- 12 Mayıs 2014
- 1.231
- 1.438
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
6 gün ciddi bi gecikme hemen acilden kan verevet ama silik çıktı 2.cizgi ve 6 gun adetim gecikti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6 gün ciddi bi gecikme hemen acilden kan verevet ama silik çıktı 2.cizgi ve 6 gun adetim gecikti
Randevu aldim dr icin ayin 7.sinde gidecem6 gün ciddi bi gecikme hemen acilden kan ver
Yok canım 130da görünmez en fazla rahim duvarın kalınlaşır keseyi bir hafta sınra gördükCanm HCG 130 da kese göründü mu senin benim Perşembe günü 135 çıktı ama daha görünmedi
Benimde gecen sene Ağustos ta dusüğum olmuştu insallah bu defa hayirlisiyla canmmm bizde heyecanlıyızheycanla beklemedeyiz çok fena grip oldum ya 1yıldır olmamıştım yatak döşek yatıyorum zamanlama kötü oldu
Ne güzel maşaAllah canım ben salı günü gidicem inşaAllah birşeyler görürüz bizde henüz bulantı yaşanadım fakat fena bel ağrısı ve kasık ağrısı çekiyorum hatta endişeleniyorum normalmı diyeCanım benim 130du betam iki gün önce keseyi gördük çok şükğr bayramdan sonra kalp atısı için gideceğiz inşallah sende durumlar nasıl bu sabah öide bulantım da başladı
merhaba hayirli olsun :)Maşallah maşallah hamileler çoğalmış hayırlısıyla bende bu hafta kese mi görürüm inşallah
Benimde ikinci canik 21 aylık olacak inşallah oğlum hala emziriyorum bakalım nasil olacak senin kaç yaşındaArkadaşlar sizlerin ilk bebis mi olacak benim 2.si olacak inşallah
Masallah canim Allah bağışlasın benim kizim var 25 Agustosta Allah nasip ederse 3 yaşına girecekBenimde ikinci canik 21 aylık olacak inşallah oğlum hala emziriyorum bakalım nasil olacak senin kaç yaşında
Ay beraber gidiyoruz benim de 4+3 falan 55ile basladik degere 39 saat sonra 155 oldu bakalim dun gece vermistim bidaha yarin vercem4.haftalik canım daha normalde bugün adet olmam gerekiyordu dün kan verdim işte 93.4 çıktı yarin tekrar verem bakalım evde idrar testiyle hergun yapıyorum yine de senin kaç haftalık canim
Mrb benim ise aşırı göğüs ağrım var ilk gebeligimde yok bu ağrı ne zamana kadar şurer acabaKizlar bende cok sukur ki subat annelerindenim. Dun ogrendik mucizemi. Ama ilk defa bi hamilelgimde hix goguslerim agrmiyor. Bi tek kasik batmasi var hafif hafif. Sizde nasil ilk belirtileriniz,
Amin canim sagolasin. Maşallah canım senin kızınıda Allah bağışlasınMasallah canim Allah bağışlasın benim kizim var 25 Agustosta Allah nasip ederse 3 yaşına girecek
Inşallah kat kat artmıştır değerin canimAy beraber gidiyoruz benim de 4+3 falan 55ile basladik degere 39 saat sonra 155 oldu bakalim dun gece vermistim bidaha yarin vercem
Tesekkur ederim canim♥Amin canim sagolasin. Maşallah canım senin kızınıda Allah bağışlasın
Canım ben de100 mg kullanıyorum. bugün gidceğim endokrine muhtemelen yükseltir. Geçen sağlık ocagında 5.27 çıktı çünkü. İlk gebeliğimde ilaçla uygun düzeye aldık gebeliğin sonuna kadar öle giti zatenbende 50lik kullanıyorum daha kan vermedim tsh için çarşamba günü kadın doğum dr randevum var ozamana kadar ayni kullan dedi . endokrin dru hamile olduğunu öğrenince hemen gel demişti kafam karıştı ama çarşambayı bekliyorum
Elbette canım veririm . Öğleden sonra gideceğim bakalım:)Bizde Çarşamba günü gitmeyi düşünüyoruz :)
Bizede haber ver olur mu ?
Canım 17 aylık daha:) Bide emziriyorum halaOğlun kaç yaşında canım