2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Evet canım adet gibi ağrım oldu o gün ama beni kıvrandırmadı böyle tatlı tatlı ısırdı, yattım sürekli. Korktum, koştur koştur doktora gittim. Bu zamanlarda çok normal, eğer şiddetli ağrı ve rengi kırmızı değilse korkma dedi.
Benimde aynı çok az kasık agrısı yerlesıyomu acaba Bebişde gozukmedıya koyu kahve

acil sorum var hamilelikte roll on ve oje kullanan var mı internette zararlı yazıyor ama ben haftalardır kullanıyordum
Canım bu tarz içerisinde alüminyum vs. Bulunmayan deodorant ve roll on kullanabileceğimiz yazıyo ama tabiki doktora da bir danışmalı

Eklentiler

• E92B9DAB-6C70-4A60-BD59-196D3E5C9361.jpeg
    E92B9DAB-6C70-4A60-BD59-196D3E5C9361.jpeg
    37 KB · Görüntüleme: 32
  • DD2A6344-6FBA-4FB9-A10E-084DE491FCB0.jpeg
    DD2A6344-6FBA-4FB9-A10E-084DE491FCB0.jpeg
    11,1 KB · Görüntüleme: 34
su bile sekerli geliyor ya bu ne! cinsiyetten konu acilmis. ben hamile kalmadan once kiz olsa guzel olur diyordum cunku oglum var. bendeki bu istek de cok dogal bir sey tabi ki ama en hayirlisi olsun diyoruz herkes gbi. hamile kaldigimdan beri yine notr oldum ve cinsiyeti hic merak etmiyorum. cok duraganim,heycanim yok,ilki gbi degilim ama bunun tek bi nedeni var bence o da oglum. ben sanirim karnim buyuyene kdr pek alisamayacagim. bana cok asiri duskun bir cocugum olunca sanirm boyle oldum. bi de 3kisiyiz yani kimsemiz de olmayinca her seyimiz kendimiz oldu.tuhaf bi moddayim sizlere gore. kendimi asiri relax goruyorum.:işsiz:

X