- 8 Aralık 2014
- 1.735
- 2.292
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
Günaydın anneler:) Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. Bol bebekli bi topik olsun inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın, sağlıklı gebelik sağlıklı bebiş vee sağlıklı doğumlar nasip etsin rabbim. daha yolun başındayız ama ben bol bol duamı edeyim :)Günaydın anneler:) Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. Bol bebekli bi topik olsun inşallah
aminnnn:)) Olsun iyi ediyosun . Zaman hemen geçio çünkü:)günaydın, sağlıklı gebelik sağlıklı bebiş vee sağlıklı doğumlar nasip etsin rabbim. daha yolun başındayız ama ben bol bol duamı edeyim :)
biz gördük çok şükür canım haftaya da kalp atışı için gideceğiz inşallahKeseyi falan gören olmadı değilmi henüz gerçi çok erken ama :) Ben pazartesi gideceğim görmeyi umuyorum:))
ben de 62,5 içiyordum..değerim yükselmiş hemen..75 mg yaptı benimkini..Euthyrox 50 lik kullanıyorum uzun bir süredir.
haklısınız önümüzdeki hafta mutlaka endokrin doktoruma gitmeliyim.
Sizi tekrar kontrole ne kadar süre sonra çağırdı peki doktorunuz ?
tsh hormonu ilk 3 ay çok önemli..çünkü bebek 3 ay kendi tiroid hormonunu üretemiyor anneninkini kullanıyor..2,5 'in altında olması gerek benim doktorum öyle söyledi..bence siz bi endokrin e gidin..Benim de tsh 3,10 çıkmıştı aile hekimi doktorum endokrin görsün kadın doğum sevk etsin dedi ama cuma günü kadın doğuma gittiğimde ilk haftalar normal dedi gönderdi.
keseyi erken görmüşsünüz ne güzel..ben de bu ctesi gidicem..inşallah hem keseyi görür hem kalp atışını duyarız..değerin kaçken gördünüz keseyi?Canım benim 130du betam iki gün önce keseyi gördük çok şükğr bayramdan sonra kalp atısı için gideceğiz inşallah sende durumlar nasıl bu sabah öide bulantım da başladı
benim ilk olacak nasipse..Arkadaşlar sizlerin ilk bebis mi olacak benim 2.si olacak inşallah
baya yakınmış arası..iyi cesaret etmişsinCanım 17 aylık daha:) Bide emziriyorum hala
Oy maşallah canım olsun benimde 21 aylık olacak daha bende emziriyorum büyür giderler inşallahCanım 17 aylık daha:) Bide emziriyorum hala
Tam 2 yaş olacak aralrı. Oğlum 2017 ocak doğumlu . Buda 2019 ocak sonu olacak muhtemelen :) Ettim valla :)baya yakınmış arası..iyi cesaret etmişsin
Aynen canım yaa . Hazır bu tempoda gidiyoruz ara vermeyelim dedim :)Oy maşallah canım olsun benimde 21 aylık olacak daha bende emziriyorum büyür giderler inşallah
Tam 2 yaş olacak aralrı. Oğlum 2017 ocak doğumlu . Buda 2019 ocak sonu olacak muhtemelen :) Ettim valla :)
Aynen canım yaa . Hazır bu tempoda gidiyoruz ara vermeyelim dedim :)
Ya benim kuzum maşallah çok akıllı öle oluncada korkmadım. Bakalım bunda neler beklio beni:) Bide bebek kokusu hemen özlenen bişiy:)ayh çoğu insan böyle düşünüyor cidden..ama korkutuyor beni..belki henüz 1inciyi ortaya çıkaramadığımdandır
ben hala bir şey hissetmiyorum ya..ultrasona da girmedim ya daha..Ya benim kuzum maşallah çok akıllı öle oluncada korkmadım. Bakalım bunda neler beklio beni:) Bide bebek kokusu hemen özlenen bişiy:)
Klap atışlarını duydugunda epey hissedersin :)Bide 12 haftalıkken böle ilk defa el kol yani tam bi bebek görmek çok başkaben hala bir şey hissetmiyorum ya..ultrasona da girmedim ya daha..
Aynen valla canım bende 29 yaşındayım annemlerde erken menapoz var teyzem anneannem annem falan 30lu yaşlarda girmişler annemde ondan korktuğu için başladık hemen bizde canimAynen canım yaa . Hazır bu tempoda gidiyoruz ara vermeyelim dedim :)
bugün sağlık ocağında kan verdim çarşamba günü sonucu çıkıyormuş duruma gore endokrine giderim büyük ihtimalle doz arttırılacak aman tek bebislerimiz iyi olsunlarda önemli olan oCanım ben de100 mg kullanıyorum. bugün gidceğim endokrine muhtemelen yükseltir. Geçen sağlık ocagında 5.27 çıktı çünkü. İlk gebeliğimde ilaçla uygun düzeye aldık gebeliğin sonuna kadar öle giti zaten