- 9 Ocak 2015
- 7.689
- 5.981
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canım gayet iyi bence önde değil normal bu arada haberin yok galiba topikte sadece sen dahil 3 4 annemiz kaldı sadece diğerleri üyelikleri iptal edildiSelam kizlar bugun 7.ay kontrolumuz vardi.7900 gram olmus derinkusum :) ondenmi gidiyoruz acaba boyuda 68 cm..dr guzel guzel diyo...kuzenimin bebisi 4 aylik kilo alinca dru az verin diyomus.mamayla beslendigi icin sanirim.. minnacik bebek rejim yapamaz ya
Maşallah kuzuya benimki 6.ayda 7.150 gr kilo alması çok değil fit kız olucaz ayolSelam kizlar bugun 7.ay kontrolumuz vardi.7900 gram olmus derinkusum :) ondenmi gidiyoruz acaba boyuda 68 cm..dr guzel guzel diyo...kuzenimin bebisi 4 aylik kilo alinca dru az verin diyomus.mamayla beslendigi icin sanirim.. minnacik bebek rejim yapamaz ya
En son watsap mevzusu olmustu galiba ondan.haberim yok tatildeydik giremedim pek.Merhaba canım gayet iyi bence önde değil normal bu arada haberin yok galiba topikte sadece sen dahil 3 4 annemiz kaldı sadece diğerleri üyelikleri iptal edildi
Masallah canim..bende spora baslatayim ))Maşallah kuzuya benimki 6.ayda 7.150 gr kilo alması çok değil fit kız olucaz ayol
Hayırlı olsun sizinkilerde:) biz altları hiç zorlanmadam çıkardık şimdi üstleri çıkarıyoruz ama ateş 37nin üstüne çıkıp duruyor gece 2-3 kere kalkıyor uyuyamıyor ağrıdan sanırım.. ağlayıp duruyor 3 gündür ikimizde perişan olduk.. birde iştahı da yok ek gıdayı geçtim mamayı bile içmiyor bezleri bile boş su veriyorum artık sık sık...
evet canım o mevzudanEn son watsap mevzusu olmustu galiba ondan.haberim yok tatildeydik giremedim pek.
Maşallah canım size bzde daha 1 diş bile yokHayırlı olsun sizinkilerde:) biz altları hiç zorlanmadam çıkardık şimdi üstleri çıkarıyoruz ama ateş 37nin üstüne çıkıp duruyor gece 2-3 kere kalkıyor uyuyamıyor ağrıdan sanırım.. ağlayıp duruyor 3 gündür ikimizde perişan olduk.. birde iştahı da yok ek gıdayı geçtim mamayı bile içmiyor bezleri bile boş su veriyorum artık sık sık...
Kilonuz da gayet normal cnm biz 6. Ayda o kilodaydık 71 cmde boyuydu ona bile normal demişlerdi..
Hadi yaa.hafif atlatirlar insallahHayırlı olsun sizinkilerde:) biz altları hiç zorlanmadam çıkardık şimdi üstleri çıkarıyoruz ama ateş 37nin üstüne çıkıp duruyor gece 2-3 kere kalkıyor uyuyamıyor ağrıdan sanırım.. ağlayıp duruyor 3 gündür ikimizde perişan olduk.. birde iştahı da yok ek gıdayı geçtim mamayı bile içmiyor bezleri bile boş su veriyorum artık sık sık...
Kilonuz da gayet normal cnm biz 6. Ayda o kilodaydık 71 cmde boyuydu ona bile normal demişlerdi..
Hayırlı olsun sizinkilerde:) biz altları hiç zorlanmadam çıkardık şimdi üstleri çıkarıyoruz ama ateş 37nin üstüne çıkıp duruyor gece 2-3 kere kalkıyor uyuyamıyor ağrıdan sanırım.. ağlayıp duruyor 3 gündür ikimizde perişan olduk.. birde iştahı da yok ek gıdayı geçtim mamayı bile içmiyor bezleri bile boş su veriyorum artık sık sık...
