2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?


  • Ankete Katılan
    252
Evet canım benim ama istemeseydim bile çok kötü birşeymiş acabası bile
kesinlikle kötü zaten, sadece bana olsa mesela derim ki rahim kalınlaşması, bebek aklıma bile gelmez düşünmediğimizden ama sende ihtimal olunca bişi diyemedim.
Evet ben verdim kan hamilelik değilmiş geciken adette normal dedi başka bir doktor da
iyi sevindim canım,tahmin ettiğim gibi rahim parçası. düşükte bebek düşse bile içerde parça olduğundan pat diye kesilmiyor ağrı. neyse onunla geçmiş olsun.
 
geçmiş olsun canım, bir an önce toparlar inşallah kuzucuk, bişi ısırmış olmasın? bizimkini sinek yiyince böyle oluyor genelde.
 
Kızlar benim bebegimin saçı hala çıkmadı ya kansizlikta vardi hafif acaba ondan mi çıkmıyor bu saçlar hala kel.. Birde kan ilacı kaç damla veriyorsunuz ??
bizde hala kel sayılırız canm,daha yeni yeni tüylenme başladı.Güya kız bebeği.
Damlayı da kilo başına 1 damla.Ben 6 damla veriyorum en son 6800 dü kilosu
 
U Umutherzaman daha böyle yoğun emzirirken adet olmamamız çok normal, içini ferah tut korkma yapışıklık falan yoktur. bende olmadım daha. ilk kızımda 9. ayda falan oldum sanırım zaten.
Çok gerginlik sinir yapıyor bende ara ara üşüme sıcak basma şişlik oluyor adet olsam rahatlicam sanki. Sizleri duyunca rahatlıyorum ya demek ki normal ilk oglumda ben 2.ayda olmuştum.
 
Benimkinde de oluyor, sinek ısırığı herhalde diyorum.
 
Bu arada benim de adet gelmedi 10 gün geçti test yapmıstım 3 gün geçtiğinde negatifti

İlk zamanlar düzensiz olması normal aslında.
Midemde bulanıyor ama bu aralar herkeste var sanırım eşimde pztsi günü bulanıyor diyordu ay bebek olur mu aman yarabbim

Amaaan yoksa ilk hamiş sen mi olacaksın aramızda dur bakalım relax relax takılıyorsun şimdilik bi test daha mı yapsan?
 
Acillll arkadaşlar dun geceden beri kızımın ateşi 38.5 lerde gidp geliyor calpol verdm ılık banyo yaptrdm serin tutuyorum ama ateşi düşüp tekrar çıkıyor sağlık ocağındakı doktor a gotrdm baktı İshak kusma yok başka semptomlar eklenince tekrar gelirsn muhtelemen diştendir dedi. Sizde diş dönemi düşmeyen ateş yaptı mu cok tedirgin oldm başka doktora da götürsem mı
 
Benim aklıma altıncı hastalık geldi canım 3 gün geçmeyen ateş sonrası döküntü oluştu diyordu arkadaşlar. Allah korusun tabi. Eğer bu gece de düşmezse takibini yapan doktora bi götür istersen. Rabbim şifasını versin
 
Ben düz yatırıyorum uyanınca bi bakıyorum yüzünkoyu yatıyor :)
 
Domates tir muhmetemelen canım
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…