2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252

canım korkma kahverengi akıntıdan, kırmızı olmadığı sürece sorun yok. hangi doktora gidersen git yapılacak şey belli o yüzden için rahat etsin.

canım korkma kahverengi akıntıdan, kırmızı olmadığı sürece sorun yok. hangi doktora gidersen git yapılacak şey belli o yüzden için rahat etsin.
Çok teşekkür ederim cevabınız için ilk cocugumda hic böyle birşey yaşamadım da endiselendim o yüzden. Bakalım yarın ne diyecek doktor orda belli olur zaten durumum. H amilelerin duaları kabul olur derler hepimiz birbirimiz için dua edelim sağlıkla doğdukları zamanları da paylaşalım burda

Kızlar kalp atışını duyduk çok şükür 6+4 Ama kalp atışı bana yavaş geldi 110 doktor normal dedi sizce nasıl 110
ohh cok sevindim arkadaşım. stresinde azalmıştır boylelikle. bizim bebenin kalbi de yanılmıyorsam 120 atmıştı. zamanla rtıyor demişti ama

ilk rabndevular da bazen sıkıntılı oluyor. doktor doğuma gidebiliyor cunku ama genel anlamda haklısın beklemeden girebiliyorsun da biz 9 da hastanede olamıyoruz berkanın işe erkenden gitmesi gerekiyor.

Benimde aşırı istahim açık 2 ayda simdiden kilo aldigim belli kalcalarim büyüdü gobegim başını almış gidiyor goguslerim her biri 1 kilo olmustur
bende bu bulantıyla bile 1 kg almışım :) demek ki yiyorum yani baya :)

Kimse tarafından zırt pırt aranmayı bende hiç sevmem umarım öyle yapmazlar
şimdi değil belki ama cocuk olunca baya taciz ediliyoruz biz. artık telefonuma kaydettimaile sağlığı merkezini numarasını acmıyorum bende.

doktoruna sorman ve onunda soylemesi gerekiyordu diye biliyorum ben.
Ben sadece kalp atışını duymaya odaklanmıştım ve müthiş şekilde idrara sıkışıktım aklımda ne varsa unutmuşum onunda şu kadar atıyo dediğini hatırlamıyorum sadece herşeyin güzel olduğunu söyledi canım

amin canım, hem hamiş olan bizler hemde bebiş isteyen tüm anne adayları dualarımda, daha önce dış gebelik geçirmiştim orada olan arkadaşlarımı da anıyorum hep, rabbim kimseyi evlatla sınamasın, isteyn herkese bol bol versin inşallah. bizde sağlıkla sıhhatle mutlulukla alalım bebişlerimizi kucağımıza

Benimde aşırı istahim açık 2 ayda simdiden kilo aldigim belli kalcalarim büyüdü gobegim başını almış gidiyor goguslerim her biri 1 kilo olmustur

ya diyetisyene gideyim diyorum, hastanede diyetisyenimiz var, uğrayacağım mecburen, şişko anne olup fotolardan aynalardan kaçmak istemiyorummm

ilk rabndevular da bazen sıkıntılı oluyor. doktor doğuma gidebiliyor cunku ama genel anlamda haklısın beklemeden girebiliyorsun da biz 9 da hastanede olamıyoruz berkanın işe erkenden gitmesi gerekiyor.

eşim rahat zaten, bende kontrolüm var diyince sıkıntı olmuyor iş yerimde, kontrolümü halledip işe gidince rahat ediyorum.

bende bu bulantıyla bile 1 kg almışım :) demek ki yiyorum yani baya :)

, bebiştir o

Ben ilkinde 20 kilo almistim ama tam hepsini verdim derken yine hamile olduğumu öğrendim veririz ya sonra yine cocuklar oyle yaramaz ki pesinden kosmaktan nasil verdin belemiyorsun

herkese günaydın. kızlar ben 6+1'deyim. hala adet sancısı gibi sancılarım oluyor. sanki her an adet olacakmışım gibi. bu durumu yaşayan var mı

Bende agri sanci yok. Ama olmasi normal diye biliyorum yine de icin rahat etsin diye muayene ol istersen.

Ben de cok heyecanliyim. Hatta bunda daha cok heyecanli gibiyim. Ozlemisiz bir de bebek kokusunu :)

Medicalpark dedigin Ankara'daki mi acaba?

glutensiz besleniyorsun yani. baya zor bir diyet gerçekten. biz de glutensiz besleniyoruz.

Ben de glutensiz beslenmeyi cok istiyorum. Glutensiz urunleri nerden temin ediyorsunuz acaba, nasil bir surec neleri yemiyorsunuz?

Implantasyon kanamasi olabilir. Kahverengi akinti olunca korkulcak birsey olmuyo genelde. Insaallah yarin da bebisinin kalp atisini duyarsin.

Kizlar ben kalp atisini duymak icin gittigimde 6+6 olacak. 13 temmuzda. 16 temmuzda da tatile cikicaz. O yuzden tatil oncesi olmak istiyorum muayenemi. Acaba 6+6 da normal ultrasonla kalp atisi gorulebilir mi ki, kalp atisini duyanlar kac haftalikken duydular acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…