- 20 Mayıs 2018
- 487
- 476
- 34
-
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #4.061
Evet evet doktorlar çoğu zaman söylemiyorlar. Bnimki de söylemedi brn kaç attı diye sördüm 120 ama zamanla artacaktır dedi.Ben sadece kalp atışını duymaya odaklanmıştım ve müthiş şekilde idrara sıkışıktım aklımda ne varsa unutmuşum onunda şu kadar atıyo dediğini hatırlamıyorum sadece herşeyin güzel olduğunu söyledi canım
Medical park antalya hastanesi. İnternetten alıyorum ben burada 2 cafe var orada glutensiz ve şekersiz yemekler var. İnternet sitelerini soyliyim,Bende agri sanci yok. Ama olmasi normal diye biliyorum yine de icin rahat etsin diye muayene ol istersen.
Ben de cok heyecanliyim. Hatta bunda daha cok heyecanli gibiyim. Ozlemisiz bir de bebek kokusunu :)
Medicalpark dedigin Ankara'daki mi acaba?
Ben de glutensiz beslenmeyi cok istiyorum. Glutensiz urunleri nerden temin ediyorsunuz acaba, nasil bir surec neleri yemiyorsunuz?
Implantasyon kanamasi olabilir. Kahverengi akinti olunca korkulcak birsey olmuyo genelde. Insaallah yarin da bebisinin kalp atisini duyarsin.
Lekelenmelerin var mi cnmKızlar benim bel ve kasık agrım hala regl olacakmışım gibi istinasız devam ediyor benim gibi olan varmı aranızda kasıklarm sürekli agrıyor henuız doktora gitmedim ikinci gebeligim gittigimde hem kese hem kalp atışı bi kerede cıksın diye haftaya perşembeye aldım randevuyu ama agrıdan da duramıyorum .
Ben ilkinde 20 kilo almistim ama tam hepsini verdim derken yine hamile olduğumu öğrendim veririz ya sonra yine cocuklar oyle yaramaz ki pesinden kosmaktan nasil verdin belemiyorsun
Açlık tokluk şekerine bakılırsa anlaşılır doktorundan isteTatalim bende kiloluyum gebeligi ogrenir ogrenmez diyetisyene gitmeye basladim.hersey yasak meyve bile...sekerim hic olculmedi bakim sker yuklemesinde belli olur sanırım durum
bana hiç söylemediler dakikada kaç attığını verdikleri ultrason görüntüsünde yazıyor mu acaba inşallah bir sıkıntı yokturGözün aydin cnm ♥
Kalp atışı normal canim 140dan aşağı atarsa erkekmis oyle duymuştum hayırlısi olsun
Kızlar benim bel ve kasık agrım hala regl olacakmışım gibi istinasız devam ediyor benim gibi olan varmı aranızda kasıklarm sürekli agrıyor henuız doktora gitmedim ikinci gebeligim gittigimde hem kese hem kalp atışı bi kerede cıksın diye haftaya perşembeye aldım randevuyu ama agrıdan da duramıyorum .
Lekelenmelerin var mi cnm
bende 13-15 gibi almıştım ama emzirirken vermek dursun aldım bilekızımında peşinden koştursam da veremedim, illa diyet olacak. sonra diyet yapıp hepsini verdim, sonra bi saldım geri aldım, sonra yine hamileyim napçam bilmiyorumm
kanama lekelenme falan yok ama kasıklarım şiddetli olmasada sürekli bi agrı var acaba idrar yolu enfeksiyonu falan da agrı yaparmı öle bişi olabilirmi kicanım ağrıdan duramıyorsan normal değil, ağrı oluyo ara ara ama öyle dayanılmayacak bişi değil, regl öncesi gibi, bi oluyo bi yok.
kanaman falan var mı?
benim beklenen dogum tarihi sizinkinden 3 gun once. ben de dediginiz gbi agrilar cekiyordum biakc gundur olmuyor bitti. kanama vs olmuyorsa sorun yok ama yine de dikkathayır cnm lekelenmem yok ama agrı hiç gecmio sürekli bi kasık agrısı var
Bana da söylemedi canım. Biraz baktım hangisi kalp atışını gösteriyo diye ama bulamadım. Üstte 134 altta 110 yazıyo onlar mı acaba bilemedim. Sana da normal ultrason görüntüsü hariç bi de kalp atışı için görüntü verdi miAçlık tokluk şekerine bakılırsa anlaşılır doktorundan iste
bana hiç söylemediler dakikada kaç attığını verdikleri ultrason görüntüsünde yazıyor mu acaba inşallah bir sıkıntı yoktur
Kasık agrisi tek tarafli mi oluyor.ilk hamilelik mihayır cnm lekelenmem yok ama agrı hiç gecmio sürekli bi kasık agrısı var
aynen ya.. ilkinde 3kilo vermistim 3ayda. sonra toplamda bu verdigimle birlikte 13 falan alarak bitirmistim. turkiye tatili oncesi de 51e kdr dusmustum. bu kis ye ye ye bi de bunyem cok degisti ben fark ettim. baya bi aldim yani ilk hamileligimde 7.ayimdaki kilomdayim su an. bikac gundur bulantilarim tiksinmelerim basladi ve iyi beslenemiyorum. bu 3.aya kdr surer bence. en azindan fazlaligimi vermis olurum. tiksinti hos bir sey degil ama o kdr fazlaligim var ki yani 3 5 versem hamileligim icin saglikli olacak. insan yas aldikca bunyesi agirlasiyor ya bu donem cok degisti bende. yemesem bile veremedim
6+4 Ken karından duydukKizlar ben kalp atisini duymak icin gittigimde 6+6 olacak. 13 temmuzda. 16 temmuzda da tatile cikicaz. O yuzden tatil oncesi olmak istiyorum muayenemi. Acaba 6+6 da normal ultrasonla kalp atisi gorulebilir mi ki, kalp atisini duyanlar kac haftalikken duydular acaba?
kanama lekelenme falan yok ama kasıklarım şiddetli olmasada sürekli bi agrı var acaba idrar yolu enfeksiyonu falan da agrı yaparmı öle bişi olabilirmi ki
Yerleşme ağrısı derler ya öyle bi şeydir umarım ilk hamileligimde benim de çok agrim olurdu kasiklarim patlayacak gibi agrirdi kanama lekelenme yoksa telaş etme insallah birşey yokturkanama lekelenme falan yok ama kasıklarım şiddetli olmasada sürekli bi agrı var acaba idrar yolu enfeksiyonu falan da agrı yaparmı öle bişi olabilirmi ki
Amin darısı başıma inşallahCok sukur bugun bizde kalp atisini duyduk 6+5 te darisi basiniza kizlar, ilk bebegimiz olacak ve hayatimda 31 yasima kadr hic bir duyguya benzemiyordu kalbini dinlemek, darisi bekleyenlere insallah Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin hepimiz