- 28 Mayıs 2017
- 1.590
- 2.415
- 42
-
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #5.161
Evet canım artık daha paranoyak olacağız 100gözümüz olacak cocuklara herkese sıcak davranmamayı öğretecegiz çok zor cokAdi mikroplar seylerini kesip yedireceksn boylelerine sonrada boğazına ilmeği gecirip sallandiracaksin... Düşünme diyeceğim ama mümkün değil
Ben de cılgın gibi izleyip bakıyorum çok garip ama karnım indi suan yok göğsüm hassas ama basım catlıyo su açıp önünde oturdum canım..Rabbim sen yazma nolurben de uyuyamadım gece doğru düzgün..değişik değişik rüyalar gördüm..insan sorguluyo ister istemez acaba iyi mi yapıyoruz çocuk doğurmakla diye..kızı erkeği de kalmadı ki..pislik yapacaklar her türlü yapıyo..çok da bozmayalım moralimizi..çocuklarımız etkilenecek..dün akşam eşim izlettirmedi bana haberleri..sosyal medyaya fln da baktırmadı..
Göğüsler benimde öyle.Öne hafif eğilsem bile acıyorlar. Dünden itibaren yağ sürmeye başladım çatlamasınlar diye. Karnım için erken ama orayada sürdüm ne olur ne olmaz.Günaydın canım bende baş ağrısı ve göğüslerde ağrı var acayip derecede büyüyor ve sızı yapıyor
İnşallah kısa zamanda atlatırsın canım. Göğüs hassasiyetini çekicez artık yapacak bi şey yokgünaydın canım. bende sürekli uyku hali var. gece hiç rahat uyuyamıyorum çok uyanıyorum. sabah bulantılarım var şu an sadece. göğüs hassasiyeti çookk fazla
Kullandığım uygulamada bu haftalarda kese iyice büyüdüğü için karın ağrılarının sıklaşabileceği yazıyo canım ama bende kanama alanı yok ondan mı bilmiyorum çok şiddetli değilse sorun yok diyolarbende 9haftalık hamileyim karın ağrılarım başladı normal mi sizce? yaşayan var mı karın ağrısı? kese altında kanama bölgesi var ondan midir acaba?
Badger belly butter kullanıcam canım organik sertifikalı hindistan cevizi yağıda çok güzel iş görüyor sanırımKızlar günaydın çatlak için hangi kremleri kullanacaksınız lierac ve sebamed kullanmıştım memnun kalmıştım sizin var mı başka formülleriniz öneriniz
inşallah canım. çekecez artık onlar sağlıklı olsun da razıyız her şeye:)İnşallah kısa zamanda atlatırsın canım. Göğüs hassasiyetini çekicez artık yapacak bi şey yok
benim de ara ara kasıklarımda oluyo..ondan demek ki..Kullandığım uygulamada bu haftalarda kese iyice büyüdüğü için karın ağrılarının sıklaşabileceği yazıyo canım ama bende kanama alanı yok ondan mı bilmiyorum çok şiddetli değilse sorun yok diyolar
Benimde hicbir belirtim kalmadi bende korktum sabah acikcasi bende 7+7 deyim normalmiymis..simdi kardwsime doktora gitsemmi acaba dedim kormtum acikcasiÇok korkmustum kızlar ama çok çok şükür ki bebeğim iyi yine de ilac veriym dedi bi iki ilaç yazdı birazdan alicaz bol bol yat dinlen dedi zaten baska bise de yapmıyordum
Alttan bakti herhangi bi kanama yok dedi bende dun kahverengi lekeler vardı akşamda karında sancı gibi ağrılar olunca korkmustm da bi şey yok normal dedi yine de progestoran Yazım dedi yazmış sanırım kese büyüdüğü için agri yapıyorBenimde hicbir belirtim kalmadi bende korktum sabah acikcasi bende 7+7 deyim normalmiymis..simdi kardwsime doktora gitsemmi acaba dedim kormtum acikcasi
Gerçekten çok zor benim kız çok sıcak kanlı hemen konuşur hic yabancılık çekmez egitebiliriz ozel bölgeler kimse göremez elleyemez gibisinden kizima öyle öğretim ben halası bile üzerini değiştiremiyorsa sadece annem görür diyo babasına bile baktirmaz bagirmayi ogretecez ve gözünüzün gördüğü yerden başka bi yere ayrilmayacakEvet canım artık daha paranoyak olacağız 100gözümüz olacak cocuklara herkese sıcak davranmamayı öğretecegiz çok zor cok
Canım bendede dünden beri var ya çok korkuyorum akşam durmuştu şimdi yıne gelmiş 1 2 damla dr randevusuda cuma günü belım agrıyoAlttan bakti herhangi bi kanama yok dedi bende dun kahverengi lekeler vardı akşamda karında sancı gibi ağrılar olunca korkmustm da bi şey yok normal dedi yine de progestoran Yazım dedi yazmış sanırım kese büyüdüğü için agri yapıyor
Canım aksam bende senin gibiydim karnım agriyor sancı gibi bi şeyler oluyordu anlamadım ne oldu hemen acile gittik şükür ki bisey yok normal dedi inşallah sende de birşey yoktur çok rahatsız ediyorsa git bence en azından için rahat ederbende 9haftalık hamileyim karın ağrılarım başladı normal mi sizce? yaşayan var mı karın ağrısı? kese altında kanama bölgesi var ondan midir acaba?
SEnde devam edıyormu canım agrı kanamaCanım aksam bende senin gibiydim karnım agriyor sancı gibi bi şeyler oluyordu anlamadım ne oldu hemen acile gittik şükür ki bisey yok normal dedi inşallah sende de birşey yoktur çok rahatsız ediyorsa git bence en azından için rahat eder
Bayramdan beri ara ara oluyor bende de kahve olunca çok korkmuyorum ya yerini temizliyor falan diyorlar ya öyle bi şey olabilir eski kan olduğu için kahverengi zaten düşünüyorum ama icini rahatlat acile gidebilirsin progestoran kullanıyordun sanırım dimiCanım bendede dünden beri var ya çok korkuyorum akşam durmuştu şimdi yıne gelmiş 1 2 damla dr randevusuda cuma günü belım agrıyo
Yok canım kahve leke geçti agrimda akşamki kadar değil ara ara kasıklarda oluyor ama bebek büyüdüğü için olduğuna kesin gözüyle bakıyorum lavobaya çok çok gider oldum Büyüdüğü için ağrı yaparmış idrar torbasına baskıda yaparSEnde devam edıyormu canım agrı kanama
Walla orasını bende bilemiycem demek ki öyle oluyorhııııııı..ay değişiyosa cinsiyet değişiyo yani doğru mu anladım?