- 23 Ağustos 2012
- 14.229
- 37.406
-
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #4.041
aynen ama bu sabah bi açma yedim valla zaten normalde de çok severdim ..herkeste harıl harıl kahvaltı yapıyor iş yerinde...15 günde 1 taneden birşey olmaz sanırım
Herkese merhaba canım biraz sıkkın kahverengi akıntı geldi yarın doktora kalp atışı var mi diye gidicem. Şu an yazliktayim buradaki doktorları bilmiyorum ilk defa gidicem özel bir hastanede buldum. Hoş ankara da da doktorum yok çünkü ilk dogumumu yaptıran doktor istanbula taşındı.Yani telefonla a rayabilecegim birisi de yok. Sizce bir sıkıntı olur mu karnım agrimiyor ama lekenmeyi görünce canım sıkıldı ışte.
Gözün aydin cnm ♥Kızlar kalp atışını duyduk çok şükür 6+4 Ama kalp atışı bana yavaş geldi 110 doktor normal dedi sizce nasıl 110
Çok teşekkür ederim cevabınız için ilk cocugumda hic böyle birşey yaşamadım da endiselendim o yüzden. Bakalım yarın ne diyecek doktor orda belli olur zaten durumum. H amilelerin duaları kabul olur derler hepimiz birbirimiz için dua edelim sağlıkla doğdukları zamanları da paylaşalım burdacanım korkma kahverengi akıntıdan, kırmızı olmadığı sürece sorun yok. hangi doktora gidersen git yapılacak şey belli o yüzden için rahat etsin.
ohh cok sevindim arkadaşım. stresinde azalmıştır boylelikle. bizim bebenin kalbi de yanılmıyorsam 120 atmıştı. zamanla rtıyor demişti amaKızlar kalp atışını duyduk çok şükür 6+4 Ama kalp atışı bana yavaş geldi 110 doktor normal dedi sizce nasıl 110
Benimde aşırı istahim açık 2 ayda simdiden kilo aldigim belli kalcalarim büyüdü gobegim başını almış gidiyor goguslerim her biri 1 kilo olmusturoff benim de inanılmaz iştahım açık, ne yapacağım bilmiyorum
sanırım diyetisyene gitmem lazım.
Kimse tarafından zırt pırt aranmayı bende hiç sevmem umarım öyle yapmazlarbende bugun sağlık raporu almak için gidiyorum hamile olduğumu de soyleyeceğim. zırt pırt arayacaklatr ama gıcık oluyorum bu kadar aranmaya ben
ilk rabndevular da bazen sıkıntılı oluyor. doktor doğuma gidebiliyor cunku ama genel anlamda haklısın beklemeden girebiliyorsun da biz 9 da hastanede olamıyoruz berkanın işe erkenden gitmesi gerekiyor.ya hem randevu alıp hemde beklemek gerçekten sinir bozucu oluyor, ben zaten çalıştığım için ilk randevuyu almaya çalışıyorum saat:9'u, sadece doktorun bir kaç dk gecikmesi olursa oluyor yoksa 9'a orada oluyorlar genelde. bi de ilk sıra olunca öncekini beklemediğimden direkt giriyorum doktorla. tavsiye ederim.
dimi ya, kesinlikle haklısın. eğer yeni doktorun bariz bi şekilde iyi değilse eskiye devam et, yok cidden güzel ilgilendi ise o zaman kaçış yok, küserse de küssün (çokta umrunda olduğumuzu sanmıyorum ama)
bende bu bulantıyla bile 1 kg almışım :) demek ki yiyorum yani baya :)Benimde aşırı istahim açık 2 ayda simdiden kilo aldigim belli kalcalarim büyüdü gobegim başını almış gidiyor goguslerim her biri 1 kilo olmustur
şimdi değil belki ama cocuk olunca baya taciz ediliyoruz biz. artık telefonuma kaydettimaile sağlığı merkezini numarasını acmıyorum bende.Kimse tarafından zırt pırt aranmayı bende hiç sevmem umarım öyle yapmazlar
Sagol canm benim.Nabzim 100 e fırladı heyecandan o an şükür duyduk inşallah artarohh cok sevindim arkadaşım. stresinde azalmıştır boylelikle. bizim bebenin kalbi de yanılmıyorsam 120 atmıştı. zamanla rtıyor demişti ama
Evet bende erkek hissediyorum zaten. Sağlıklı olsun da kiz erkek farketmez. Oğlum çok erkek istiyor. Inşallah artarGözün aydin cnm ♥
Kalp atışı normal canim 140dan aşağı atarsa erkekmis oyle duymuştum hayırlısi olsun
Benimde aşırı istahim açık 2 ayda simdiden kilo aldigim belli kalcalarim büyüdü gobegim başını almış gidiyor goguslerim her biri 1 kilo olmustur
ya hem randevu alıp hemde beklemek gerçekten sinir bozucu oluyor, ben zaten çalıştığım için ilk randevuyu almaya çalışıyorum saat:9'u, sadece doktorun bir kaç dk gecikmesi olursa oluyor yoksa 9'a orada oluyorlar genelde. bi de ilk sıra olunca öncekini beklemediğimden direkt giriyorum doktorla. tavsiye ederim.
