- 3 Haziran 2018
- 618
- 703
- 36
-
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #4.101
Ciddimisin yoksa saka mi yapiyon eger seninlede idaa ya girsem bu 4 kisi olacaksınHadi iddiaya girelim Kim kazanirsa diğerinin ilk cocuguna yani kızlarımızahediye alacak anlastik mi
Teşekkür ederim, hepimizin ki inşallah, bizim randevumuz 3 temmuzda biz de duyarız inşallah kalp atışını, sağlıkla gelsin minik meleklerimizHayırlı olsun cnm gözünüz aydın saglıkla gelsin inşallah
Amin amin tek temennimiz inşallahay inşallah yaa, istenirse olmayacak yok, veririz inşallah sağlıkla doğsunlarda.
gündüzleri arada annen filan baksa kızına bu süreçte seninde için rahat ederBenimde oyle kuzuucm valla kizim uyurken uyuyamiyorum o ayaktaykrn bi bakiyorum koltukta uyumusum cok korkuyorum kucuk bise olur diye su uykumuz duzene girse
BEN SORDUM ..SORMADAN SÖYLEMİYORLAR DAKİKADA KAÇ ATTIĞINI CANIMAçlık tokluk şekerine bakılırsa anlaşılır doktorundan iste
bana hiç söylemediler dakikada kaç attığını verdikleri ultrason görüntüsünde yazıyor mu acaba inşallah bir sıkıntı yoktur
Yok tatlım niye şaka yapayım içime öyle doğdu bian girelim iddiaya..tabi gonlunce olsun kiz istiyosan kiz olsun insallah Benim sadece icime dogdu yanlis anlamaCiddimisin yoksa saka mi yapiyon eger seninlede idaa ya girsem bu 4 kisi olacaksın
Kimsem yok canim bu sehirde tayinciyiz biz..kimseyede solemedim daha zatengündüzleri arada annen filan baksa kızına bu süreçte seninde için rahat eder
az diren o zaman canım yakında uykularımız düzene girer. benimkiler aynı şehirde ama bakmazlar zaten baksalarda burnumdan getirirler annemde kayınvalidem de o yüzden kreş düşünüyoruz.Kimsem yok canim bu sehirde tayinciyiz biz..kimseyede solemedim daha zaten
Yok cnm yanlış anlamadim herkes ister biliyorum ilki kiz olunca 2. Erkek olsun istet istemez fitratimizda var bende suan hersey kizi gosteriyor hani ben kazansam mahçup olurum sana sanki hefoye filan ayip olmasin ayni yerde olsaydik yemek ismarlardik birbirimizeYok tatlım niye şaka yapayım içime öyle doğdu bian girelim iddiaya..tabi gonlunce olsun kiz istiyosan kiz olsun insallah Benim sadece icime dogdu yanlis anlama
Kizim krese gidiyo canim gitmedigi zamanlar gonder bende senin gibi dusunuyorum hem Kreş iyi oluyo sosyallesiyorlar yarim gun gidiyo AMA eylulde tama baslar yine..sende gonder sosyallesir artik eskisi gibi cocuklari birakacagimiz yollar yokaz diren o zaman canım yakında uykularımız düzene girer. benimkiler aynı şehirde ama bakmazlar zaten baksalarda burnumdan getirirler annemde kayınvalidem de o yüzden kreş düşünüyoruz.