Amin cnm inşallah biz 1 hafta kadar çektik üstlerden zor oluyor valla..Hadi yaa.hafif atlatirlar insallah
Geçmiş olsun cnm.. sizin hiç çıkmadı galiba bizim altları kolay çıkardı ama üstler de zorlandı hala çıkmadılar ama artık huysuzluk gitti.. mama içmiyordu bir gün akşama kadar 200 bile içmemiştir. uykuya geçerken ağlıyordu.. salya başlamıştı bizde normalde salya yoktu. Gece 3 kere falan kalktı ağlıyordu mamada içmiyordu.. ek gıdayı ağzına koymuyordu zaten.. ateşte 37nin üstüne çıkıp duruyordu. 2 gündür normale döndü ek gıda falan yiyor artık.. bizde belirtiler böyle oldu inşallah sizde kolay geçer.. gece uyanıp ağlayan bebek yenidoğanken bile görmeyince şaştım bende ne yapacağımı:)Ay bizim de iki gündür mama içmeye kalktığı saatte bir ağlıyor dün nerdeyse acile gidecektik inşallah o huysuzluk diş olsun. Bugün kan ve idrar verdik eşimle ben de nezle olunca bizden geçmiş viral enfeksiyon geçiriyor ama bu kadar huysuz olmaz bence ateş de normal. Sen yazınca belirtiler tutuyor bizde de iştah azaldı
Çok geçmiş olsun cnm nasıl oldu Yusuf.. Rabbim korur onları inşallah birşey olmaz. Dişiniz de hayırlı olsun..Kızlar bizimde alt dişler bitanesi çıkmış daha diğeri yolda çok aşırı istahsiz, uykusuz olmuş.akşam üstü yataktan düştü tutmaya çalıştım ama kafası tahtaya çarptı çok korktum halada korkuyirum.ALLAH' im Yusuf' umla beraber tüm bebekleri korusun hiç bi anneyi evladiyla imtihan etmesin
Amin cnm inşallah biz 1 hafta kadar çektik üstlerden zor oluyor valla..
Geçmiş olsun cnm.. sizin hiç çıkmadı galiba bizim altları kolay çıkardı ama üstler de zorlandı hala çıkmadılar ama artık huysuzluk gitti.. mama içmiyordu bir gün akşama kadar 200 bile içmemiştir. uykuya geçerken ağlıyordu.. salya başlamıştı bizde normalde salya yoktu. Gece 3 kere falan kalktı ağlıyordu mamada içmiyordu.. ek gıdayı ağzına koymuyordu zaten.. ateşte 37nin üstüne çıkıp duruyordu. 2 gündür normale döndü ek gıda falan yiyor artık.. bizde belirtiler böyle oldu inşallah sizde kolay geçer.. gece uyanıp ağlayan bebek yenidoğanken bile görmeyince şaştım bende ne yapacağımı:)
Sağol teyzesi çok şükür şuan iyi, kafası yatağın tahtasına çarpınca çok korktum...tsk ederiz sagol sorun su ki çok istahsiz olmuş herşeyi reddediyor ve çok zor dis çıkarıyor.sizin normale dondugunuze çok sevindim.ınş bizde normale döneriz.Amin cnm inşallah biz 1 hafta kadar çektik üstlerden zor oluyor valla..
Geçmiş olsun cnm.. sizin hiç çıkmadı galiba bizim altları kolay çıkardı ama üstler de zorlandı hala çıkmadılar ama artık huysuzluk gitti.. mama içmiyordu bir gün akşama kadar 200 bile içmemiştir. uykuya geçerken ağlıyordu.. salya başlamıştı bizde normalde salya yoktu. Gece 3 kere falan kalktı ağlıyordu mamada içmiyordu.. ek gıdayı ağzına koymuyordu zaten.. ateşte 37nin üstüne çıkıp duruyordu. 2 gündür normale döndü ek gıda falan yiyor artık.. bizde belirtiler böyle oldu inşallah sizde kolay geçer.. gece uyanıp ağlayan bebek yenidoğanken bile görmeyince şaştım bende ne yapacağımı:)
Çok geçmiş olsun cnm nasıl oldu Yusuf.. Rabbim korur onları inşallah birşey olmaz. Dişiniz de hayırlı olsun..
