- 20 Mart 2018
- 1.337
- 1.359
-
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #3.681
benmde sağ alt köşe de duruyo bakalım kız mı:)evet bebek kuzum. ve sola yerleşmiş. erkek mi hissediyordun? bakalım ne kadar doğru cıkacak su sağ kese sol kese olayı :)
bol su tüketin kabızlık için..gaz sancısına da hafif tempoda yürümedk iyi geliyo..Arkadaşlar ya söylemesi ayıp ben kabız oldum kuru kayısı falan da yiyorum kahvaltıda zeytinyağı falan yemeye çalışıyorum falan ama çok fenayım ne yapmam gerekir bide aşırı gaz sancısı çekiyorum dün gece artık ağladım ağrı geçesiye kadar ne yapmalıyım böyle olan var mı
Bende öyleyım canım gaz çıkarabiliyorum ama tuvalete çıkamıyorumArkadaşlar ya söylemesi ayıp ben kabız oldum kuru kayısı falan da yiyorum kahvaltıda zeytinyağı falan yemeye çalışıyorum falan ama çok fenayım ne yapmam gerekir bide aşırı gaz sancısı çekiyorum dün gece artık ağladım ağrı geçesiye kadar ne yapmalıyım böyle olan var mı
Bende tam tersi beşte , altıda, yedide falan gözüm bi açılıyo dön dön asla uyuyamıyorumgünaydın annişler....
ben sabahları kalkamıyorum resmen..ve uykum aşırı derinleşti..sizde de var mı bu durum?
Biraz yürüyünce de kasıklarım batma olunca korkuyorumbol su tüketin kabızlık için..gaz sancısına da hafif tempoda yürümedk iyi geliyo..
Hiç yaşamamıştım ya kaç senedir kabız olmadım ben ılık su falan iyi gelir mi aç karnaBende öyleyım canım gaz çıkarabiliyorum ama tuvalete çıkamıyorum
ayh çok fenayım ya..sürekli uyuyasım var..geçmedi bir türlü..3 aydan sonra geçer inşallah..insanın hayatını baya etkiliyo çünkü..Bende tam tersi beşte , altıda, yedide falan gözüm bi açılıyo dön dön asla uyuyamıyorum
hızlı mı yürüyosun acaba..vitrin gezer gibi yürümek lazım..tempolu yürüyünced zorlar insanı..Biraz yürüyünce de kasıklarım batma olunca korkuyorum
Aç karna kuru kayısı peşine su iç dıyolar ama yaramadı iştahımda çok açık benım iyice karnım şişti 3 aylık gibiHiç yaşamamıştım ya kaç senedir kabız olmadım ben ılık su falan iyi gelir mi aç karna
her anımı uyuyarak geçirebilirim işyerinde çok zor dayanıyorum eve gider gitmez uykuya atlıyorum ne yemek görüyo gözüm ne duşgünaydın annişler....
ben sabahları kalkamıyorum resmen..ve uykum aşırı derinleşti..sizde de var mı bu durum?
Aynen galiba biraz hızlı yürüyorum alışkanlık :))hızlı mı yürüyosun acaba..vitrin gezer gibi yürümek lazım..tempolu yürüyünced zorlar insanı..
Oo senin ki daha zor o zaman canım kontrolde söylicem doktora da gidesiye kadar sende olmazsa git veya ara bi doktorunuAç karna kuru kayısı peşine su iç dıyolar ama yaramadı iştahımda çok açık benım iyice karnım şişti 3 aylık gibi
tam olarak böyleyim..eve gidiyorum eşim gelene kadar uyuyorum..elimde değil yani..tutamıyorum kendimi..her anımı uyuyarak geçirebilirim işyerinde çok zor dayanıyorum eve gider gitmez uykuya atlıyorum ne yemek görüyo gözüm ne duş
hızlı yürümemek gerekiyomuş..terlemeden ve yürürken konuşuruz ya hani yanımızdakiyle nefesimiz kesilmeden normal konuşuyo gibi olmamız gerekirmiş..tempoyu ona göre ayarlamak lazımmış..ben vitrin gezme temposu diyorumAynen galiba biraz hızlı yürüyorum alışkanlık :))
Bugün yuruyus yapıcam ama tansıyonda dusuyo benım rabbim inş sağlıkla almayı nasıp eder 2.bu benım ama sureklı korku varOo senin ki daha zor o zaman canım kontrolde söylicem doktora da gidesiye kadar sende olmazsa git veya ara bi doktorunu
Bende oyleydım ilk gebelıgımde 10 haftadan sonra baslamıstı 4.ayın basında bıtmıştıtam olarak böyleyim..eve gidiyorum eşim gelene kadar uyuyorum..elimde değil yani..tutamıyorum kendimi..
Vitrin gezme temposu güzelmiş :)) çıkıp yürüyeyim bari yanıma birini bulup :))hızlı yürümemek gerekiyomuş..terlemeden ve yürürken konuşuruz ya hani yanımızdakiyle nefesimiz kesilmeden normal konuşuyo gibi olmamız gerekirmiş..tempoyu ona göre ayarlamak lazımmış..ben vitrin gezme temposu diyorum
tansiyonum benim de çok düşüyor normalde de düşük zaten..o da mideme vuruyo..dün keşfettim bunu da..öğlenleri bol tuzlu ayran içiyorum..yoksa midem beni perişan ediyor..Bugün yuruyus yapıcam ama tansıyonda dusuyo benım rabbim inş sağlıkla almayı nasıp eder 2.bu benım ama sureklı korku var