bütün izinleri kullansam en fazla 6 aylık olana kadar bakabilicem o kadar küçükken ayrılmaya içim elvermiyor ama mecburen kreşe tam gün göndermek durumundayım eskisi gibi değil maalesefKizim krese gidiyo canim gitmedigi zamanlar gonder bende senin gibi dusunuyorum hem Kreş iyi oluyo sosyallesiyorlar yarim gun gidiyo AMA eylulde tama baslar yine..sende gonder sosyallesir artik eskisi gibi cocuklari birakacagimiz yollar yok
Aaa Ben hic ayip dusunmedim ki cocuklara hediye aliyoruz hem kendimize degilYok cnm yanlış anlamadim herkes ister biliyorum ilki kiz olunca 2. Erkek olsun istet istemez fitratimizda var bende suan hersey kizi gosteriyor hani ben kazansam mahçup olurum sana sanki hefoye filan ayip olmasin ayni yerde olsaydik yemek ismarlardik birbirimize
sen simdi dogacagi mi soyluyosun Ben baska cocuk sandim 6 ay kucuk canim ya iyi bi bakici bulabilirisn Ben 1bcuuk yasinda gonderdim kizimibütün izinleri kullansam en fazla 6 aylık olana kadar bakabilicem o kadar küçükken ayrılmaya içim elvermiyor ama mecburen kreşe tam gün göndermek durumundayım eskisi gibi değil maalesef
Yok olur mu oyle olmus olmadi tm dedigin gibi kizlarimiza olsun hediye anlastik o zamanAaa Ben hic ayip dusunmedim ki cocuklara hediye aliyoruz hem kendimize degilbiz ocak annelerinde cekislis bile cekmistik ben de resmen hediye istiyomus gibi oldu o zaman bakalim Kim kazansa digerine supriz olur bende farkli olsun istiyorum canim kalcam cikti goguslerim sisti diye bilmiyorum ama bi kiz bi erkek yeter diyorum calisiyorsun birakacak kimse bulamiyorsun zor oluyo ikisinide Rabbim taddirsin insallah yoksa saglikli olsun farketmez tabikide
benim ilk zaten canımsen simdi dogacagi mi soyluyosun Ben baska cocuk sandim 6 ay kucuk canim ya iyi bi bakici bulabilirisn Ben 1bcuuk yasinda gonderdim kizimi
Bendede cikti aynen kziimda gobek yoktu AMA kalca gogus vardiYok olur mu oyle olmus olmadi tm dedigin gibi kizlarimiza olsun hediye anlastik o zamanaynen calisinca zor oluyor ben ev hanimiyim ama evden calisiyorum rahat oluyo hem kizimla ilgileniyorum hem esimede destek oluyorum ♥ benimde kalca cikti gobek cikti gogusler buyudu ayni kizimda oldugu gibi
Evet onu cok yapiyorlar Canım haklisin o kadar para bize versin biz daha iyi bakariz mantigi yola atariz parayi yine vermeyiz diyesi geliyo insanin hahahahahhbenim ilk zaten canımbakıcılar 2000 den aşağıya istemiyor karşılayamıyoruz o miktarı hem bakıcı lafını duyarsa kayınvalidem parayı bana verin ben bakarım deyip sonra sizin çocuğunuza bakıyorum diye ömrümüzü yiyecek hemde ilk konuşmaya başladığı dönemde direkt küfür öğrenecek çocuk maalesef kültür çatışması çocuğa küfür öğretmeyi tv karşısında oturtup dedikodu yapmayı iyi birşey zannediyorlar
Ne istemiştim 2. Kız olsun diye. Öyle de hazırlamıştım kendimi ndense :) neyse 12. Haftada doktora gittik doktor kesinlikle kız geliyor dedi. Nasıl mutluyuz havalara uçuyoruz 10 gün sonra bir daha gttik aa yanlış görmüşüm kesinlikle erkek bu diyince oturup ağlamıştım nasıl ya boz 10 gündür kız siye alıştık emin misiniz diy? Ayy o şoku hiç unutamam. 14 den önce yanilabiliyorlar yani :) umarım kızın olur seninde arkadaşım kız evlat bambaşka erkete başka ama kız daha başka benceYok cnm yanlış anlamadim herkes ister biliyorum ilki kiz olunca 2. Erkek olsun istet istemez fitratimizda var bende suan hersey kizi gosteriyor hani ben kazansam mahçup olurum sana sanki hefoye filan ayip olmasin ayni yerde olsaydik yemek ismarlardik birbirimize