2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
ohh maşallah yerim onu ben ya:) bizde ayın 18de 7aylik oluyoruz bizde giden gelen yok.

Rica ederim canım
Ağır geleceğini kim söyledi aslında tam tersi sindirimi daha kolay:)
Tadı da daha yumuşak aslında

Rica ederim canım
Ağır geleceğini kim söyledi aslında tam tersi sindirimi daha kolay:)
Tadı da daha yumuşak aslında
Cnim kullanan annelerden duydum.zaten diğer seçenekleri redderse mecbur onuda denicez.sizde ek gıda nasil gidiyor.
Biz günlerdir ağlıyoruz çığlık çığlığa herhalde ek gıda hazimsizlik yaptı.

Cnm kabarıklık falan varmıydı bzmde 2 gündür ateş var ama görünürde diş falan yok nasıl oluyor bu diş olayı hiçte bilmiyorum

ohh maşallah yerim onu ben ya:) bizde ayın 18de 7aylik oluyoruz bizde giden gelen yok.
Teşekkür ederiz :)) inşallah sizde nasıl olduğunu anlamadan çıkarırsınız cnm:) bu arada benim bir arkadaşım bebelac gold kullanıyor memnunum diyordu onu da deneyebilirsin..
Cnm kabarıklık falan varmıydı bzmde 2 gündür ateş var ama görünürde diş falan yok nasıl oluyor bu diş olayı hiçte bilmiyorum
Vardı biraz cnm ama ben çıkmaz hemen diyordum bende pek anlamamda başka belirti de olmayınca daha beklemiyordum ama uçları çıkmış yarılmış yani

Cnim kullanan annelerden duydum.zaten diğer seçenekleri redderse mecbur onuda denicez.sizde ek gıda nasil gidiyor.
Biz günlerdir ağlıyoruz çığlık çığlığa herhalde ek gıda hazimsizlik yaptı.
Sebze mamasına 3 haftanın sonunda alıştı.
Şeftaliyi sevmişti ama yoğurda başlayınca şeftaliyi yememeye başladı:)
İlginç bu bebeler yoğurdu daha çok sevdi:)

Biraz kabızlık oluştu hipp erik püresi verdim ona da bayılmadı
Ekşi şeyleri sevmiyor :)
Sebze mamasına maydanoz semizotu katınca yemiyor gurme oldu çıktı başıma
Bende bebelacın elma havuç karısımı almıştım hafif ekşi bnmkide yemedi. Sebze püresi denicem bide yicek mi bakalım. Damakları sağlam vallahi bizden iyi ayırt ediyorlar tatları

K Kazen rica etsem banlanmis hesapları aktiflestirin lütfen.en azindan burda gercekten aktif arkadaslarimiz vardi, ornegn A anneveoglusu eminimki onun wp konusundaki ban cezasunj bilmedigi icin katilmistir.zaten kendisi de bu konu hakkında bilgisinin olmadığını söyledi

İyi geceler kızlar. Konuyla alakasız ama bişey sormam lazım. MEB de çalışanlar vardı diye hatırlıyorum. Eylül ayında nüfusumu taşıyıp büyük kızımı devlet okuluna anasınıfına yazdırmayı düşünüyorum. Şu anda oturduğumuz ilde adrese yakın olan okul çıkmış. Nüfus kaydını aldırdığımda acaba okul da değişecek mi sistemde. Bilen var mı?

Kuzum siz hangi mamayı kullanıyordunuz? Z zeLina cnim aynı soruyu sanada soruyorum? Artık neredeyse memeyi bıraktı oğlum Aptamil kullanıyorduk sanki bıkmış gibi

Golden goat çok memnunum. Memlekete geldik netten sipariş verdik bayram arası yetişmeyince 1 kutu bebelac aldık pek severek içmedi alışmış buna. Gaz da yapmadı

Keçi sütü sağlıklı aslında yoğurt tadımında biz de kızarıklık olunca keçi sütüyle yoğurt veriyorum bir sıkıntı olmadı

Bugün sabahtan beri kızım ağzından gaz çıkarınca böyle yumurta kokusu gibi koku geliyor neden olur ki? Nete baktım pek bir şey bulamadım yaşayan ya da bilen var mı

MEB de çalışmıyorum ama yiğenlerimden biliyorum çıkan adresteki okula gitmek zorunlu değil taşındığın yerdeki okula kayıt yaptırılıyor istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…