- 12 Mayıs 2014
- 1.231
- 1.438
-
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #4.441
son aylarda hep sağlıklı beslenme modundaydım şimdi hepsinden tiksindim bendeben 2 kilo vermişim aslında az da olsa yiyorum midem bulansa bile yiyorum yüzüm kaşık kadar oldu resmen. Bende makarnadan tiksindim çok yediğim şeylerden tiksinir oldum mutfağa girmiyorum
solenta prigna hamilelik için kullanılan kremmiş. bnm doktor bunu önerdi dedım pigmenta kullanıyorum devam etsem dedi. oda olur solenta ıyıdr dedı.Kızlar güneş kremi ne önerirsiniz doktor bana denize girebilirsin ama yüzünü sakin yakma dedi ondan hamilelikte kullanilan kimyasal olmayan güneş kremi ariyorum
Anladım canm sağol önerin icinsolenta prigna hamilelik için kullanılan kremmiş. bnm doktor bunu önerdi dedım pigmenta kullanıyorum devam etsem dedi. oda olur solenta ıyıdr dedı.
Solente benim cildime hic iyi gelmemisti.cildimi kusturmustu.kucuk kucuk sivilce gibi cilt altinda seyler olmustu.birakinca duzeldi.benimde cildim yagliGuzel aslinda emilimi filan ama bana yagli geldi kuru ciltler icin dsha uygun gibi
Aslinda zor bisey deil ultrason cihazini karinda gezdirmek neden oyle yapmiski.ozelmiydi doktorunuzCirkin hissetmem sivilceden degil de hormonal sanirim
Simdi sonuc icib gittik doktora. Alttan bakarsam keseyi goruruz ister misin dedi. Karindan baksaniz belki gorunur dedim. Bakmak istemedi. Israrla bu degerse karindan gorunmez dedi. Betahcg degeri icin de ikiz gebelik olabilir dedi. Ultrasonla bakmadan kesin bisey diyemem dedi. Hevesim kursagimda geldim ben de geri.
Canım umarım korktuğun olmaz hayırlı haberlerini bekliyoruzMerhabalar... Ben dün doktora gittim geçen hafta kan değeri artışım gayet iyiydi ama doktora gidince vajinal ultrasonla 3 mm bir kese göründü çok küçük geç gebelik değilse sanırım bir travma daha bekliyo benicuma günü tekrar gideceğim bakalım gelişme varmı bu bebeğimde beni terk ederse 4. Düşüğüm olacak
sen baya sabırlı çıktın amaben de az once ilk randevumu yaptim. 16 temmuzda oglenmillet kacinci gidisinde
canım demir eksikliği bende de var ama demir ilacı çok mide bulantısı yapar dedi doktorum ilk 3 ayı atlatınca başlıycamKızlar tansiyon düşüklüğü ve halsizlik demir eksikliği ve vitamin eksikliğinden kaynaklı imis. Tırnaklarıma baktim birde rengi çok soluk bu da bir belirti imis. Hatta kansızlık mide bulantısı bile yaparmış. Ilk 3 ayda kan ilacı kullanılıyormu acaba
öğrendiğinde buraya yazarsan sevinirim teşekkürlerSormadım canm çünkü ben tatilde izmirde yaptırıp doktoruma sonucu bildircem izmirde sorarım diye dusundum.ama bin tl den aşağı değildir diye düşünüyorum
evet bende de demir eksikliği var. ilk 3 ay geçsin bulantıları tetiklemesin sonra başlarız dedi dr.canım demir eksikliği bende de var ama demir ilacı çok mide bulantısı yapar dedi doktorum ilk 3 ayı atlatınca başlıycam
Benim cildim karma benimde bu ara hamilelikte deri altinda kucuk kucuk sivilce gibi deri âltinda biseyler cikti eczaneci bunu önerdi simdilik iyi gibi ama kuru ciltlere daha iyi olurSolente benim cildime hic iyi gelmemisti.cildimi kusturmustu.kucuk kucuk sivilce gibi cilt altinda seyler olmustu.birakinca duzeldi.benimde cildim yagli
Aile hekimim bana demir ve kan ilacı vermişti onu kullanıyordum şimdiye kadar pazartesi de kadın dogumcu folikasit verdi bu bitince devam et ilaçlarına dedi öyle yapıyorum bendeKızlar tansiyon düşüklüğü ve halsizlik demir eksikliği ve vitamin eksikliğinden kaynaklı imis. Tırnaklarıma baktim birde rengi çok soluk bu da bir belirti imis. Hatta kansızlık mide bulantısı bile yaparmış. Ilk 3 ayda kan ilacı kullanılıyormu acaba
Tutunması için ilaç verdi mi canım geç döllenme ise küçüktür gayette hızlı büyüyorlar canm. Benim de bir kaybım var ondan hep endişeliyim seni çok iyi anlıyorum inşallah bu sefer sag salim kucagimiza aliriz
Canım umarım korktuğun olmaz hayırlı haberlerini bekliyoruz
Olur mu öyle şey canım... koryonik villuslar ve plasentanın oluşumuyla 3.haftanın sonunda anne kanındaki oksijen ve besin maddeleri villusların duvarından difüzyonla embriyo kanına geçiyor... yani zararlı olabilecek birşey yetseniz bebeğe geçer yararlı birşey yerseniz o da geçer o sebepten düzenli ve sağlıklı beslenmek çok önemli bence... üşenmedim ders notumdan bilgileri koyuyorum :)))BEBİŞ İL 3 AY YEDİKLERİMİZDEN BİR DAMLA BİLE ALMIYORMUŞ .... DOKTOR SÖYLEDİ 3. AYDAN SONRA PLESANTAYA GEÇİYORMUŞ BU SEFER İŞTE NE YERSEK ONU YİYORMUŞ
İlk mesajda yüklenmedi devamı geliyor :)))BEBİŞ İL 3 AY YEDİKLERİMİZDEN BİR DAMLA BİLE ALMIYORMUŞ .... DOKTOR SÖYLEDİ 3. AYDAN SONRA PLESANTAYA GEÇİYORMUŞ BU SEFER İŞTE NE YERSEK ONU YİYORMUŞ
Birde embriyonun damarlarının fotosuBEBİŞ İL 3 AY YEDİKLERİMİZDEN BİR DAMLA BİLE ALMIYORMUŞ .... DOKTOR SÖYLEDİ 3. AYDAN SONRA PLESANTAYA GEÇİYORMUŞ BU SEFER İŞTE NE YERSEK ONU YİYORMUŞ
Ben yaşıyorum canım doktorum rahmimin genişlediğini ve normal olduğunu söyledi çok çok şiddetliyse doktoruna danış canım istersenKızlar acil bi cevap verirseniz sevinirim 7 haftalık hamileyim geçen hafta kesem göründü geç döllenme olmuş 2 gündür sol kasık ağrım var gün içinde sürekli var kanama Yok çok şükür biraz ağrı eşiği düşük bi insanım yazılanları biraz okudum göremedim var mı böle bişey başına gelen