- 19 Ekim 2017
- 2.847
- 3.211
-
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #4.721
Evet Turkiyede öyle her doktor farkli dusunuyorBenim doktorum standart bir başlangıç yapmadı.folic yeterli dedi.her doktor her hasta için bence aynı standartları uygulamıyor
Niye ee KıAllahin sevgili kuluymussun cnm
İlk çocuğumda hiç bir engel yoktu sağlık açısından isteksizde değildim ama bu gebeliğimde canım neredeyse istemiyor yazık eşimde ben hamileyim diye sesini çıkarmıyor kıyamıyorBana bi doktor önermiyrz dedi ilk 3 ay bi doktorumda sıkıntı olmaz demişti kıme inanacağımı şaşırdım ben de hafta da iki ye düşürdüm)
Hayirli haftalar canimGünaydın arkadaşlar hayırlı haftalar
Gunaydin canimGünaydın Şubat anneleri ve bebişleri
Bende öyle canım 2.cocuk diye mi acaba Şenin ilk cocugun cinsiyeti neydin benim kızım varYa şu vakit geçse de cinsiyetlerini öğrensek ilk çocuğumda bu kadar meraklanmamıştım valla
Benimki cok dertli kendi kendime mi ettim ben diyor hahahahİlk çocuğumda hiç bir engel yoktu sağlık açısından isteksizde değildim ama bu gebeliğimde canım neredeyse istemiyor yazık eşimde ben hamileyim diye sesini çıkarmıyor kıyamıyor
Cinsiyet tahminleriniz varmı kızlar birde seyirmeleriniz oluyor muYa şu vakit geçse de cinsiyetlerini öğrensek ilk çocuğumda bu kadar meraklanmamıştım valla
ben erkek gibi hissediyorum bi kızım var bi oğlum olsun isterim belki ondan ama bu hamilelik kizima gore daha zorlu değişik belki ondan da olabilir saglicakla gelsin inşallah önemli olan o tabiki deCinsiyet tahminleriniz varmı kızlar birde seyirmeleriniz oluyor mu
YaaaBenimki cok dertli kendi kendime mi ettim ben diyor hahahah
Amin inşallah saglık la gelsinler de bende niyeyse hep erkek hissediyorum aslında kızımın olmasını cok isterim ama hissiyatım erkek en önemlisi sağlıklı olmaları tabiben erkek gibi hissediyorum bi kızım var bi oğlum olsun isterim belki ondan ama bu hamilelik kizima gore daha zorlu değişik belki ondan da olabilir saglicakla gelsin inşallah önemli olan o tabiki de
Son bir ay inşallah sonra daha güzel şeyler yaşarız benim bulantı geçer 3ayda sonra kıpırdanmalari takip ederiz hamileliğin en guzelllll en heyecanlı yeri(kalp atışından sonra)Amin inşallah Allah sana da kolaylıklar versin. Belirtileri hissetmek yaşamak bile çok güzel ama bu açlık bulantı yanma ağrı gerçekten çok zorluyor
Cinsiyet tahminleriniz varmı kızlar birde seyirmeleriniz oluyor mu
benim ilk çocuğum erkekdi çok rahat bi gebelik geçirmiştim ama bunda daha belirtileri yoğun geçiyo gibi bi kızım olsun isterim rabbim inşallah o duyguyu yaşatmayı nasip eder banaCinsiyet tahminleriniz varmı kızlar birde seyirmeleriniz oluyor mu