2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
her anımı uyuyarak geçirebilirim işyerinde çok zor dayanıyorum eve gider gitmez uykuya atlıyorum ne yemek görüyo gözüm ne duş
ben kıçımın üstüne oturamıyorum bırakın uykuyu.2.5 yaşında oğlum var çok hareketli.peşinde kosmaktan canım çıkıyor.ayrıca çalışıyorum.çocuğunuz yokken tadını çıkarın.okadar koşturuyorumki bugun doktora gittim çocuk yaşıyormu diye tekrar kalp atışını dinledim.12 haftadada ikili testimiz var birdaha gitcem

kesinlikle katılıyorum. öğlen cocuklar uyuyorda 20 dakika koyup kafamı bende uyuyorum. baya zor geçiyor bir yandan da bulantım var. yarım gün çalışan yardımcı var evde yoksa halim haraptı. ne yemek yapabilir neden başka bir şey yapabilirdim.

günde 13 saat uyuyarak tadını çıkartıyorum canım evde çocuk varken çok zor bir süreç kolaylıklar diliyorum sana da

hamilelikte gaz sancısı çok oluyor. ben ilk hamileliğimde 2 kere acillik olmuştum. apandist sanmıştım. gazmış. dr sebze meyve ağırlıklı beslenmemi söylemişti. bol su ve hareket.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…