Kaç kere kalkıyor?Ben de emziriyorum. Gece kesintisiz uyuyordu uzun suredir ancak son iki haftadir emmek icin kalkip memede tekrar uyuyor. Herkes emzirmeyi biraktir artik diyor ama benim acelem.yok. ozellikle bu donemde bagisiklugini destekleyen anne sutunu kesmek istemiyorum.
Degisiyor. Bir veya iki kez genelde. Sizinki cok mu kalkiyor?Kaç kere kalkıyor?
Evet doğduğundan beri en az 3Degisiyor. Bir veya iki kez genelde. Sizinki cok mu kalkiyor?
Aaaa çok sevindim :) sağlıcakla kucağına al inşallahMerhaba arkadaşlar. Umarım hepiniz ve bebisleriniz iyidir. 2. Yaslarimizda yaklaştı ne çabuk geçti zaman.. benim minik kızım 2 buçuk yaşında abla olacaksürpriz bir minik daha geliyor evimize
Aslında acıktığı için değil alıştığı için kalkarmış ben emzirmedim uzun süre malesef ama mamayı yavaş yavaş gece beslenmesinden kestimEvet doğduğundan beri en az 3
Amin canım inşallahAaaa çok sevindim :) sağlıcakla kucağına al inşallahzaman koronaya rağmen su gibi geçti gerçekten ay kaç aylıksın şu an 2.ye kendimi hazır gibi hissediyorum bende ama hastane ortamından korkuyorum
Nasıl kestin canım. Benimki hala kalkıp mama diye bağırıyor.. yemekle de pek arası yok gündüz iyice doymayinca gece durmuyor. Evde enerji de atamayinca gece uyanmaya başladı iyice..Aslında acıktığı için değil alıştığı için kalkarmış ben emzirmedim uzun süre malesef ama mamayı yavaş yavaş gece beslenmesinden kestim
İnşallah canım geçsin şu hastalık da. Biri kış biri yaz bebesi ne güzel :) arkadaşı olacak en güzel yönü de. en çok üzüldüğüm de bu malesef benim kız da kitaptakilere arkadaşım diyorAmin canım inşallah. Ben hazır hissetmiyordum aslında ama alıştım gibi. 11+1 olduk. Doktora da 1 kere gittim acil bir durum olmazsa sık gitmiyorum zaten. İnşallah bir sorun olmaz. Temmuz annesi olacağım bu sefer o zamana kadar korona da biter gider inşallah Linaya arkadaş olacak diye seviniyorum.
Hala Emziriyorum canım. 2 yaş dolana kadar devam diyordum ama bu salgın daha da emzirmem gerektiğini söylüyor bana. Anne sütü %70 koruyormuş.Merhaba arkadaşlar 2019 eylül annesiyim gece emzirmeye devam ediyorum. Siz 2 yaşa yaklaştınız bitti mi gece emmeleri? Umut edeyim mi?
Maşallah akıllı kızınaİnşallah canım geçsin şu hastalık da. Biri kış biri yaz bebesi ne güzel :) arkadaşı olacak en güzel yönü de. en çok üzüldüğüm de bu malesef benim kız da kitaptakilere arkadaşım diyor
Canım mamayı kesmek için özellikle bir şey yapmadım yemeyi çok seviyor maşallah çok nadir seçtiği şeyler oldu şükür. 2 yaşı gelsin tamamen keseceğim mamayı. Gece uyanırsa su veriyodum devam ediyordu uykuya. Şimdi uyanmıyor zaten
Canım uzun zamandır girmiyordum mesajını yeni gördümCanım benim kızım kitap hastası. Yaklaşık 1 yaşından beri elinde kitapla geziyor. Bu, bu ,bu diye sora sora öğrendi herşeyi. Şimdi kahvesini alıp kendisi okuyor bıdı bıdıbu sete bakayım bende evdekileri ezberledik bende iş bankasının hareketli kitaplarını tavsiye ederim onlarda çok eğlenceli. Ben birde keçeden aktivite kitapları yaptım onlarla uzun süre vakit geçiriyor. Bu aralar yap boz ve bultaklara da merak saldı onlarla takılıyoruz.
Öpüyorum prensesini
Yaaa çok sevindim canım hayırlı olsunMerhaba arkadaşlar. Umarım hepiniz ve bebisleriniz iyidir. 2. Yaslarimizda yaklaştı ne çabuk geçti zaman.. benim minik kızım 2 buçuk yaşında abla olacaksürpriz bir minik daha geliyor evimize
Teşekkür ederim canım.. 15 haftalık olduk.. evet araları az olacak zorluğu kadar güzelliğini de görürüz inşallahYaaa çok sevindim canım hayırlı olsunKaç haftalık minnoş Kardeşlerin arasının çok olmaması iyi olmuş arkadaş olurlar birbirlerine
Cinsiyeti belli olmuştur ama öğrendiniz miTeşekkür ederim canım.. 15 haftalık olduk.. evet araları az olacak zorluğu kadar güzelliğini de görürüz inşallah
Yok canım en son gittiğimizde belli değildi daha merakla bekliyoruzCinsiyeti belli olmuştur ama öğrendiniz mi
Kızımda Çin takvimi doğru çıkmıştı baktın mı onaYok canım en son gittiğimizde belli değildi daha merakla bekliyoruz
Merhabalar ben 45 gun once dogum yaptim ve suan psikolojim cok kotu rahim ve mesane sarkmam var elle ve parmakla hissediyorum, sizde duzeldimi acaba sonradan bana nolir donus yapin gorurseniz keske dogurmasaydimlara bile girdim cok kotu durumdayim sizin uzerinden zamn gecmis bu sarkma duzelcekmi acaba yoksa ameliyatmi olucam yasim 28 kendimi suan 6p yasinda hissedoyorumRahim sarkması bndede var maalesef keğel egzersızı yp dedi doktorum
Merhabalar ben 45 gun once dogum yaptim ve suan psikolojim cok kotu rahim ve mesane sarkmam var elle ve parmakla hissediyorum, sizde duzeldimi acaba sonradan bana nolir donus yapin gorurseniz keske dogurmasaydimlara bile girdim cok kotu durumdayim sizin uzerinden zamn gecmis bu sarkma duzelcekmi acaba yoksa ameliyatmi olucam yasim 28 kendimi suan 6p yasinda hissedoyorumBende de var kızlar.17 günlüğüz henüz doktorum geçer dedi kegel egzersizi yap dedi ama gecmezse diye de korkmuyor değilim.