2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Benimkide oyle canim ilk cocuk yoruyo mu seni ondanda oluyormus

Yine verirsin ya inşallah hem bu defa 2 tane ile baş etmek kolay olmuyacak gibi

hergün sabaha karşı 4-5 arası uyanıyorum geri uyuyamıyorum sabah bulantılarının süresi uzuyor
Benimde oyle kuzuucm valla kizim uyurken uyuyamiyorum o ayaktaykrn bi bakiyorum koltukta uyumusum cok korkuyorum kucuk bise olur diye su uykumuz duzene girse

Ben
benim de insülün direncim vardı bugun doktora gittm şimdilk bişeye gerek yok bi ay sonra kontrol dedi

Yine verirsin ya inşallah hem bu defa 2 tane ile baş etmek kolay olmuyacak gibi
Kendini kiza hazirlamissinismini bile yazmissin demi bide erkek olursa sok olursun valla hem cocuga kiz deyip duruyosunbende kizima oyleydim erkek dedi doktor erkek diyodum Sonra cok ozur diledik prensesimden sanada oyle olacak gibi geliyo bana hamilelik gudusu

benim beklenen dogum tarihi sizinkinden 3 gun once. ben de dediginiz gbi agrilar cekiyordum biakc gundur olmuyor bitti. kanama vs olmuyorsa sorun yok ama yine de dikkat
Kasık agrisi tek tarafli mi oluyor.ilk hamilelik mi

Genelde soldan agrıyor cnm ikinci bebegim olucak nasipse fakat kızımda byle agrılarım olmamıştı çok kolay bir gebelik geçirmiştim

tatile çıkmış ya doktor

panik yapma dinlen pzar günü bnmde kahverengı kanama oldu pazartesi doktora gittik kese dışında kanama oluşmuş sıkını yok dedi. kalp atışını da duyduk. progestan verdi. dinlenmemi soyledi. doktora git ihmal etme ama panikte yapma :) geçmiş olsun cnm

Canim hersey kızı gosteriyor çünkü ilk kizimin isminide ruyamda gördüm bundada ruyamda gördüm tesadüf olamaz sanırım hayirlisi olsun artık her zaman demisimdir 2 kizim 1 oğlum olsun diye 1 sansim daha var

Canim hersey kızı gosteriyor çünkü ilk kizimin isminide ruyamda gördüm bundada ruyamda gördüm tesadüf olamaz sanırım hayirlisi olsun artık her zaman demisimdir 2 kizim 1 oğlum olsun diye 1 sansim daha var
Hadi iddiaya girelim Kim kazanirsa diğerinin ilk cocuguna yani kızlarımıza hediye alacak anlastik mi

O
Evet Kızım var 4 yaşında Allah bagışlasın gündüz iş temposu akşam evde yemek cocuk temposu yoruluyoruz haliyle kuzum belkide yrgunlukdandır dediğin gibi
doktor bana öyle dedi canım genelde 2 3 gebelikte yasayabiliyoruz bu sorunu dedi seninkide kucukmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…