sancı gibi ağrılar olunca korkmustm da bi şey yok normal dedi yine de progestoran Yazım dedi yazmış sanırım kese büyüdüğü için agri yapıyor

Evet canım artık daha paranoyak olacağız 100gözümüz olacak cocuklara herkese sıcak davranmamayı öğretecegiz çok zor cok
Gerçekten çok zor benim kız çok sıcak kanlı hemen konuşur hic yabancılık çekmez egitebiliriz ozel bölgeler kimse göremez elleyemez gibisinden kizima öyle öğretim ben halası bile üzerini değiştiremiyorsa sadece annem görür diyo babasına bile baktirmaz bagirmayi ogretecez ve gözünüzün gördüğü yerden başka bi yere ayrilmayacak

Canım bendede dünden beri var ya çok korkuyorum akşam durmuştu şimdi yıne gelmiş 1 2 damla dr randevusuda cuma günü belım agrıyo

Canım aksam bende senin gibiydim karnım agriyor sancı gibi bi şeyler oluyordu anlamadım ne oldu hemen acile gittik şükür ki bisey yok normal dedi inşallah sende de birşey yoktur çok rahatsız ediyorsa git bence en azından için rahat eder

Canım bendede dünden beri var ya çok korkuyorum akşam durmuştu şimdi yıne gelmiş 1 2 damla dr randevusuda cuma günü belım agrıyo
Bayramdan beri ara ara oluyor bende de kahve olunca çok korkmuyorum ya yerini temizliyor falan diyorlar ya öyle bi şey olabilir eski kan olduğu için kahverengi zaten düşünüyorum ama icini rahatlat acile gidebilirsin progestoran kullanıyordun sanırım dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…