- 8 Ağustos 2016
- 3.660
- 4.493
ohh maşallah yerim onu ben ya:) bizde ayın 18de 7aylik oluyoruz bizde giden gelen yok.Teyzeler biz dün 7 aylık olduk.. veeee 7. Ayımıza minicik dişlerle merhaba dedikdün uçları belli olmuş kaşığa tık tık yapıyor:))) şükür ki ateş ağrı huzursuzluk yaşamadık bir sabah ansızın çıkıverdiler❤
Rica ederim canımCnim daha önce seninle bu konuda konuşmuştuk..Mama konusunda fikir vermiştin, golden goat keçi sütü bazlı olduğu için oğluma ağır gelebilir o yüzden tercih etmedim.hipp kullandım tadını hiç beğenmedi.yinede tşk ederim
Cnim kullanan annelerden duydum.zaten diğer seçenekleri redderse mecbur onuda denicez.sizde ek gıda nasil gidiyor.Rica ederim canım
Ağır geleceğini kim söyledi aslında tam tersi sindirimi daha kolay:)
Tadı da daha yumuşak aslında
Cnm kabarıklık falan varmıydı bzmde 2 gündür ateş var ama görünürde diş falan yok nasıl oluyor bu diş olayı hiçte bilmiyorumBenim kızım hediye olarak aldı bayram harçlıklarını bu sefer
Sağol cnm bende birşey yok diyordum belirti olmayınca bakmıyordum.. eşim 1 kaç güne çıkacak diyip duruyordu ben inanmıyordum tabii ama çıkıvermiş ilk ben frkettim hediye alacağım kızıma
Teşekkür ederiz :)) inşallah sizde nasıl olduğunu anlamadan çıkarırsınız cnm:) bu arada benim bir arkadaşım bebelac gold kullanıyor memnunum diyordu onu da deneyebilirsin..ohh maşallah yerim onu ben ya:) bizde ayın 18de 7aylik oluyoruz bizde giden gelen yok.
Vardı biraz cnm ama ben çıkmaz hemen diyordum bende pek anlamamdaCnm kabarıklık falan varmıydı bzmde 2 gündür ateş var ama görünürde diş falan yok nasıl oluyor bu diş olayı hiçte bilmiyorum
Sebze mamasına 3 haftanın sonunda alıştı.Cnim kullanan annelerden duydum.zaten diğer seçenekleri redderse mecbur onuda denicez.sizde ek gıda nasil gidiyor.
Biz günlerdir ağlıyoruz çığlık çığlığa herhalde ek gıda hazimsizlik yaptı.
Benimki de şeftaliyi öğürüyor nedense. En çok sevdiği meyvede armutSebze mamasına 3 haftanın sonunda alıştı.
Şeftaliyi sevmişti ama yoğurda başlayınca şeftaliyi yememeye başladı:)
İlginç bu bebeler yoğurdu daha çok sevdi:)
İlk zamanlar şeftaliyi güzel yedi şimdi istemiyor:)Benimki de şeftaliyi öğürüyor nedense. En çok sevdiği meyvede armut
Bi günleri bi günlerini tutmuyor sıpalarınİlk zamanlar şeftaliyi güzel yedi şimdi istemiyor:)
Yüzünü buruşturuyor:)
Biraz kabızlık oluştu hipp erik püresi verdim ona da bayılmadıBi günleri bi günlerini tutmuyor sıpaların
Bende bebelacın elma havuç karısımı almıştım hafif ekşi bnmkide yemedi. Sebze püresi denicem bide yicek mi bakalım. Damakları sağlam vallahi bizden iyi ayırt ediyorlar tatlarıBiraz kabızlık oluştu hipp erik püresi verdim ona da bayılmadı
Ekşi şeyleri sevmiyor :)
Sebze mamasına maydanoz semizotu katınca yemiyor gurme oldu çıktı başıma
memeyi mamayi reddeden oglum yogurdu çok sevdiSebze mamasına 3 haftanın sonunda alıştı.
Şeftaliyi sevmişti ama yoğurda başlayınca şeftaliyi yememeye başladı:)
İlginç bu bebeler yoğurdu daha çok sevdi:)
benimkide armut sevmediBenimki de şeftaliyi öğürüyor nedense. En çok sevdiği meyvede armut
Cnim daha önce seninle bu konuda konuşmuştuk..Mama konusunda fikir vermiştin, golden goat keçi sütü bazlı olduğu için oğluma ağır gelebilir o yüzden tercih etmedim.hipp kullandım tadını hiç beğenmedi.yinede tşk ederim
İyi geceler kızlar. Konuyla alakasız ama bişey sormam lazım. MEB de çalışanlar vardı diye hatırlıyorum. Eylül ayında nüfusumu taşıyıp büyük kızımı devlet okuluna anasınıfına yazdırmayı düşünüyorum. Şu anda oturduğumuz ilde adrese yakın olan okul çıkmış. Nüfus kaydını aldırdığımda acaba okul da değişecek mi sistemde. Bilen var mı?
anladım Cnim tsk ederim.Golden goat çok memnunum. Memlekete geldik netten sipariş verdik bayram arası yetişmeyince 1 kutu bebelac aldık pek severek içmedi alışmış buna. Gaz da yapmadı