2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Sabah yarım muz yedim onu da çıkardım zaten hiçbişey yemesem su bile içmesem rahatım sanki ama öyle de olmaz yürüyüşe çıkıcam inşallah birazdan bu gaz hamileliğin sonuna kadar mı devam ediyor
benim ortasında zirvedeydi. sonuna doğru daha rahattı. ama şimdi 5-6 haftalıkken bile gaz ağrısı çekiyorum . kişiden kişiye değişir elbet ama ben normalde de kabızlık ve gaz sıkıntısı çekiyorum. hamilelikte artıyor

Amin canım hepimize inş bende folbiol kullanıyorum benım oğlumda tüp normal yollamı kaldın şimdi
Evet cnm cok sukur artik biraktim dedm artik olacaksa olur olmayacaksa ara verip belki yaptirirdm bilemiorm ama ck skur kendlignden oldu 6 ay snra drlr olur diordu zten bn olmuor diye dusunuordum cok sukur rabbime insallah saglikli olurlr. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsn insallah hangi ilde yaptirdin ?

Ben hiç bilmiyordum ya ne kabızlık ne gaz sancısı allah büyük dayanıcaz artık

3cocuklubirana canım bidaha ağustosta gidicem demişsin doktora. İkili testi yaptırmıcak mısın merak ettim
ılay'da ikılı test yaptırmadım ben ama oğlumda medicale ki doktor baya bir vicdan yaptırdı bana gidip yaptırdım. Kızımda sadece burun kalınlığına bakılmısti o şekilde de az çok risk faktörü olup olmadığı anlaşılıyor. Şimdi ki bebekte ne yaparım bilmiuorum. Yaptırmam gibi geliyor ama yapabilirim de. 1 ağustosta direk cinsiyeti öğrenmeye gidiyorum ben. Doktor 20 temmuzda gel dedi aslında ama bn gitmişKen cinsiyete de bakılsın dedim 10 gün daha uzattım muayeneyi

Bu arada kök hücre için onkim le anlaşmaya karar verdim. Hem kordon kani alınacak hemde kordon dokusu. Onkim içlerinde en güvenli olan geldi bana. Sabancı ailesinin bir de.

Diğer ilaçlar ne için cnm

ay ben ikinizi karıştırıyorum kızlar, aynıymış resimleriniz yeni farkettim.

beslenmeniz düzgünse aşırı kusma yoksa. vitamin vermiyor dr. bana vermemişti ilkinde. hayatımda en sağlıklı beslendiğim dönemdi sadece folik asit kullanmıştım ilk 3 ay . tiroit hastasıyım ona devam ediyorum.

Bi
Sabah yarım muz yedim onu da çıkardım zaten hiçbişey yemesem su bile içmesem rahatım sanki ama öyle de olmaz yürüyüşe çıkıcam inşallah birazdan bu gaz hamileliğin sonuna kadar mı devam ediyor

Sabah bir guzel kahvalti yaptim.istedigim herseyi yedim.ustune cay tiryakisiyim çayimi ictim.ust uste yenmeyecek seyleri bile yedim.amma velakin yok Allah yok.midem falan bulanmiyo

Merhabalar,yeni katılanlar olmuş ne güzel.
Progestanı kullanıyorum hâlâ,yarın da kalp atışını duymaya sağlık haberlerini almaya gideceğim bakalım
Sizde de oluyor mu bacaklarımda bir ağrı masaj yapıyorum geçmiyor havaya kaldırıyorum olmuyor özellikle geceleri çok huzursuz ediyor. Onu soracağım doktora yarın. Bir de konuşuldu mu bilmiyorum lazere gidiyordum dudak üstü için uygun olur mu devam etmem bilemedim onu soracağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…