dimi ya, kesinlikle haklısın. eğer yeni doktorun bariz bi şekilde iyi değilse eskiye devam et, yok cidden güzel ilgilendi ise o zaman kaçış yok, küserse de küssün (çokta umrunda olduğumuzu sanmıyorum ama)
doktoruna sorman ve onunda soylemesi gerekiyordu diye biliyorum ben.Kızlar kalbinin kaç attığı nerede yazıyor
Ben sadece kalp atışını duymaya odaklanmıştım ve müthiş şekilde idrara sıkışıktım aklımda ne varsa unutmuşum onunda şu kadar atıyo dediğini hatırlamıyorum sadece herşeyin güzel olduğunu söyledi canımdoktoruna sorman ve onunda soylemesi gerekiyordu diye biliyorum ben.
Çok teşekkür ederim cevabınız için ilk cocugumda hic böyle birşey yaşamadım da endiselendim o yüzden. Bakalım yarın ne diyecek doktor orda belli olur zaten durumum. H amilelerin duaları kabul olur derler hepimiz birbirimiz için dua edelim sağlıkla doğdukları zamanları da paylaşalım burda
Benimde aşırı istahim açık 2 ayda simdiden kilo aldigim belli kalcalarim büyüdü gobegim başını almış gidiyor goguslerim her biri 1 kilo olmustur
ilk rabndevular da bazen sıkıntılı oluyor. doktor doğuma gidebiliyor cunku ama genel anlamda haklısın beklemeden girebiliyorsun da biz 9 da hastanede olamıyoruz berkanın işe erkenden gitmesi gerekiyor.
bende bu bulantıyla bile 1 kg almışım :) demek ki yiyorum yani baya :)
Ben ilkinde 20 kilo almistim ama tam hepsini verdim derken yine hamile olduğumu öğrendim veririz ya sonra yine cocuklar oyle yaramaz ki pesinden kosmaktan nasil verdin belemiyorsunamin canım, hem hamiş olan bizler hemde bebiş isteyen tüm anne adayları dualarımda, daha önce dış gebelik geçirmiştim orada olan arkadaşlarımı da anıyorum hep, rabbim kimseyi evlatla sınamasın, isteyn herkese bol bol versin inşallah. bizde sağlıkla sıhhatle mutlulukla alalım bebişlerimizi kucağımıza
ya diyetisyene gideyim diyorum, hastanede diyetisyenimiz var, uğrayacağım mecburen, şişko anne olup fotolardan aynalardan kaçmak istemiyorummm
eşim rahat zaten, bende kontrolüm var diyince sıkıntı olmuyor iş yerimde, kontrolümü halledip işe gidince rahat ediyorum.
, bebiştir o
herkese günaydın. kızlar ben 6+1'deyim. hala adet sancısı gibi sancılarım oluyor. sanki her an adet olacakmışım gibi. bu durumu yaşayan var mı
Aynen canim ne güzel bir şey aynı anda mucizevi değişimlere ortak tanıklık ediyoruz. Sanki ilk doğumum gibi yine heyecanliyim kesin hormonlardan bizi yeniden anne olmaya hazırlıyor. Her çocuğa yeniden yenilenmiş bir anne oluyoruz
Esime bakıyorum o kadar rahat o kadar rahat ki. sonda bir de dönüp kendime bakıyorum tamam takıntılı değilim ama incik cincik herşeyi araştırır ederim. Keşke rahat olabilsek biraz . Bende urazin doğum doktorunu degistireyim medicale gideyim bu sefer dedim ama her seferinde yarım saat bekliyoruz hastanede randevum uz olduğu halde. 2 çocukla da inanılmaz zor oluyir beklemek işkence gibi. Eski doktoruma geri döneceğim gibi gözüküyor
glutensiz besleniyorsun yani. baya zor bir diyet gerçekten. biz de glutensiz besleniyoruz.
Herkese merhaba canım biraz sıkkın kahverengi akıntı geldi yarın doktora kalp atışı var mi diye gidicem. Şu an yazliktayim buradaki doktorları bilmiyorum ilk defa gidicem özel bir hastanede buldum. Hoş ankara da da doktorum yok çünkü ilk dogumumu yaptıran doktor istanbula taşındı.Yani telefonla a rayabilecegim birisi de yok. Sizce bir sıkıntı olur mu karnım agrimiyor ama lekenmeyi görünce canım sıkıldı ışte.