2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Farkına varıyorlar artık. Orada birşeyler olduğunu anlıyorlar. Ama benimki hiç rahatsız olmuyor.🤷 Şimdi zaten ben hazır hissetmiyorum onunla uğraşmaya🤣 biraz daha bezle devam..
😄 O minnoş beziyle mutluysa hiç karışmamak en iyisi. Zaten bence senin hazır hissetmen daha önemli canim çünkü baya sabır gerektiriyor o süreç de. Ablamın oğlu öğrenene kadar ne kanepe bıraktı ne halı 😄

Kızlar merhaba nasılsınız 😊 Kuzular nasıl 🥰 Geçen ay kızıma adeda yayınlarının dikkat güçlendirme setini aldım. Yeğenim de kullanıyordu. 2 yaştan başlıyor sanırım 11 yaşa kadar var. Ben çok memnun kaldım belki almak istersiniz diye yazıyorum size. 2 yaş setini aldım içinde 3 kitap var ve bence çok eğitici. Bizim kız son zamanlarda kitaplara ilgisini kaybetmişti daha bebekken okuyorduk ama bir süredir hiç dinlemek istemiyordu. Ama bu kitabı kendisi tutup getiriyor. İçinde şekiller kavramlar var. Renkleri şekilleri hayvan ve nesneleri öğretiyor. Çok eğleniyoruz. Ben bir şeyler soruyorum o bilince mutlu oluyor daha çok sormamı istiyor. Bilemezse benim elimi tutup göstermemi istiyor. .Sonrasında öğrenince o gösteriyor çok keyif alıyor 😊 Tabi yaşı gereği henüz anlayamadığı şeyler olunca gösteriyorum ve söylüyorum kulak ve göz aşinalığı oluyor. Biz kızımla çok sevdik ve çok faydasını gördük. Aklıma geldi dedim bizim minişlerden de kullanan var mı acaba diye. Varsa sizin de tavsiyelerinizi alırım 🤗

Nasılsınız kızlar ? Size bir şey danışacağım. Kızım yaklaşık 1 haftadır ishal. Başka hiçbir rahatsızlığı huysuzluğu yok. Doktora gitmelimiyiz diye düşünüyorum da iki gündür. Diş çıkarıyor desem daha önceki dişlerde hiç ishal olmadı. Yemek yerken de sorun olmuyor bilemedim. Sizde benzer bir durum oldu mu?

Nasılsınız kızlar ? Size bir şey danışacağım. Kızım yaklaşık 1 haftadır ishal. Başka hiçbir rahatsızlığı huysuzluğu yok. Doktora gitmelimiyiz diye düşünüyorum da iki gündür. Diş çıkarıyor desem daha önceki dişlerde hiç ishal olmadı. Yemek yerken de sorun olmuyor bilemedim. Sizde benzer bir durum oldu mu?
Biz dişlerimizi hep rahat çıkardık ancak geçen haftalarda birden ateşlendi.... Diş çıkarmaya bağlı olarak bağışıklık sistemi düşermiş... Bunun sonucunda hafif boğazı kızarmış. Bir Kaç gün ilaç tedavisiyle atlattık. İyi korktuk! Ah şu köpek dişleri:sinirli:

Biz dişlerimizi hep rahat çıkardık ancak geçen haftalarda birden ateşlendi.... Diş çıkarmaya bağlı olarak bağışıklık sistemi düşermiş... Bunun sonucunda hafif boğazı kızarmış. Bir Kaç gün ilaç tedavisiyle atlattık. İyi korktuk! Ah şu köpek dişleri:sinirli:
Geçmiş olsun canım. Bir daha olmaz inşallah 🙏 Ben de özledim o kalabalık bol paylaşımlı zamanları 😔 Fikir alışverişi yapıyorduk ne güzeldi. Birkaç kişi kaldık sadece

Merhaba arkadaşlar nasılsınız bebisler nasıl?
Bizde bu aralar diş çıkartıyoruz. Salya, ishal huysuzluk, hepsi var. Uyumak istemiyoruz hiç. Bu aylarda oyundan anne babadan ayrılmamak için uyku reddi olurmuş da çok yorucu oluyor valla😊 azda gribimiz vardı. 1 haftadır fenalardayız😊 diğer zamanlarimiz oyun,oyun,oyun... Oyun uydurma uzmanı oldum🤣

