- 6 Haziran 2018
- 433
- 386
- 35
-
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #4.081
Benimkide oyle canim ilk cocuk yoruyo mu seni ondanda oluyormusKızlar benim bel ve kasık agrım hala regl olacakmışım gibi istinasız devam ediyor benim gibi olan varmı aranızda kasıklarm sürekli agrıyor henuız doktora gitmedim ikinci gebeligim gittigimde hem kese hem kalp atışı bi kerede cıksın diye haftaya perşembeye aldım randevuyu ama agrıdan da duramıyorum .
Yine verirsin ya inşallah hem bu defa 2 tane ile baş etmek kolay olmuyacak gibibende 13-15 gibi almıştım ama emzirirken vermek dursun aldım bilekızımında peşinden koştursam da veremedim, illa diyet olacak. sonra diyet yapıp hepsini verdim, sonra bi saldım geri aldım, sonra yine hamileyim napçam bilmiyorumm
Benimde oyle kuzuucm valla kizim uyurken uyuyamiyorum o ayaktaykrn bi bakiyorum koltukta uyumusum cok korkuyorum kucuk bise olur diye su uykumuz duzene girsehergün sabaha karşı 4-5 arası uyanıyorum geri uyuyamıyorum sabah bulantılarının süresi uzuyor
Bana da soylenmedi nerde yazıyor bende goremedimAçlık tokluk şekerine bakılırsa anlaşılır doktorundan iste
bana hiç söylemediler dakikada kaç attığını verdikleri ultrason görüntüsünde yazıyor mu acaba inşallah bir sıkıntı yoktur
benim de insülün direncim vardı bugun doktora gittm şimdilk bişeye gerek yok bi ay sonra kontrol dediNerden suphelendiler de aclik tokluk sekeri olctuler peki? Takipte olduguna gore eger diyetine uyarsan kisa surede duzene girer degerlerin bence. Hic kotusunu dusunme o yuzden.
Hamilelik öncesi insülin direncim yüksekti belirttim ama zaten bakılmıyor mu açlık tokluk şekerine hamilelikte .evet diyetime uymam gerekiyor teşekkür ederim düzene girer inşallah
Aynı bennnvalla ben 7 dedi mi gözlerimi açıyorum. Bir daha uyuamıyorum. Tâbi aksamda 9 dedin mi gözlerimi açamıyorum.
Kendini kiza hazirlamissinYine verirsin ya inşallah hem bu defa 2 tane ile baş etmek kolay olmuyacak gibi
benim beklenen dogum tarihi sizinkinden 3 gun once. ben de dediginiz gbi agrilar cekiyordum biakc gundur olmuyor bitti. kanama vs olmuyorsa sorun yok ama yine de dikkat
Kasık agrisi tek tarafli mi oluyor.ilk hamilelik mi
tatile çıkmış ya doktorBende agri sanci yok. Ama olmasi normal diye biliyorum yine de icin rahat etsin diye muayene ol istersen.
Ben de cok heyecanliyim. Hatta bunda daha cok heyecanli gibiyim. Ozlemisiz bir de bebek kokusunu :)
Medicalpark dedigin Ankara'daki mi acaba?
Ben de glutensiz beslenmeyi cok istiyorum. Glutensiz urunleri nerden temin ediyorsunuz acaba, nasil bir surec neleri yemiyorsunuz?
Implantasyon kanamasi olabilir. Kahverengi akinti olunca korkulcak birsey olmuyo genelde. Insaallah yarin da bebisinin kalp atisini duyarsin.
panik yapma dinlen pzar günü bnmde kahverengı kanama oldu pazartesi doktora gittik kese dışında kanama oluşmuş sıkını yok dedi. kalp atışını da duyduk. progestan verdi. dinlenmemi soyledi. doktora git ihmal etme ama panikte yapma :) geçmiş olsun cnmHerkese merhaba canım biraz sıkkın kahverengi akıntı geldi yarın doktora kalp atışı var mi diye gidicem. Şu an yazliktayim buradaki doktorları bilmiyorum ilk defa gidicem özel bir hastanede buldum. Hoş ankara da da doktorum yok çünkü ilk dogumumu yaptıran doktor istanbula taşındı.Yani telefonla a rayabilecegim birisi de yok. Sizce bir sıkıntı olur mu karnım agrimiyor ama lekenmeyi görünce canım sıkıldı ışte.
Canim hersey kızı gosteriyor çünkü ilk kizimin isminide ruyamda gördüm bundada ruyamda gördüm tesadüf olamaz sanırım hayirlisi olsun artık her zaman demisimdir 2 kizim 1 oğlum olsun diye 1 sansim daha varKendini kiza hazirlamissinismini bile yazmissin demi bide erkek olursa sok olursun valla hem cocuga kiz deyip duruyosun bende kizima oyleydim erkek dedi doktor erkek diyodum Sonra cok ozur diledik prensesimden sanada oyle olacak gibi geliyo bana hamilelik gudusu
Ayakta durunca agrilarin artiyorsa ve siddetliyse bir doktora gorun cnm.ikisini bir arada cikarmayiver :)Genelde soldan agrıyor cnm ikinci bebegim olucak nasipse fakat kızımda byle agrılarım olmamıştı çok kolay bir gebelik geçirmiştim
Benimkide oyle canim ilk cocuk yoruyo mu seni ondanda oluyormus
Verdi canım bende bakim eve gidince çok teşekkür ederimBana da söylemedi canım. Biraz baktım hangisi kalp atışını gösteriyo diye ama bulamadım. Üstte 134 altta 110 yazıyo onlar mı acaba bilemedim. Sana da normal ultrason görüntüsü hariç bi de kalp atışı için görüntü verdi mi
Sevindim bişey olmadığına canım geçmiş olsunBen
benim de insülün direncim vardı bugun doktora gittm şimdilk bişeye gerek yok bi ay sonra kontrol dedi
Hadi iddiaya girelim Kim kazanirsa diğerinin ilk cocuguna yani kızlarımızaCanim hersey kızı gosteriyor çünkü ilk kizimin isminide ruyamda gördüm bundada ruyamda gördüm tesadüf olamaz sanırım hayirlisi olsun artık her zaman demisimdir 2 kizim 1 oğlum olsun diye 1 sansim daha var
hayırlı olsun, gözünüz aydınnn, amin inşllah...Cok sukur bugun bizde kalp atisini duyduk 6+5 te darisi basiniza kizlar, ilk bebegimiz olacak ve hayatimda 31 yasima kadr hic bir duyguya benzemiyordu kalbini dinlemek, darisi bekleyenlere insallah Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin hepimiz
Yine verirsin ya inşallah hem bu defa 2 tane ile baş etmek kolay olmuyacak gibi
doktor bana öyle dedi canım genelde 2 3 gebelikte yasayabiliyoruz bu sorunu dedi seninkide kucukmusEvet Kızım var 4 yaşında Allah bagışlasın gündüz iş temposu akşam evde yemek cocuk temposu yoruluyoruz haliyle kuzum belkide yrgunlukdandır dediğin gibi
hayırlı olsun, gözünüz aydınnn, amin inşllah...