- 23 Eylül 2010
- 200
- 537
-
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #4.381
Ketojenik beslenme biraz sıkı ama yediklerinin %75 i yağ,%20 si protein %5 i de karbonhidrat olması gerekiyor. Face de ketojenik beslenme grubu var orda detaylı bilgiler var ama hamileyken bu tip beslenme üzerine çok araştırma olmadığı için ben devam etmedim açıkçası. Şu an için paleo tipi beslenme daha uygun gibi bize ya da alkaliAyy bayılıyorum böyle entresan yaşayan insanlara :) hamileyken yogayi gitmeyi çok istedim ama bebeler hiç fırsat vermedi. İlkinde de anne anemi kaybetmiştim zehir olmuştu hamilelik resmen bana. Glutensiz beslenmek benimde hayat tarzım ama şu katejonik olayını bir türlü çözemedim. Belki anlamak icin yeterince dikkatimi veremedim. Bana anlatır mısın? Nasıl oluyor bu beslenme? Sekersiz beslenmekte muazzam bir şey. Bense 0 şekerle yaşıyorum neredeyse
Oğlum tv izlerken ben uyuya kalıyorum 1 2 saat ıyı oluyorKizimdan uyuyamiyorum ki 11 olmadan yatmaz o yattiktan sonra biz yatana kadar saat 12yi buluyo
hAYIRLI OLSUN CANIM, VAJİNAL Mİ KARINDAN MI MUAYENE OLMUŞTUN, BENİM DE KONTROLÜM 3 TEMMUZDU AMA BUGÜN AKŞAM DAYANAMAYIP GİDECEĞİM BAŞKA BİR DOKTORA, DAHA HİÇ DR A GİTMEDİM.Salı günü gittiğimde 8mm'di, haftasına göre biraz küçük demişti, doktorum cuma da gelsen olur ama duyamazsak hafta sonun stresli geçer, en iyisi pazartesi gel sen dedi, pazartesi/salı gitmeyi düşünüyoruz bakalım.
Geçmiş olsun canım fitil olarak kullan o zaman sorun yaşamazsınKızlar heyet raporu nasıl alabiliriz benim hiç dermanım Yok doktora da açık açık nasıl denir progestan beni mahvetti
Bende aşırı uyuyorum gün içindeOğlum tv izlerken ben uyuya kalıyorum 1 2 saat ıyı oluyor
Benim de aynı etrafımdaki her şey kokuyorkasık ağrıları azaldı yorulunca oluyor sadece ama kokular çok aşırı her yer kokuyor bana is otobüs metro ev özellikle mutfağa girince bulantı artıyor yemek yapmanın fikri bile bulandiriyor midemi sabah kahvaltı gözümden yas gelerek öğlen işyerinde başkası hazırlıyor tabi rahatım aksam üzeri 4 gibi yine başlıyor 6 da tamamen coşuyor bütün izmirin her kokusu öğürmeme sebep oluyor çevremdeki herkes ay benin hamileligimde hic midem bulanmadı sen çok abartıyorsun psikolojik hep nazlanma diyor annem bile. bende mi bi gariplik var diye düşünmeye başladım
Yok kese etrafinda bir kanama alanı görmedi görse söylerdi sanırım. Ben muayene bittikten sonra söyledim lekelenmeyi a o zaman progestan vereyim ne olur ne olmaz dediProgestan bende kullanıyorum ihmal erme canım kahverengi lekelenmeli ultrasonda gördü mü doktorun bende de var
Ben de bugün gidicem progestan alıyorum belki başka ilaç verir sen o ilacı ihmal etme bence zaten bebeğe zararı yokmuşBenim de aynı etrafımdaki her şey kokuyormutfak banyo yatak odası araba sokak kendim eşim )) dün pazara gittim ömrümden ömür gitti kokudan
Ee glutensiz beslenmekte biraz katejonige benzemiyr mu o zaman? Ben dediğin gibi % 75 yağ % 20 protein ağırlıklı besleniyorumKetojenik beslenme biraz sıkı ama yediklerinin %75 i yağ,%20 si protein %5 i de karbonhidrat olması gerekiyor. Face de ketojenik beslenme grubu var orda detaylı bilgiler var ama hamileyken bu tip beslenme üzerine çok araştırma olmadığı için ben devam etmedim açıkçası. Şu an için paleo tipi beslenme daha uygun gibi bize ya da alkali
