2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Ay kızlar bi cuma pazarına çıkım dedım hem yürüyüş olur 1 sokağa anca gırebıldım başım döndü yıne bu tansıyon mahvedıyor beni oturdum tuzlu ayran içtim eve geldim :KK43:

Ay kızlar bi cuma pazarına çıkım dedım hem yürüyüş olur 1 sokağa anca gırebıldım başım döndü yıne bu tansıyon mahvedıyor beni oturdum tuzlu ayran içtim eve geldim :KK43:
Bende doktora gittim evden uzaktim birde trafik tabiki geldim eve 7 kere kustum. Izmire giderken ne yapicam hic bilmuyorum nirvana yapicam sanirim kusmada.

Ama işte dış gebelik oluğ olmadığını anlamak için keseyi görmek önemli. Yolk sac göründü mü peki? Bazı kişiler 6. haftası içinde görmüş çünkü

kese var ama bebeği göremiyorum dedi. bebeği göremiyorum derken yolk sac dan bahsetti sanırım . devlet hastanesi malum bende cok soru yagmuruna tutmak ıstemedım. cok erken oldugunun bende farkındayım. bu yüzden net cevap veremıcenı bıldıgım ıcın ısrar etmedim. hakkımda hayırlısı olsun canım . bizim cocugumuz olmuyordu tup sonrası 2. ye hamıleyım allahın vardır bı bıldıgı. daha sakin ve sabırlıyım bu sefer

Merhabalar... Ben dün doktora gittim geçen hafta kan değeri artışım gayet iyiydi ama doktora gidince vajinal ultrasonla 3 mm bir kese göründü çok küçük geç gebelik değilse sanırım bir travma daha bekliyo beni :110: cuma günü tekrar gideceğim bakalım gelişme varmı bu bebeğimde beni terk ederse 4. Düşüğüm olacak :KK14:

herkes hamileliği farklı yaşıyor canım yalnız değilsin o koku olayına bende dayanamıyorum sürekli midem bulanıyor..
kuzenim 2 hamileliğinde de 9 ay boyunca mide bulantısı öğürme şikayeti yaşamıştı . kordona fazla gitme o zaman canım sen bir süredir deniz çok kötü kokuyor
sorma hergün otobüsle geçiyorum salhaneden o nasıl bir kokudur :kusmuk:

kızlar biz bu sabah sağlık ocağına gittik kiloma ve tansiyonuma bakıldı .1 kilo almışım :KK43: ama normalmiş bu aylarda çok almamaya dikkat et dediler . 11 . hafta da ikili tarama testi yaptırıcakmışız ben bunu bilmiyordum. benim gibi bilmeyenler için yazmak istedim . özel de ne kadara yapılıyor bilgisi olan var mı?
bir de ben birşey sormak istiyorum kafam çok karışık.
sat a göre biz bugün 9+1 haftalığız ama ultrasona göre 7+2 haftalığız . ben şimdi hangine göre tarama testini yaptırmalıyım ? :KK34:
bende bunca bulantıya rağmen 1 kilo aldım hep midemi bastırsın diye makarna pilav yemekten oldu galiba kadın doğumcu daha net söyler ama ben ultrasonu baz alıyorum şu anda

Merhabalar... Ben dün doktora gittim geçen hafta kan değeri artışım gayet iyiydi ama doktora gidince vajinal ultrasonla 3 mm bir kese göründü çok küçük geç gebelik değilse sanırım bir travma daha bekliyo beni :110: cuma günü tekrar gideceğim bakalım gelişme varmı bu bebeğimde beni terk ederse 4. Düşüğüm olacak :KK14:
Tutunması için ilaç verdi mi canım geç döllenme ise küçüktür gayette hızlı büyüyorlar canm. Benim de bir kaybım var ondan hep endişeliyim seni çok iyi anlıyorum inşallah bu sefer sag salim kucagimiza aliriz

bende bunca bulantıya rağmen 1 kilo aldım hep midemi bastırsın diye makarna pilav yemekten oldu galiba kadın doğumcu daha net söyler ama ben ultrasonu baz alıyorum şu anda
ben 2 kilo vermişim aslında az da olsa yiyorum midem bulansa bile yiyorum yüzüm kaşık kadar oldu resmen. Bende makarnadan tiksindim çok yediğim şeylerden tiksinir oldum mutfağa girmiyorum

X