- 28 Ocak 2014
- 1.858
- 1.899
-
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #3.701
yürü valla ne güzel..ben gündüz evde olsam bi sabahtan çıkarım bi öğleden sonra..ama şimdi akşam eve git yemek vs derken halim kalmıyo resmen..üşeniyorum..Vitrin gezme temposu güzelmiş :)) çıkıp yürüyeyim bari yanıma birini bulup :))
Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim de ilk öyle böyle korku yok :))Bugün yuruyus yapıcam ama tansıyonda dusuyo benım rabbim inş sağlıkla almayı nasıp eder 2.bu benım ama sureklı korku var
Çalışıyor musun canım ?yürü valla ne güzel..ben gündüz evde olsam bi sabahtan çıkarım bi öğleden sonra..ama şimdi akşam eve git yemek vs derken halim kalmıyo resmen..üşeniyorum..
bir kaşık zeytin yağı iç geçirir o sakin ol geçen bendede oldu öyle yaptım iyi geldi...Hiç yaşamamıştım ya kaç senedir kabız olmadım ben ılık su falan iyi gelir mi aç karna
Bende oyle yapıyım bari :)tansiyonum benim de çok düşüyor normalde de düşük zaten..o da mideme vuruyo..dün keşfettim bunu da..öğlenleri bol tuzlu ayran içiyorum..yoksa midem beni perişan ediyor..
Zeytin yağını öyle içmiyorum da domatesin üstüne falan döküp ekmek banıyodum artık onu da yapamıyorum midem bulanıyo gözüm hiçbişey görmüyorbir kaşık zeytin yağı iç geçirir o sakin ol geçen bendede oldu öyle yaptım iyi geldi...
canım ya hamilelik takvimini nasıl ekledin sayfaya ben yapamadımbenim de ilk gebelikğim hatta ikinci gebeliğim de bulantılı geçmişti bu sefer hiç bir şey hissetmiyorum keseyi gördüğümüz halde sizin gibi acaba bi sıkıntı mı var yada hamile değilmiyim diye düşünür buluyorum kendimi
Amin canım hepımız alalım inşAllah kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim de ilk öyle böyle korku yok :))
Merhaba canım amin hoşgeldın aramızaMerhaba arkadaşlar ben de 4+5 günlük hamileyim herkese güzel sağlıklı bir hamilelik diliyorum:)
keten tohumu yağı, probiyotik takviye, kefir ve bol su iyi gelecektir. cok geçmiş olsun.Aç karna kuru kayısı peşine su iç dıyolar ama yaramadı iştahımda çok açık benım iyice karnım şişti 3 aylık gibi
ben kıçımın üstüne oturamıyorum bırakın uykuyu.2.5 yaşında oğlum var çok hareketli.peşinde kosmaktan canım çıkıyor.ayrıca çalışıyorum.çocuğunuz yokken tadını çıkarın.okadar koşturuyorumki bugun doktora gittim çocuk yaşıyormu diye tekrar kalp atışını dinledim.12 haftadada ikili testimiz var birdaha gitcemher anımı uyuyarak geçirebilirim işyerinde çok zor dayanıyorum eve gider gitmez uykuya atlıyorum ne yemek görüyo gözüm ne duş
hayırlı olsun canımMerhaba arkadaşlar ben de 4+5 günlük hamileyim herkese güzel sağlıklı bir hamilelik diliyorum:)
kesinlikle katılıyorum. öğlen cocuklar uyuyorda 20 dakika koyup kafamı bende uyuyorum. baya zor geçiyor bir yandan da bulantım var. yarım gün çalışan yardımcı var evde yoksa halim haraptı. ne yemek yapabilir neden başka bir şey yapabilirdim.ben kıçımın üstüne oturamıyorum bırakın uykuyu.2.5 yaşında oğlum var çok hareketli.peşinde kosmaktan canım çıkıyor.ayrıca çalışıyorum.çocuğunuz yokken tadını çıkarın.okadar koşturuyorumki bugun doktora gittim çocuk yaşıyormu diye tekrar kalp atışını dinledim.12 haftadada ikili testimiz var birdaha gitcem
günde 13 saat uyuyarak tadını çıkartıyorum canımben kıçımın üstüne oturamıyorum bırakın uykuyu.2.5 yaşında oğlum var çok hareketli.peşinde kosmaktan canım çıkıyor.ayrıca çalışıyorum.çocuğunuz yokken tadını çıkarın.okadar koşturuyorumki bugun doktora gittim çocuk yaşıyormu diye tekrar kalp atışını dinledim.12 haftadada ikili testimiz var birdaha gitcem
Tşk ederım cnm hemen denıyım bunlarıketen tohumu yağı, probiyotik takviye, kefir ve bol su iyi gelecektir. cok geçmiş olsun.
hamilelikte gaz sancısı çok oluyor. ben ilk hamileliğimde 2 kere acillik olmuştum. apandist sanmıştım. gazmış. dr sebze meyve ağırlıklı beslenmemi söylemişti. bol su ve hareket.Arkadaşlar ya söylemesi ayıp ben kabız oldum kuru kayısı falan da yiyorum kahvaltıda zeytinyağı falan yemeye çalışıyorum falan ama çok fenayım ne yapmam gerekir bide aşırı gaz sancısı çekiyorum dün gece artık ağladım ağrı geçesiye kadar ne yapmalıyım böyle olan var mı
evet..kendi işim ama yine de işte sabah evden çıkıp akşam giriyosun..Çalışıyor musun canım ?
ohhh süpermiş...günde 13 saat uyuyarak tadını çıkartıyorum canımevde çocuk varken çok zor bir süreç kolaylıklar diliyorum sana da
kan sonucum çıkmış . son adet tarihim 20 mayıs. 5+3 haftalığım. beta hcg 11.000 çıkmış. çok yüksek geldi .
inşallah ikiz filan değildir. cuma dr a gidicem