Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım benim 130du betam iki gün önce keseyi gördük çok şükğr bayramdan sonra kalp atısı için gideceğiz inşallah sende durumlar nasıl bu sabah öide bulantım da başladı
Ne güzel maşaAllah canım ben salı günü gidicem inşaAllah birşeyler görürüz bizde henüz bulantı yaşanadım fakat fena bel ağrısı ve kasık ağrısı çekiyorum hatta endişeleniyorum normalmı diye
4.haftalik canım daha normalde bugün adet olmam gerekiyordu dün kan verdim işte 93.4 çıktı yarin tekrar verem bakalım evde idrar testiyle hergun yapıyorum yine de senin kaç haftalık canim
Kizlar bende cok sukur ki subat annelerindenim. Dun ogrendik mucizemi. Ama ilk defa bi hamilelgimde hix goguslerim agrmiyor. Bi tek kasik batmasi var hafif hafif. Sizde nasil ilk belirtileriniz,
bende 50lik kullanıyorum daha kan vermedim tsh için çarşamba günü kadın doğum dr randevum var ozamana kadar ayni kullan dedi . endokrin dru hamile olduğunu öğrenince hemen gel demişti kafam karıştı ama çarşambayı bekliyorum
Canım ben de100 mg kullanıyorum. bugün gidceğim endokrine muhtemelen yükseltir. Geçen sağlık ocagında 5.27 çıktı çünkü. İlk gebeliğimde ilaçla uygun düzeye aldık gebeliğin sonuna kadar öle giti zaten