- 28 Mayıs 2017
- 1.590
- 2.415
- 42
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #4.421
Ay kızlar bi cuma pazarına çıkım dedım hem yürüyüş olur 1 sokağa anca gırebıldım başım döndü yıne bu tansıyon mahvedıyor beni oturdum tuzlu ayran içtim eve geldim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ücretiyle ilgili birşey söyledi mi peki canım ?Evet canm özal muayeneye gidiyorum
Bir doktor paylasmis sanirim aletlerinde gelismisligindendir. Hepsi boyle gosterrmj bilemedimO kalp mi ya sanki 2 tane kalp var gibiydi masallah o günleri görürüz ins
Bende doktora gittim evden uzaktim birde trafik tabiki geldim eve 7 kere kustum. Izmire giderken ne yapicam hic bilmuyorum nirvana yapicam sanirim kusmada.Ay kızlar bi cuma pazarına çıkım dedım hem yürüyüş olur 1 sokağa anca gırebıldım başım döndü yıne bu tansıyon mahvedıyor beni oturdum tuzlu ayran içtim eve geldim
bundan sonra ona göre mi sayayım peki haftalarımı canım ?Ultrasona göre olan geçerli kuzum
Yok canm bir şey demedi ama pahalı diye duymuştum bir arkadaştanücretiyle ilgili birşey söyledi mi peki canım ?
aaa 11. hafta şartı yok mu yani ?ikili test 11-14 haftalar arası yapılıyor
hcg kaç çıktı ?
Bende doktora gittim evden uzaktim birde trafik tabiki geldim eve 7 kere kustum. Izmire giderken ne yapicam hic bilmuyorum nirvana yapicam sanirim kusmada.
çok sağol bilgilendirdiğin için :)Yok canm bir şey demedi ama pahalı diye duymuştum bir arkadaştan
Ama işte dış gebelik oluğ olmadığını anlamak için keseyi görmek önemli. Yolk sac göründü mü peki? Bazı kişiler 6. haftası içinde görmüş çünkü
evet canım google sor. 11-14 hafta arası yapılır ıkılı testaaa 11. hafta şartı yok mu yani ?
bende persembe cumaya alıcam 6+ 5 oluyo duyulur heralde artıkBen haftaya perşembeye aldım randevuyu 6+3 olmuş oluyor kalp atışını duyabilirmiyim acaba yada randevuyu iptal edip daha mı gec gitsem bilemedim ki
evet canım senin normalde bugün 860 larda olması gerekiyor değerinin ama daha yüksek artmışGecen hafta bugun 54, bugun de 3538 cikti.
Offf Allah yardimcin olsun. Kacinci haftadasin peki? Insaallah kisa surede biter bulantilar kusmalar.
rahatladım canım şuan ben sağlık ocağında 11. hafta dediler diye sadece o zaman zannetmiştimevet canım google sor. 11-14 hafta arası yapılır ıkılı test
EVET BENİM TESTLERDE 1040 TL TUTUYOR CANIMSormadım canm çünkü ben tatilde izmirde yaptırıp doktoruma sonucu bildircem izmirde sorarım diye dusundum.ama bin tl den aşağı değildir diye düşünüyorum
sorma hergün otobüsle geçiyorum salhaneden o nasıl bir kokudurherkes hamileliği farklı yaşıyor canım yalnız değilsin o koku olayına bende dayanamıyorum sürekli midem bulanıyor..
kuzenim 2 hamileliğinde de 9 ay boyunca mide bulantısı öğürme şikayeti yaşamıştı . kordona fazla gitme o zaman canım sen bir süredir deniz çok kötü kokuyor
bende bunca bulantıya rağmen 1 kilo aldım hep midemi bastırsın diye makarna pilav yemekten oldu galiba kadın doğumcu daha net söyler ama ben ultrasonu baz alıyorum şu andakızlar biz bu sabah sağlık ocağına gittik kiloma ve tansiyonuma bakıldı .1 kilo almışım ama normalmiş bu aylarda çok almamaya dikkat et dediler . 11 . hafta da ikili tarama testi yaptırıcakmışız ben bunu bilmiyordum. benim gibi bilmeyenler için yazmak istedim . özel de ne kadara yapılıyor bilgisi olan var mı?
bir de ben birşey sormak istiyorum kafam çok karışık.
sat a göre biz bugün 9+1 haftalığız ama ultrasona göre 7+2 haftalığız . ben şimdi hangine göre tarama testini yaptırmalıyım ?
Tutunması için ilaç verdi mi canım geç döllenme ise küçüktür gayette hızlı büyüyorlar canm. Benim de bir kaybım var ondan hep endişeliyim seni çok iyi anlıyorum inşallah bu sefer sag salim kucagimiza alirizMerhabalar... Ben dün doktora gittim geçen hafta kan değeri artışım gayet iyiydi ama doktora gidince vajinal ultrasonla 3 mm bir kese göründü çok küçük geç gebelik değilse sanırım bir travma daha bekliyo beni cuma günü tekrar gideceğim bakalım gelişme varmı bu bebeğimde beni terk ederse 4. Düşüğüm olacak
ben 2 kilo vermişim aslında az da olsa yiyorum midem bulansa bile yiyorum yüzüm kaşık kadar oldu resmen. Bende makarnadan tiksindim çok yediğim şeylerden tiksinir oldum mutfağa girmiyorumbende bunca bulantıya rağmen 1 kilo aldım hep midemi bastırsın diye makarna pilav yemekten oldu galiba kadın doğumcu daha net söyler ama ben ultrasonu baz alıyorum şu anda