- 18 Mart 2016
- 220
- 299
-
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #4.361
Gunde 3 tane coraspin mi verdiSimdi doktordan geliyorum. Sat a göre 6+6 yim ultrasonda 6+4 çıktı. Kalp atışını duyduk 140 mis haftası da kalbi de gayet iyi dedi çok şükür. Darisi kalp atisini henuz duyamayanlarin basina.Kahverengi lekenme için fazla yürüme dinlen dedi ve progestan verdi 1 ay kullanicakmisim gunde 3 defa bir de coraspin verdi ama onu kullanıp kullanmamakta tereddüt ediyorum. Sizlerden kullanan var mi acaba?
Hayir coraspin 1 tane,progestan 100 mg dan günde 3 taneGunde 3 tane coraspin mi verdi
Sadece 6kilo almayi nasil basardiniz acaba ben 20 kilo aldim kizimda istahiniz hic yokmuyduBu arada 2,5 kilo vermişim. 3 senedir glutensiz,düşük karbonhidratlı bir beslenme seklim var hatta hamile kalmadan önce ketojenik besleniyordum.Kusma olmadi ama mide bulan tim var gündüzleri. Sağlıklı beslenmeye devam.oglumda da 6 kilo almistim sadece bunda nasil olacak bakalim
Cnm aramizda br gn vr bni dr ayin onunda cagrdi kalp atisi icin kese boyu kacti acaba snn ?ben zaten hep erken uyandığım için bana uyar, inşallah senin minnoş uyur ama :)
O zaman bankada çalışıyordum ise yürüyerek gidip geliyordum sonrasinda hamile yogasina da gittim.istahim normaldi sebze,protein ağırlıklı b eslendim. Şekerli ve unlu gidalari çok nadir tukettim. Bu şekilde beslenmeme rağmen hamilelik şekeri çıkmıştı 1 ay daha da dikkat ettim meyve bile yememistim sonra düzeldi şekerim. 3,830 gr da oğlum doğdu.Sadece 6kilo almayi nasil basardiniz acaba ben 20 kilo aldim kizimda istahiniz hic yokmuydu
Ikiz olma ihtimali var mi
Bu arada 2,5 kilo vermişim. 3 senedir glutensiz,düşük karbonhidratlı bir beslenme seklim var hatta hamile kalmadan önce ketojenik besleniyordum.Kusma olmadi ama mide bulan tim var gündüzleri. Sağlıklı beslenmeye devam.oglumda da 6 kilo almistim sadece bunda nasil olacak bakalim
Ayy bayılıyorum böyle entresan yaşayan insanlara :) hamileyken yogayi gitmeyi çok istedim ama bebeler hiç fırsat vermedi. İlkinde de anne anemi kaybetmiştim zehir olmuştu hamilelik resmen bana. Glutensiz beslenmek benimde hayat tarzım ama şu katejonik olayını bir türlü çözemedim. Belki anlamak icin yeterince dikkatimi veremedim. Bana anlatır mısın? Nasıl oluyor bu beslenme? Sekersiz beslenmekte muazzam bir şey. Bense 0 şekerle yaşıyorum neredeyseO zaman bankada çalışıyordum ise yürüyerek gidip geliyordum sonrasinda hamile yogasina da gittim.istahim normaldi sebze,protein ağırlıklı b eslendim. Şekerli ve unlu gidalari çok nadir tukettim. Bu şekilde beslenmeme rağmen hamilelik şekeri çıkmıştı 1 ay daha da dikkat ettim meyve bile yememistim sonra düzeldi şekerim. 3,830 gr da oğlum doğdu.
Maşallah canim ya ben hic boyle olamam herhalde:-(O zaman bankada çalışıyordum ise yürüyerek gidip geliyordum sonrasinda hamile yogasina da gittim.istahim normaldi sebze,protein ağırlıklı b eslendim. Şekerli ve unlu gidalari çok nadir tukettim. Bu şekilde beslenmeme rağmen hamilelik şekeri çıkmıştı 1 ay daha da dikkat ettim meyve bile yememistim sonra düzeldi şekerim. 3,830 gr da oğlum doğdu.
Iştahı kapatmak icin ne yapsak acabaBENde oğlumda 6 kıloyla Doğuma gittim hiç iştahım yoktu bu Sefer acayıp iştahım açık
bana da lazım bu sorunun cevabıIştahı kapatmak icin ne yapsak acaba
Cnm aramizda br gn vr bni dr ayin onunda cagrdi kalp atisi icin kese boyu kacti acaba snn ?
Erkenden uyumak lazım sanırımIştahı kapatmak icin ne yapsak acaba
Bulursan sende bana söyle bende sana lutfenbana da lazım bu sorunun cevabı
Progestan bende kullanıyorum ihmal erme canım kahverengi lekelenmeli ultrasonda gördü mü doktorun bende de varSimdi doktordan geliyorum. Sat a göre 6+6 yim ultrasonda 6+4 çıktı. Kalp atışını duyduk 140 mis haftası da kalbi de gayet iyi dedi çok şükür. Darisi kalp atisini henuz duyamayanlarin basina.Kahverengi lekenme için fazla yürüme dinlen dedi ve progestan verdi 1 ay kullanicakmisim gunde 3 defa bir de coraspin verdi ama onu kullanıp kullanmamakta tereddüt ediyorum. Sizlerden kullanan var mi acaba?
Kizimdan uyuyamiyorum ki 11 olmadan yatmaz o yattiktan sonra biz yatana kadar saat 12yi buluyoErkenden uyumak lazım sanırım
Bnmde pazartesi 5mm cikmisti 5+2 idim dr 4 veya 4,5!haftaliksin dedi ve onbes gn snrya cagrdi bnmki cok dha kucuk bakalm insallah duyarsn bana da haber verirsen sevinm insallah gzl olur hersySalı günü gittiğimde 8mm'di, haftasına göre biraz küçük demişti, doktorum cuma da gelsen olur ama duyamazsak hafta sonun stresli geçer, en iyisi pazartesi gel sen dedi, pazartesi/salı gitmeyi düşünüyoruz bakalım.