Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,2%
  • erkek

OY: 95 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    182
Kızlar günaydınnn :) emzirme yastığı olarak ne aldınız memnun kalanlar link bırakabilirmii?
C seklinde olanların hepsi aynı işi goruyor ve gerrcekten çok işe yarıyor bence. Marka farkettigini düşünmüyorum.oturma sürecinde de c nin içine oturtup destekli oturma yastigi olarakta kullanılıyor. E bebekten almistim 5 yıldır taş gibi 2 çocuk büyüttüm 3. Yu bekliyor

C seklinde olanların hepsi aynı işi goruyor ve gerrcekten çok işe yarıyor bence. Marka farkettigini düşünmüyorum.oturma sürecinde de c nin içine oturtup destekli oturma yastigi olarakta kullanılıyor. E bebekten almistim 5 yıldır taş gibi 2 çocuk büyüttüm 3. Yu bekliyor
bende şimdi baktım trendyoldan doğru söylüyorsunuz . çokta farketmez ne olduğu . kılıfının takıp çıkarılır olanından alacağım yeterli :)

Günaydın kızlarr nasılsınız🌸bebıtolarrr nasıllar😍haftaya kontrolüm var bakalım bızımkı kaç gram aldı😂😂haftaya alısverıse çıkıcam eksik çok şey var büyük eşyaları da Kasım da alıcaz 🥰

Kilosu kilosuna cm cmine uygun doğurdum hep .doktor hep boy kilo ölçtu birebir çıktı 2 cocugumda da. Olcse en azından Tahmnin olurdu aslinda .🙄
Bir sonraki muayenede sorayım canım madem öyle... 3 hafta sonra bir sonraki kontrol.

Kızlar günaydın
Ayda bir gebelik izni oluyor. 9 unda izin aldım böbrek konusu için devlet hastanesi perinatologtan randevu aldım. Aynı gün kendi doktoruma da alayım ikisini bir arada çıkartayım dedim ama aynı gün ultrasona girmemin bir sakıncası olur mu acaba

Kızlar günaydınnn :) emzirme yastığı olarak ne aldınız memnun kalanlar link bırakabilirmii?
Bana ablam verdi e bebekten almışmış zamanında. Dediğin gibi kılıfı yıkandığı sürece mük. 3. Çocuk geçirmiş 4. Çocuğa bana geldi 😁 ben otururken de çok kullanıyorum onu telefonu koyuyorum laptop koyuyorum elimi kolumu nereye koycağımı bilemediğimde ona koyuyorum🤣🤣

Tablomuz bozulmuş ya inanamıyorum :KK43: S SarilmaSaldirisi senin adını tabloda da değiştireyim yenisi olsun demiştim. Maalesef aşırı hata verdi ve tablo komple kaymış saçma sapan bir şeyler olmuş çok üzüldüm, bir sürü iş çıktı. Yavaş yavaş düzelteceğim artık sizlere sora sora :KK43:

Tablomuz bozulmuş ya inanamıyorum :KK43: S SarilmaSaldirisi senin adını tabloda da değiştireyim yenisi olsun demiştim. Maalesef aşırı hata verdi ve tablo komple kaymış saçma sapan bir şeyler olmuş çok üzüldüm, bir sürü iş çıktı. Yavaş yavaş düzelteceğim artık sizlere sora sora :KK43:
Ben de dün fark ettim acaba telefonda mı böyle gözüktü demiştim. Neden oldu acaba admine bi sorsak mı durduk yere neden bozuluyor

Ben de dün fark ettim acaba telefonda mı böyle gözüktü demiştim. Neden oldu acaba admine bi sorsak mı durduk yere neden bozuluyor
Canım bir kullanıcı adı değişikliği yapmıştım, arkadaşlardan biri isim değiştirince. O sırada bozuldu bir iki satır ama onları düzeltince diğerlerinin de otomatik düzeldiğini sandım. Öyle olmamış. Şu an sanırım herkesinkini düzenledim yeniden ama yine de herkes kendi satırını kontrol ederse iyi olur. Hem eksik bilgilerini gönderen olursa onları da eklerim yeniden.

Bana ablam verdi e bebekten almışmış zamanında. Dediğin gibi kılıfı yıkandığı sürece mük. 3. Çocuk geçirmiş 4. Çocuğa bana geldi 😁 ben otururken de çok kullanıyorum onu telefonu koyuyorum laptop koyuyorum elimi kolumu nereye koycağımı bilemediğimde ona koyuyorum🤣🤣
bnde ilk gereksiz görüyordum sırf emzirmek için gerek yok diyordum ama başka işlevleride varmış hemen sepete eklendi :KK70:

Canım bir kullanıcı adı değişikliği yapmıştım, arkadaşlardan biri isim değiştirince. O sırada bozuldu bir iki satır ama onları düzeltince diğerlerinin de otomatik düzeldiğini sandım. Öyle olmamış. Şu an sanırım herkesinkini düzenledim yeniden ama yine de herkes kendi satırını kontrol ederse iyi olur. Hem eksik bilgilerini gönderen olursa onları da eklerim yeniden.
Benim bebitonun isme de Deniz yazabilirsin canım. İlk ismi de var da onu yazmiyim simdi ☺️

Günaydınn kızlar🥰 bende emzirme örtüsü soracaktım sizce gerekli mi almadım ama gerekli derseniz alıcam😬 bende emzirme yastığı almıştım ty den 😬 benim yarın kontrolüm var heyecanlıyım 30. Haftaya giriyoruz artık bakalımm neler olmuş😍

Günaydınn kızlar🥰 bende emzirme örtüsü soracaktım sizce gerekli mi almadım ama gerekli derseniz alıcam😬 bende emzirme yastığı almıştım ty den 😬 benim yarın kontrolüm var heyecanlıyım 30. Haftaya giriyoruz artık bakalımm neler olmuş😍
Bence gerekli cano, dışarıda tişört altından yapanlar da var ama Türkiye malum burası bence çok rahat edemezsin

bence gerekli ya dışarda çok kadında gördüm ben çok rahat emziriyorlar onunla çocuk da daralmıyor tshirtun altında hem.

Ben gerekli görmedim, zaten kış bebesi sürekli çıkarıp emzireceğimi düşünmüyorum. 2 saatte bir emiyorlar sanırım o arayı denk getiririm diye düşündüm, bir de sütüm falan olmazsa full mama vermek zorunda kalabilirim o yüzden erken almak istemedim gerekli olursa alırım dedim.

X