herkes hamileliği farklı yaşıyor canım yalnız değilsin o koku olayına bende dayanamıyorum sürekli midem bulanıyor..kasık ağrıları azaldı yorulunca oluyor sadece ama kokular çok aşırı her yer kokuyor bana is otobüs metro ev özellikle mutfağa girince bulantı artıyor yemek yapmanın fikri bile bulandiriyor midemi sabah kahvaltı gözümden yas gelerek öğlen işyerinde başkası hazırlıyor tabi rahatım aksam üzeri 4 gibi yine başlıyor 6 da tamamen coşuyor bütün izmirin her kokusu öğürmeme sebep oluyor çevremdeki herkes ay benin hamileligimde hic midem bulanmadı sen çok abartıyorsun psikolojik hep nazlanma diyor annem bile. bende mi bi gariplik var diye düşünmeye başladım
evet bende duymuştum hamilelere onu öneriyorlarmışŞu sivilcelerle benimde başım dertde aslinda sivilce desem degil deri altinda sivilceye benzer kucuk kucuk şişkinlik ler gunes vurunca cok belli golgede belli degil eczaneci gunes kremi al dedi solenta onerdi en iyisi dedi kullaniyorum ama yine ayni
neden teredüt ediyorsun ki doktor vermiş bir bildiği var işteSimdi doktordan geliyorum. Sat a göre 6+6 yim ultrasonda 6+4 çıktı. Kalp atışını duyduk 140 mis haftası da kalbi de gayet iyi dedi çok şükür. Darisi kalp atisini henuz duyamayanlarin basina.Kahverengi lekenme için fazla yürüme dinlen dedi ve progestan verdi 1 ay kullanicakmisim gunde 3 defa bir de coraspin verdi ama onu kullanıp kullanmamakta tereddüt ediyorum. Sizlerden kullanan var mi acaba?
tamam bende öyle kullanıyorum neden bunu bu kadar taktın ki. kanaman olduğu için rahim duvarı güçlensin diye progestna veriyor.Hayir coraspin 1 tane,progestan 100 mg dan günde 3 tane
canım benim amiiin hepimize inşAllahAllah gonlune gore hayirki hir evlat versin insaallah. Bende de anlimin ortasinda kocaman bi sivilce cikti. Adet oncesi 1 tane cikardi zaten ayni oyle. Onun disinda koku hassasiyeti, bulanti, kusna, bas donmesi, agri sizi, hic bisey yok. Goguslerimde hafif bir hassasiyet var. Adet oncesinde de olurdu zaten. Bir de adet olamadigim icin bir siskinlik. Ayrica kendimi inanilmaz cirkin hissediyorum.
ohhh nasıl sevindim anlatamamAy canım barıstık eşim bana çok çok iyi onalrada postayı koymus kims ebeni arayamıyor çok mutluyum suan
Guzel aslinda emilimi filan ama bana yagli geldi kuru ciltler icin dsha uygun gibievet bende duymuştum hamilelere onu öneriyorlarmış
O kadar takilmadim sadece sordum daha önce kullanmadigim icin sizlerin deneyimini öğrenmek istedim ben de almaya basladim zaten bugün. Dediğiniz gibi vermisse mutlaka vardır bir nedeni. Inşallah saglikla gelir bebeklerimiztamam bende öyle kullanıyorum neden bunu bu kadar taktın ki. kanaman olduğu için rahim duvarı güçlensin diye progestna veriyor.
kanama olunca bebek pıhtılaşmasın diye kalp atışı devam etsin diye coraspirin veriyor.
ama sen illa kendi bildiğimi yapacağım dersen sen bilirsin.
2,5 sene önce doktorum bana bunları vermedi ben kürtaj olmak zorunda kaldım. şimdi gerekli gördüğü için veriyor ve hiç sorgulamıyorum.
O anlık bir teredduttu kullananlari görünce aklımda birşey kalmadı içmeye başladım zaten ilacı.neden teredüt ediyorsun ki doktor vermiş bir bildiği var işte