2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
ben kıçımın üstüne oturamıyorum bırakın uykuyu.2.5 yaşında oğlum var çok hareketli.peşinde kosmaktan canım çıkıyor.ayrıca çalışıyorum.çocuğunuz yokken tadını çıkarın.okadar koşturuyorumki bugun doktora gittim çocuk yaşıyormu diye tekrar kalp atışını dinledim.12 haftadada ikili testimiz var birdaha gitcem
aynı durumdayız galiba çalışıyorum kızım 3 yaşında ve çok hareketli. ilk hamileliğimde prenses gibiydim. yatarak geçirdim. bunda nasıl olacak bilmiyorum. çocuklu iken hamilelik zor.sürekli kucak istiyor oynamak zıplamak. oynarken bı anda karnıma goğuslerıme vuruyor. onu da ihmal etmek istemiyorum.duygularım karışık. allah mide bulantısı bel ağrısı yorgunluk vermesin bize dipdiri olalım inşallah. cocugu olmayan hamıleler keyfını cıkarın.

Günaydınlar....
Aynı dönemde yaşamışız,:KK43:Başınız sağolsun sizin de Rabbim ,hayırlı, sağlıklı evlatlar versin, dün kan vermiştim 6996 çıkmış, kese görünür mü acaba, 3 temmuza kadar bekleyesim yok ama , bu sefer de kalp atışları için yine bekleyeceğim, doğuma kadar bu heyecanlı bekleyiş bitmiyor , sonra da gelsin bebişli uykusuz geceler
Gunaydin cnm
Rabbim bunlara saglik versn insallah
Bende ilk kalp atisinda gitcktm agrim vrdi oyuzdn gittm dedm ters bisymi vr gttgmde 5000lerdeydi ve goruldu zatn gitmekle ii etmisim bnm geridn gelioms kalp icin gttgmde de duyamazdm buyuk ihtimal sn blrsn cnm ister git ister bekle icin nasil rhat edecekse

Bende o kayıbımda önce kalp atışı duydum, bir hafta sonra kalbi durmuştu canım, amin inşallah bu bebişlerimiz sağlıkla sıhhatle gelsinler. Bende de pko var, ilk bebeğim de 9 gün geç döllenmeydi, bunda da geç döllenme olduysa benim de geriden gelebilir...
Cnm bnm ciddn ayni donemlerde ayni syleri yasayan iki insanmisiz. İnsallah bunda yuzumuz guler. Benmde son adetlerm hep 35. -40 gun arasi oldu belki ondan gec dollenme oldu cnku ovulasyn testi kullaniodm yumrtlamam da gec oldu bakalim insallah Rabbim saglikla kucagmza almamizi nasip eder aminnnnnnnn

kan sonucum çıkmış . son adet tarihim 20 mayıs. 5+3 haftalığım. beta hcg 11.000 çıkmış. çok yüksek geldi .
inşallah ikiz filan değildir. cuma dr a gidicem
Hayirli olsn cnm
Benle aynisin bnmde suan kan degerm o civarlrda hayırlısi olsn saglikla kucagna almak nasip olr insallah

• Beğen
Reactions: nix
Hayirli olsn cnm
Benle aynisin bnmde suan kan degerm o civarlrda hayırlısi olsn saglikla kucagna almak nasip olr insallah
muhtemel doğum tarihlerimizin arasında 1 gün var . :)
ama benim sezeryan olur 38 haftada olur sanırım. 10 şubat gibi. allah herşeyin hayırlısını versin. hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. inşşalah dileyen herkes sağlıkla kucağına alır bebeğini

birde ben bayramda çok hasta oldum üşütmüştüm. tam beklenen adet günümde ilaç kullanmaya başladım antibiyotik burun spreyi boğaz spreyi bi sürü ilaç. adetim 4-5 gün geçince şüpehelenip bıraktım ilaçları. bunlarla ilgili kafamda şüpheler var. kullandığım ilaçların bazılarının hamilelikte sakıncası yokmuş sadece bi tanesi sakıncalı imiş. ondanda 4-5 tane içmiştim. hemşire adet geciktikten 1 hafta sonra senin aldığın ilaçlar onu etkiler dedi. inşallah bi zararı olmamıştır.

7 şubat normal doğum tarihi de sezeryanda ne kadar öne geliyo?

38. haftadan sonra riske atmıyorlar genelde, çünkü daha önce operasyon geçirmiş rahim için tehlikeli. ama ilk kez sezaryen olacaklara genelde 39/40. haftaya kadar sıkıntı olmuyor.

birde ben bayramda çok hasta oldum üşütmüştüm. tam beklenen adet günümde ilaç kullanmaya başladım antibiyotik burun spreyi boğaz spreyi bi sürü ilaç. adetim 4-5 gün geçince şüpehelenip bıraktım ilaçları. bunlarla ilgili kafamda şüpheler var. kullandığım ilaçların bazılarının hamilelikte sakıncası yokmuş sadece bi tanesi sakıncalı imiş. ondanda 4-5 tane içmiştim. hemşire adet geciktikten 1 hafta sonra senin aldığın ilaçlar onu etkiler dedi. inşallah bi zararı olmamıştır.

inşallah zararı olmamıştır :KK200:

• Beğen
muhtemel doğum tarihlerimizin arasında 1 gün var . :)
ama benim sezeryan olur 38 haftada olur sanırım. 10 şubat gibi. allah herşeyin hayırlısını versin. hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. inşşalah dileyen herkes sağlıkla kucağına alır bebeğini
Evet o gunlere takilmiyorum cunku degisebiliyor dogum tarihleri o sadece ihtimal :)
Bende daha gec dogm yapabilirim bir hafta geriden geliyormus bakalim sonlara dogru nokur hersyin hayirlisi Rabbim saglikla kucagmiza almayi nasip etsn insallah

• Beğen
hamilelikte gaz sancısı çok oluyor. ben ilk hamileliğimde 2 kere acillik olmuştum. apandist sanmıştım. gazmış. dr sebze meyve ağırlıklı beslenmemi söylemişti. bol su ve hareket.
Sabah yarım muz yedim onu da çıkardım zaten hiçbişey yemesem su bile içmesem rahatım sanki ama öyle de olmaz yürüyüşe çıkıcam inşallah birazdan bu gaz hamileliğin sonuna kadar mı devam ediyor

• Beğen
X