2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?


  • Ankete Katılan
    252
Bizim doktor sağolsun hiçbir şey demez bilmiyo mu uğraşmıyor mu anlamadım. Ne dedi size doktorunuz aşı mı 15 güne geçer dedi diş mi?
Bu 6.ay civarı dedi 15 gün kadar sürecek hem aşı hem diş zorluyor dedi. Ama 6.ay aşısı diğer aylara göre biraz daha uzun sürüyor dedi.
 
Merhaba hanımlar, oğlumun ön damaklarına elimi sürtünce iğne gibi bir şey batıyor ama görünürde diş yok, bir de kıpkırmızı olmuş. Böyle mi çıkıyor acaba?
 
Çay bardağıyla su verin, tık tık ses geliyorsa çıkmış demektir :) görünmese de ucu çıkmış olabiliyor çünkü.
 
Biz 29unda olduk canım doktor olur sakin ol bekle dedi.
Bİzde 5 eylülde olduk. Zaten sabretmektwn beklemekten başka çare yok ki inşallah biran önce düzene girer kuzucukların uykularıda yemeleride . Bende bugün beşiği değişme şansım olmadığı için yatağını ters çevirdim bide bu tarafa yatsın belki işe yarar ahahahah:))))
 
Bir şekilde düzene girecekler tamamen ama o zamanı görebileceğimden şüpheliyim. Gözümü 1 yaşa diktim. 1 yaşında diyorum geve bir uyuyacak sabaha kadar. Sürekli kucak istemeyecek. Allaaaaah
 
Günaydın canım. Bizim kahvaltımız genelde kendi yaptığım lor peyniri, tuzu alınmış zeytin, salatalık rendesi,yumurta sarısı,çok az keçiboynuzu özü. Dün ilk defa biraz ceviz rendeledim bi de. Bazı kaynaklar 6 ay bazıları 8 9 ay diyordu ama ben denemek istedim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…