Kızlar merhaba nasılsınız 😊 Kuzular nasıl 🥰 Geçen ay kızıma adeda yayınlarının dikkat güçlendirme setini aldım. Yeğenim de kullanıyordu. 2 yaştan başlıyor sanırım 11 yaşa kadar var. Ben çok memnun kaldım belki almak istersiniz diye yazıyorum size. 2 yaş setini aldım içinde 3 kitap var ve bence çok eğitici. Bizim kız son zamanlarda kitaplara ilgisini kaybetmişti daha bebekken okuyorduk ama bir süredir hiç dinlemek istemiyordu. Ama bu kitabı kendisi tutup getiriyor. İçinde şekiller kavramlar var. Renkleri şekilleri hayvan ve nesneleri öğretiyor. Çok eğleniyoruz. Ben bir şeyler soruyorum o bilince mutlu oluyor daha çok sormamı istiyor. Bilemezse benim elimi tutup göstermemi istiyor. .Sonrasında öğrenince o gösteriyor çok keyif alıyor 😊 Tabi yaşı gereği henüz anlayamadığı şeyler olunca gösteriyorum ve söylüyorum kulak ve göz aşinalığı oluyor. Biz kızımla çok sevdik ve çok faydasını gördük. Aklıma geldi dedim bizim minişlerden de kullanan var mı acaba diye. Varsa sizin de tavsiyelerinizi alırım 🤗
Canım benim kızım kitap hastası. Yaklaşık 1 yaşından beri elinde kitapla geziyor. Bu, bu ,bu diye sora sora öğrendi herşeyi. Şimdi kahvesini alıp kendisi okuyor bıdı bıdı🤣🤣 bu sete bakayım bende evdekileri ezberledik😂 bende iş bankasının hareketli kitaplarını tavsiye ederim onlarda çok eğlenceli. Ben birde keçeden aktivite kitapları yaptım onlarla uzun süre vakit geçiriyor. Bu aralar yap boz ve bultaklara da merak saldı onlarla takılıyoruz.
Öpüyorum prensesini😘

Katrina'yı hatırlar gibiyim. Canım 2 küçük çocukla kendimi bile unutuyorum :) Prensesimin doğum gününe az kaldı. 2 yaş bitecek. Zaman çok hızlı akıyor.
Bizim de yaklasiyor, 10 ocakta. Pandemi herseye turp sıktı tabii, kimseyi cagirmadan bi pasta mi uflesek yoksa sadece anneanne babaanne dedeler mi gelse, kafamda deli sorular :) senin digeri ne kadarlik?

Ben 9 aydan beri adım adım setini kullanıyorum adeda setine de 2 yaşta başlayacağım inşallah zamanı var daha :)
Malum evlerdeyiz kuzucuklar ne park görüyor ne arkadaş :/ kötü döneme denk geldik inşallah biter şu illet..

Bizim de yaklasiyor, 10 ocakta. Pandemi herseye turp sıktı tabii, kimseyi cagirmadan bi pasta mi uflesek yoksa sadece anneanne babaanne dedeler mi gelse, kafamda deli sorular :) senin digeri ne kadarlik?
Diğeri de 4'e girecek. Biz kendi aramızda kutlayacağız. Geçen sene fotoğraf çekimi yapmıştık bu sene kararsızım.

Kızlar merhaba ben pcosum
Bende klomeni 5 gün iki defa günde kullandım
13.günü bugün kontrol vardı iki yumurtan var biti 11 biri 13ml yumurtalarım büyür mü 15-16.güne kadar endişeliyim çok büyümese diye

Merhaba arkadaşlar. Umarım hepiniz ve bebisleriniz iyidir. 2. Yaslarimizda yaklaştı ne çabuk geçti zaman.. benim minik kızım 2 buçuk yaşında abla olacak🤭 sürpriz bir minik daha geliyor evimize🥰
Allah kolaylik versin simdiden...benim sipa oyle hareketli ki. 2.cocuk deyince tuylerim urperiyor su an :KK70:

Merhaba arkadaşlar 2019 eylül annesiyim gece emzirmeye devam ediyorum. Siz 2 yaşa yaklaştınız bitti mi gece emmeleri? Umut edeyim mi?

Merhaba arkadaşlar 2019 eylül annesiyim gece emzirmeye devam ediyorum. Siz 2 yaşa yaklaştınız bitti mi gece emmeleri? Umut edeyim mi?
Ben de emziriyorum. Gece kesintisiz uyuyordu uzun suredir ancak son iki haftadir emmek icin kalkip memede tekrar uyuyor. Herkes emzirmeyi biraktir artik diyor ama benim acelem.yok. ozellikle bu donemde bagisiklugini destekleyen anne sutunu kesmek istemiyorum.

X