2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Gunde 3 tane coraspin mi verdi

Bu arada 2,5 kilo vermişim. 3 senedir glutensiz,düşük karbonhidratlı bir beslenme seklim var hatta hamile kalmadan önce ketojenik besleniyordum.Kusma olmadi ama mide bulan tim var gündüzleri. Sağlıklı beslenmeye devam.oglumda da 6 kilo almistim sadece bunda nasil olacak bakalim

Kizlar saglikocagina gittim bi tartilayim dedim gecen ay 67 kiloydum 69 olmusum 1ayda 2 kilo hemsire cok dedi aile hekimini cagirdi 1 ayda 2kilo olmamaliydi dedi dikkat et ekmegi kes dedi nasıl kesecem bilemiyorum bulanti veya tiksinmemde yok yiyeceklerden ha bire tuzlu acılı yemekler yemek istiyorum ne olacak benim bu halim

Vay Be ne güzel bir insansın ve ne güzel bir gelinsin sen onlar için. Asla senin gibi olup senin gibi ılımlı dusunemem gerçekten. Taktir ettim.[/QUOTE]
Ben de senin işleri yoluna koyabilmeli takdir ettim ne güzel evliliğini hayallerin ötesine taşıyabilmişsin. Pozitif enerjili olduğun belli

Sadece 6kilo almayi nasil basardiniz acaba ben 20 kilo aldim kizimda istahiniz hic yokmuydu

Sadece 6kilo almayi nasil basardiniz acaba ben 20 kilo aldim kizimda istahiniz hic yokmuydu
O zaman bankada çalışıyordum ise yürüyerek gidip geliyordum sonrasinda hamile yogasina da gittim.istahim normaldi sebze,protein ağırlıklı b eslendim. Şekerli ve unlu gidalari çok nadir tukettim. Bu şekilde beslenmeme rağmen hamilelik şekeri çıkmıştı 1 ay daha da dikkat ettim meyve bile yememistim sonra düzeldi şekerim. 3,830 gr da oğlum doğdu.

Ikiz olma ihtimali var mi

Annemde anaannemde ve anaannemim annesinde ikiz var.

Hay masaallah supermis.

Ayy bayılıyorum böyle entresan yaşayan insanlara :) hamileyken yogayi gitmeyi çok istedim ama bebeler hiç fırsat vermedi. İlkinde de anne anemi kaybetmiştim zehir olmuştu hamilelik resmen bana. Glutensiz beslenmek benimde hayat tarzım ama şu katejonik olayını bir türlü çözemedim. Belki anlamak icin yeterince dikkatimi veremedim. Bana anlatır mısın? Nasıl oluyor bu beslenme? Sekersiz beslenmekte muazzam bir şey. Bense 0 şekerle yaşıyorum neredeyse

Maşallah canim ya ben hic boyle olamam herhalde:-(

Cnm aramizda br gn vr bni dr ayin onunda cagrdi kalp atisi icin kese boyu kacti acaba snn ?

Salı günü gittiğimde 8mm'di, haftasına göre biraz küçük demişti, doktorum cuma da gelsen olur ama duyamazsak hafta sonun stresli geçer, en iyisi pazartesi gel sen dedi, pazartesi/salı gitmeyi düşünüyoruz bakalım.

Progestan bende kullanıyorum ihmal erme canım kahverengi lekelenmeli ultrasonda gördü mü doktorun bende de var

Bnmde pazartesi 5mm cikmisti 5+2 idim dr 4 veya 4,5!haftaliksin dedi ve onbes gn snrya cagrdi bnmki cok dha kucuk bakalm insallah duyarsn bana da haber verirsen sevinm insallah gzl olur hersy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…