2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Canım benim doktorum ikili test yapmicaz dedi bu abd ye yollanan yüzde 99 sonuç olan testten yapicaz dedi 11.hafta testi olarak geçiyormuş. Bana mantikli geldi çünkü ikili testte bir sıkıntı olunca gene bu teste yönlendiriyorlar

Cirkin hissetmem sivilceden degil de hormonal sanirim

Simdi sonuc icib gittik doktora. Alttan bakarsam keseyi goruruz ister misin dedi. Karindan baksaniz belki gorunur dedim. Bakmak istemedi. Israrla bu degerse karindan gorunmez dedi. Betahcg degeri icin de ikiz gebelik olabilir dedi. Ultrasonla bakmadan kesin bisey diyemem dedi. Hevesim kursagimda geldim ben de geri.

Kızlar güneş kremi ne önerirsiniz doktor bana denize girebilirsin ama yüzünü sakin yakma dedi ondan hamilelikte kullanilan kimyasal olmayan güneş kremi ariyorum

Mineral filtreli herhangi bir gunes kremi alabilirsin. Genelde solante pregna oneriyor doktorlar. Ben kizimin gunes kremini kullaniyorum. Trukid marka. Mineralli dogal.

Ultrasona göre olan geçerli kuzum

ikili test 11-14 haftalar arası yapılıyor

Canım 1 hafta sonra duyulur muymuş? Benim de 5+3 olcak yarın, ekranda sadece kese mi görünüyor?
kalp atışı 6-7 hafta arası duyuluyor. kalbi henüz atmadıysa keseye bakıp 1 hafta sonra tekrar çağırıyorlar. keşke bu hafta gitmeseydim ben de pişman oldum. haftaya gider 1 seferde öğrenirdim herşeyi

kalp atışı 6-7 hafta arası duyuluyor. kalbi henüz atmadıysa keseye bakıp 1 hafta sonra tekrar çağırıyorlar. keşke bu hafta gitmeseydim ben de pişman oldum. haftaya gider 1 seferde öğrenirdim herşeyi
Ama işte dış gebelik oluğ olmadığını anlamak için keseyi görmek önemli. Yolk sac göründü mü peki? Bazı kişiler 6. haftası içinde görmüş çünkü

Ben haftaya perşembeye aldım randevuyu 6+3 olmuş oluyor kalp atışını duyabilirmiyim acaba yada randevuyu iptal edip daha mı gec gitsem bilemedim ki

hcg kaç çıktı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…