2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Ben sadece kalp atışını duymaya odaklanmıştım ve müthiş şekilde idrara sıkışıktım aklımda ne varsa unutmuşum onunda şu kadar atıyo dediğini hatırlamıyorum sadece herşeyin güzel olduğunu söyledi canım
Evet evet doktorlar çoğu zaman söylemiyorlar. Bnimki de söylemedi brn kaç attı diye sördüm 120 ama zamanla artacaktır dedi.

Bende agri sanci yok. Ama olmasi normal diye biliyorum yine de icin rahat etsin diye muayene ol istersen.

Ben de cok heyecanliyim. Hatta bunda daha cok heyecanli gibiyim. Ozlemisiz bir de bebek kokusunu :)

Medicalpark dedigin Ankara'daki mi acaba?

Ben de glutensiz beslenmeyi cok istiyorum. Glutensiz urunleri nerden temin ediyorsunuz acaba, nasil bir surec neleri yemiyorsunuz?

Implantasyon kanamasi olabilir. Kahverengi akinti olunca korkulcak birsey olmuyo genelde. Insaallah yarin da bebisinin kalp atisini duyarsin.
Medical park antalya hastanesi. İnternetten alıyorum ben burada 2 cafe var orada glutensiz ve şekersiz yemekler var. İnternet sitelerini soyliyim,
Ebruli dogal bakkal
Saklicenet
Tazemutfak
Pinarhanimciftligı (karabugday ununu buradan aliyorum. Yada safkan marka)
Ekoorganik
Hadihamyap
Glutensizurunleratolyesi
Güzel gıda dan kakao hindıştan cevizi alıyorum
Naturelka burada da çok güzel tozlar var.
Baldo ballı dondurma buranın da dondurmalar çok güzel ve organik. Evde yapmadigimizda buradan tercih ediyoruz

Glutensiz beslenmek çok zor aslında ama bir kere alıştın mı ötesi olmuyor

Kızlar benim bel ve kasık agrım hala regl olacakmışım gibi istinasız devam ediyor benim gibi olan varmı aranızda kasıklarm sürekli agrıyor henuız doktora gitmedim ikinci gebeligim gittigimde hem kese hem kalp atışı bi kerede cıksın diye haftaya perşembeye aldım randevuyu ama agrıdan da duramıyorum .

Kızlar benim bel ve kasık agrım hala regl olacakmışım gibi istinasız devam ediyor benim gibi olan varmı aranızda kasıklarm sürekli agrıyor henuız doktora gitmedim ikinci gebeligim gittigimde hem kese hem kalp atışı bi kerede cıksın diye haftaya perşembeye aldım randevuyu ama agrıdan da duramıyorum .
Lekelenmelerin var mi cnm

Ben ilkinde 20 kilo almistim ama tam hepsini verdim derken yine hamile olduğumu öğrendim veririz ya sonra yine cocuklar oyle yaramaz ki pesinden kosmaktan nasil verdin belemiyorsun

bende 13-15 gibi almıştım ama emzirirken vermek dursun aldım bile :olamaz: kızımında peşinden koştursam da veremedim, illa diyet olacak. sonra diyet yapıp hepsini verdim, sonra bi saldım geri aldım, sonra yine hamileyim napçam bilmiyorumm :KK42:

Tatalim bende kiloluyum gebeligi ogrenir ogrenmez diyetisyene gitmeye basladim.hersey yasak meyve bile...sekerim hic olculmedi bakim sker yuklemesinde belli olur sanırım durum
Açlık tokluk şekerine bakılırsa anlaşılır doktorundan iste
Gözün aydin cnm ♥
Kalp atışı normal canim 140dan aşağı atarsa erkekmis oyle duymuştum hayırlısi olsun
bana hiç söylemediler dakikada kaç attığını verdikleri ultrason görüntüsünde yazıyor mu acaba inşallah bir sıkıntı yoktur

canım ağrıdan duramıyorsan normal değil, ağrı oluyo ara ara ama öyle dayanılmayacak bişi değil, regl öncesi gibi, bi oluyo bi yok.

