- 3 Haziran 2018
- 618
- 703
- 36
-
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #4.121
Bilemiyecem artik benim kiz olma ihtimalim yükseliyorBendede cikti aynen kziimda gobek yoktu AMA kalca gogus vardi
Benimkide iki Bucuk canım yakınmıs..tuvalet alışkanlığı var mı benim bu yaz tuvalet alışkanlığını ogretmem lazim ama hic halim yokBilemiyecem artik benim kiz olma ihtimalim yükseliyorkizim 3 yaşında bu arada
Kiz baska ya gercekten ben hep 2 kizim 1 oglum olsun demisimdir hayirlisi olsun cnm saglikli olsunlarda♥Ne istemiştim 2. Kız olsun diye. Öyle de hazırlamıştım kendimi ndense :) neyse 12. Haftada doktora gittik doktor kesinlikle kız geliyor dedi. Nasıl mutluyuz havalara uçuyoruz 10 gün sonra bir daha gttik aa yanlış görmüşüm kesinlikle erkek bu diyince oturup ağlamıştım nasıl ya boz 10 gündür kız siye alıştık emin misiniz diy? Ayy o şoku hiç unutamam. 14 den önce yanilabiliyorlar yani :) umarım kızın olur seninde arkadaşım kız evlat bambaşka erkete başka ama kız daha başka bence
Çin takvimi ne diyordu sende?Kiz baska ya gercekten ben hep 2 kizim 1 oglum olsun demisimdir hayirlisi olsun cnm saglikli olsunlarda♥
Ben bu martta ogrettim cnm 1 haftayi gecmedi ogrendi rahatladim darisi basina evet aralarinda cok yok aslunda benim kizim agustos 25te 3 yasina girecek bu arada evlendigimiz gun dogdu kizim 25.08.2014te evlendik 25.08.2015de kizim 23.00 de dunyaya geldiBenimkide iki Bucuk canım yakınmıs..tuvalet alışkanlığı var mı benim bu yaz tuvalet alışkanlığını ogretmem lazim ama hic halim yok
Kız canim ilk kizimida bilmistiÇin takvimi ne diyordu sende?
NeeeeeeeeeeeAngelsounds diye bir alet var bende. Bebeğin kalp atışlarını duyabiliyorsan. Ben baya baya kullandım. Şimdi yine başladım kullanmaya. Ne zaman ki acaba bebekte bir şey mi var desem açıyorum göbeği dinliyorum. Şimdi bu aletin çok farklılar çıkmış n11 de falan var. Bebek doopleri diye yazsanız görebilirsiniz. Hatta n11 de 154 lira en düşük fiyata var şuanda. Kalp atış sayısını falanda gösteriyor ben çok beğendim. O aletten5de alacağım sanırımm aklınızda bulunsun diye size de söylemek istedim
Ay ne güzel canım benım inşallah bende öğretirim bziimki afacan inşallah öğrenirBen bu martta ogrettim cnm 1 haftayi gecmedi ogrendi rahatladim darisi basina evet aralarinda cok yok aslunda benim kizim agustos 25te 3 yasina girecek bu arada evlendigimiz gun dogdu kizim 25.08.2014te evlendik 25.08.2015de kizim 23.00 de dunyaya geldi
Medical park antalya hastanesi. İnternetten alıyorum ben burada 2 cafe var orada glutensiz ve şekersiz yemekler var. İnternet sitelerini soyliyim,
Ebruli dogal bakkal
Saklicenet
Tazemutfak
Pinarhanimciftligı (karabugday ununu buradan aliyorum. Yada safkan marka)
Ekoorganik
Hadihamyap
Glutensizurunleratolyesi
Güzel gıda dan kakao hindıştan cevizi alıyorum
Naturelka burada da çok güzel tozlar var.
