2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Bana bi doktor önermiyrz dedi ilk 3 ay bi doktorumda sıkıntı olmaz demişti kıme inanacağımı şaşırdım ben de hafta da iki ye düşürdüm )
İlk çocuğumda hiç bir engel yoktu sağlık açısından isteksizde değildim ama bu gebeliğimde canım neredeyse istemiyor yazık eşimde ben hamileyim diye sesini çıkarmıyor kıyamıyor

ben erkek gibi hissediyorum bi kızım var bi oğlum olsun isterim belki ondan ama bu hamilelik kizima gore daha zorlu değişik belki ondan da olabilir saglicakla gelsin inşallah önemli olan o tabiki de
Amin inşallah saglık la gelsinler de bende niyeyse hep erkek hissediyorum aslında kızımın olmasını cok isterim ama hissiyatım erkek en önemlisi sağlıklı olmaları tabi

Amin inşallah Allah sana da kolaylıklar versin. Belirtileri hissetmek yaşamak bile çok güzel ama bu açlık bulantı yanma ağrı gerçekten çok zorluyor
Son bir ay inşallah sonra daha güzel şeyler yaşarız benim bulantı geçer 3ayda sonra kıpırdanmalari takip ederiz hamileliğin en guzelllll en heyecanlı yeri(kalp atışından sonra)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…