kanaman falan var mı?

bende 13-15 gibi almıştım ama emzirirken vermek dursun aldım bile :olamaz: kızımında peşinden koştursam da veremedim, illa diyet olacak. sonra diyet yapıp hepsini verdim, sonra bi saldım geri aldım, sonra yine hamileyim napçam bilmiyorumm :KK42:

aynen ya.. ilkinde 3kilo vermistim 3ayda. sonra toplamda bu verdigimle birlikte 13 falan alarak bitirmistim. turkiye tatili oncesi de 51e kdr dusmustum. bu kis ye ye ye bi de bunyem cok degisti ben fark ettim. baya bi aldim yani ilk hamileligimde 7.ayimdaki kilomdayim su an. bikac gundur bulantilarim tiksinmelerim basladi ve iyi beslenemiyorum. bu 3.aya kdr surer bence. en azindan fazlaligimi vermis olurum. tiksinti hos bir sey degil ama o kdr fazlaligim var ki yani 3 5 versem hamileligim icin saglikli olacak. insan yas aldikca bunyesi agirlasiyor ya bu donem cok degisti bende. yemesem bile veremedim

Açlık tokluk şekerine bakılırsa anlaşılır doktorundan iste

bana hiç söylemediler dakikada kaç attığını verdikleri ultrason görüntüsünde yazıyor mu acaba inşallah bir sıkıntı yoktur
Bana da söylemedi canım. Biraz baktım hangisi kalp atışını gösteriyo diye ama bulamadım. Üstte 134 altta 110 yazıyo onlar mı acaba bilemedim. Sana da normal ultrason görüntüsü hariç bi de kalp atışı için görüntü verdi mi

aynen ya.. ilkinde 3kilo vermistim 3ayda. sonra toplamda bu verdigimle birlikte 13 falan alarak bitirmistim. turkiye tatili oncesi de 51e kdr dusmustum. bu kis ye ye ye bi de bunyem cok degisti ben fark ettim. baya bi aldim yani ilk hamileligimde 7.ayimdaki kilomdayim su an. bikac gundur bulantilarim tiksinmelerim basladi ve iyi beslenemiyorum. bu 3.aya kdr surer bence. en azindan fazlaligimi vermis olurum. tiksinti hos bir sey degil ama o kdr fazlaligim var ki yani 3 5 versem hamileligim icin saglikli olacak. insan yas aldikca bunyesi agirlasiyor ya bu donem cok degisti bende. yemesem bile veremedim

ya bende bulantım olunca yiyemem dedim ama iştahsızlık yapacak bulantım da yok, aksine yedikçe yediriyo :bicak:

dur bakalım kızımda 6. haftaya girince başlayıp 12. haftaya girince bitmişti, 1 günüm daha var, ne olacak göreyim bi.

Kizlar ben kalp atisini duymak icin gittigimde 6+6 olacak. 13 temmuzda. 16 temmuzda da tatile cikicaz. O yuzden tatil oncesi olmak istiyorum muayenemi. Acaba 6+6 da normal ultrasonla kalp atisi gorulebilir mi ki, kalp atisini duyanlar kac haftalikken duydular acaba?
6+4 Ken karından duyduk

Kizceler Ben onu sordum kalp at isi degisirmis..cinsiyetle alakasi yokmus..mesala haftasi artikca artiyomus Ve oraya ac tok gitme durumumuza bile gore degisiyormus

kanama lekelenme falan yok ama kasıklarım şiddetli olmasada sürekli bi agrı var acaba idrar yolu enfeksiyonu falan da agrı yaparmı öle bişi olabilirmi ki :KK61:
Yerleşme ağrısı derler ya öyle bi şeydir umarım ilk hamileligimde benim de çok agrim olurdu kasiklarim patlayacak gibi agrirdi kanama lekelenme yoksa telaş etme insallah birşey yoktur

X