Baldo ballı dondurma buranın da dondurmalar çok güzel ve organik. Evde yapmadigimizda buradan tercih ediyoruz
Glutensiz beslenmek çok zor aslında ama bir kere alıştın mı ötesi olmuyor
tatile çıkmış ya doktor
Aaa Ben hic ayip dusunmedim ki cocuklara hediye aliyoruz hem kendimize degilbiz ocak annelerinde cekislis bile cekmistik ben de resmen hediye istiyomus gibi oldu o zaman bakalim Kim kazansa digerine supriz olur bende farkli olsun istiyorum canim kalcam cikti goguslerim sisti diye bilmiyorum ama bi kiz bi erkek yeter diyorum calisiyorsun birakacak kimse bulamiyorsun zor oluyo ikisinide Rabbim taddirsin insallah yoksa saglikli olsun farketmez tabikide
Ne istemiştim 2. Kız olsun diye. Öyle de hazırlamıştım kendimi ndense :) neyse 12. Haftada doktora gittik doktor kesinlikle kız geliyor dedi. Nasıl mutluyuz havalara uçuyoruz 10 gün sonra bir daha gttik aa yanlış görmüşüm kesinlikle erkek bu diyince oturup ağlamıştım nasıl ya boz 10 gündür kız siye alıştık emin misiniz diy? Ayy o şoku hiç unutamam. 14 den önce yanilabiliyorlar yani :) umarım kızın olur seninde arkadaşım kız evlat bambaşka erkete başka ama kız daha başka bence
Kiz baska ya gercekten ben hep 2 kizim 1 oglum olsun demisimdir hayirlisi olsun cnm saglikli olsunlarda♥
Ben bu martta ogrettim cnm 1 haftayi gecmedi ogrendi rahatladim darisi basina evet aralarinda cok yok aslunda benim kizim agustos 25te 3 yasina girecek bu arada evlendigimiz gun dogdu kizim 25.08.2014te evlendik 25.08.2015de kizim 23.00 de dunyaya geldi
Oooo %90 kız geliyor o zaman. Valla yaşadı kızın :)Kız canim ilk kizimida bilmisti
Nereyi okuyorsun :) aaaa neden öyleler acaba?Kızlar kk da konuları okuyorum ne kadar çok birbirine gaz veren insanlar var sok sok sok oluyorumyani sakinlestirmek orta yol bulmak karşı tarafı rahatlatmak yerine hurraaa su gebelik formunu çok seviyorum çok sıcak
Ben dayanamadım diğerini de aldım. Artık çocuklarıma yadigar kalir :)Neeeeeeeeeeebu mükemmel bir şey inanmıyorum hemen bakıcam
Insailah cnm ben elazigdayim buraliyiz cnmAy ne güzel canım benım inşallah bende öğretirim bziimki afacan inşallah öğrenirsen nerde yasıyordun ben balıkesir
Bende 35imde 1tane daha istiyorumCok zararli oldugunu biliyorum ama ailecek bi karar almak lazm sanirim. Esimi ikna etmem gerek. Cok onemsemiyor o boyle seyleri.
Tuhhh baska bi doktora git istersen.
Ben de ikincisi de kiz olsun cok istiyorum.
Ay bence de kiz evlat cok guzel birsey. Erkek evlat da cok guzeldir tabi de ben ikincisinin de kiz olmasini asiri istiyorum. Saglikla tabi. Erkek olursa da uzulmem ama jiz olursa daha mutlu olurum gibi.
Benim de hayalim 2 kiz bir erkek. 2.si de kiz olsun istiyorum simdi. Sonra biraz buyutunce de bi gebelik daha dusunuyorum nasib olursa.
Vaaaowww zamanlama harika olmus :)
Kalp atısı duyan arkadaslarım gözünüzaydın olsun inş sağlıkla kucağınıza alırsınız bızde ctesi kese için gidicez bakalım 2.gebelıgım ama ilkindekı gıbı çok heyecanlıyım oğlumuda goturcez orda ogrencek bakalım
Aynen gelsin hediyelerOooo %90 kız geliyor o zaman. Valla yaşadı kızın :)
Kaçıncı gun embrıyosu canım değerin kaç çıktı bende transferın 10.gunu ıshal olmustum ertesi gün geçti şükür bende çok korkuyorum inş sağlıkla devam eder ve kucagımıza alırızcanım benimde tüp bebek. bugün 5+1 'mişim sat'a göre. beta hcg değerime göre doktor yarın gel keseyi görürüz dedi. yarın gideceğim bende nasipse. çok heyecanlı aynı zamanda tedirginim. bide dün ve bugün afedersin ishal oldum korkuyorum kötü bir şey olur mu diye