2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
onu bende yaptım faydası olmadı bol su içirince oluyor birde zeytinyağlı çorba yapıyorum genelde o rahatlatıyor yapmazsa fştille canını acıtmıyorum dubhalac veriyorum rahatlıyor
Z zeLina bide kabız bebekler için tarifim var atayım mı sana
Çok ssğol cnn..Hergün yapıyor aslında ama çok zorlanıyor. Çorbasına z.yağı katmıştım bende sanırım o biraz iyi geldi... tarifide verebilirsen çok sevinirin cnm..

Çok ssğol cnn..Hergün yapıyor aslında ama çok zorlanıyor. Çorbasına z.yağı katmıştım bende sanırım o biraz iyi geldi... tarifide verebilirsen çok sevinirin cnm..
Ben her verdiğim ek gıdaya azda olsa damlatıyorum zeytinyağı. Muz patates falan verdiğimde de kayısı yediriyorum aynı gün çok şükür hiç sorun yaşamadık

Ben her verdiğim ek gıdaya azda olsa damlatıyorum zeytinyağı. Muz patates falan verdiğimde de kayısı yediriyorum aynı gün çok şükür hiç sorun yaşamadık
Benimki doğduğundan beri sıkıntılı cnm mama değişimi bile etkiliyor.. ek gıdadan beri de hep katıydı ama kolay yapıyordu o gün çok zorlandı.. şimdi de ishal gibi oldu üşüttü galiba gazı da var.. zeytinyağı bende ekleyeyim bundan sonra ben sadece çorbalarda ekliyordum..armutta iyi geliyormuş..kayısı falan desteklerim artık

1 çay bardağı bal kabağı
1 orta boy yeşil kabak
2 su bardağı içme suyu
Yarım çay bardağından az kemik suyu
1.2 tatlı kaşığı zeytinyağı
1 tatlı kaşığı tam buğday unu
Kabakları küp küp doğruyoruz 3 su bardağı suda çatalla ezilecek kıvama gelene kadar kaynatıyoruz yağı içerisine atıp blendir yapıyoruz tekrar tencereye ekliyoruz ocağa alıyoruz koyu kıvamlı olduysa suyla açıyoruz Unu bi kapta çorbanjn suyundan alıp katıştırıyoruz yavaş yavaş çorbaya ekliyoruz 2.3 dk kaynatıp altını kapatıyoruz

Teşekkür ederim cnm deneyeyim bunu ben.. çok sıkıntı çekiyoruz bu yüzden

Büyüyorlar annesi
Belki ilerde memeyi zor bırakacaktı şimdi kendi isteğiyle sorunsuzca bıraktı.
Onun kararı oldu :)
Emip de bırakması çok zor oluyor ama malesef zamanla bu duruma da alışılıyor meme de olsa mama da olsa aç kalmasın yavrucaklar nasip artık :)
Sağolun kızlar, zamanla her sürecine alışıyoruz bebişlerin

Çok üzüldüm başın sağolsun Çok çok zor

Maşallah kuzuna canım

Hatırladım sızı. Ne yazılır bılmıyorım evlat acısı cok zor bssınjz saolsun. Gercekten cok uzuldum. Vedato neden oldu
Rabbimden size sabırlar diliyorum.Elbettte ki sanırım bir anne için en kötü şeydir evlat acısı.Rabbim yar ve yardımcınız olsun.Kolaylıklar diliyorum

Iyi akşamlar güzel anneler nasılsınız? Bizde 7.ayımızda yeni yeni dis çıkarıyoruz.ek gıda serüveni biraz zorlu gidiyor.galiba dişten dolayı istahsiziz.tabi uykusuzluk ve huysuzluk hat safada

Arkadaşlarım kendinize ve bebeklerinize iyi bakın. Artık eskisi gibi foruma vakit ayıramıyorum. Yaklaşık 3.5 yıldır takip ediyordum. Bir süre ayrılmaya karar verdim.
Sevgiyle kalın.

İyiz canım kız kabız oldu ne yapsam fayda etmiyor pztdoktora götüreceğim sen napıyorsun
Benimkide kabız ya sorma dünden beri ıkınıp duruyor armut işe yarar normalde oda yaramadı ek gıdayı kestim sıvı şeyler veriyorum sürekli. Fazla muzlu seyler vermiştim ondan oldu galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…