AMİN çok geçmiş olsun.Kızlar bizimde alt dişler bitanesi çıkmış daha diğeri yolda çok aşırı istahsiz, uykusuz olmuş.akşam üstü yataktan düştü tutmaya çalıştım ama kafası tahtaya çarptı çok korktum halada korkuyirum.ALLAH' im Yusuf' umla beraber tüm bebekleri korusun hiç bi anneyi evladiyla imtihan etmesin
ya çocuklar düşe kalka buyuyecekler ama bi arkadaşın yazısından sonra çok korktum yoksa genellikle her bevek istemesekte illaki otururken yürürken vs düşerler.Allah beterinden korusun herzaman. bide bizim aylardır salya var yeni diş çıkardı ama huysuzlugy taban yapmıştı.AMİN çok geçmiş olsun.
bende her an düşecek korkusu sardı
çünkü tam da hareketli zamanları
Aşırı huysuz ve mutsuz hiç dişi yok salyası bol
ya çocuklar düşe kalka buyuyecekler ama bi arkadaşın yazısından sonra çok korktum yoksa genellikle her bevek istemesekte illaki otururken yürürken vs düşerler.Allah beterinden korusun herzaman. bide bizim aylardır salya var yeni diş çıkardı ama huysuzlugy taban yapmıştı.
mevsiminegore
Z zeLina a kizlar blendir killaniyirmusunuz? budr tuzsuz çorbalar cik tatsız oluyor gerçektende tartan anlıyorlar mesala kendimiz için yaptığım yemeklerden tattirsamen azından midesini bulandirmiyir ama onun için özel yaptığım corbalrdan çok tiksiniyor
Gerçekten zorlaşıyorlar oda da bile yalnız bırakmaya gelmiyor yeni yeni emekliyor ama sürünmek daha kolay geliyor galiba birde kurbağa gibi öne sıçrıyor siz başladınız mı emeklemeyeSağ ol canım. Yok hiç çıkmadı bizim. Uzun zamandır gece uykusu bölünmeyince ben de şaşırdım ama dün gece ağlaması olmadı şükür uyandı mama içti geri uyudu. Büyüdükçe daha da zorlaşıyor bu sıpalar
Emeklemeye başladı mı Lina hanım
Ya bu grubun geçmişini bilince muhabbet oluyor şubat annelerine yazdım ama hiç tanımıyorum okuyup geçiyorum çoğunu
Sevindim cnm birşey olmamasına iştahı geri geliyor merak etme benimki ne mama ne ek gıda istemiyordu kafa sallayıp ağlıyordu.. ek gıda falan vermedim bir kaç gün mama içtiğine dua ettim ki normal zamanın yarısından bile az içiyordu.. ağrı gitti iştah geri geldi ama herşeyin sorumlusu diş daha ortalıkta yok su ver bol bol benimki kaşıkla içiyor günde 3-4 fincan veriyorum..Sağol teyzesi çok şükür şuan iyi, kafası yatağın tahtasına çarpınca çok korktum...tsk ederiz sagol sorun su ki çok istahsiz olmuş herşeyi reddediyor ve çok zor dis çıkarıyor.sizin normale dondugunuze çok sevindim.ınş bizde normale döneriz.
Gerçekten zorlaşıyorlar oda da bile yalnız bırakmaya gelmiyor yeni yeni emekliyor ama sürünmek daha kolay geliyor galiba birde kurbağa gibi öne sıçrıyor siz başladınız mı emeklemeye
Canım benimki de o pozisyonda uzunca bir süre bekledi ellerini atmayı bilemedi yavaş yavaş ellerini de hareket ettirmeyi öğrendi.. hatta emekleme pozisyonunda yaylanıyordu sonra öne doğru fırlıyordu bir anda oluveriyor bizde hala hızlanamadık ama o da her an olabilirAynen ayaktan destek verirsem gidiyor da onun dışında emekleme pozisyonunda bekliyor sadece döne döne gitmek kolayına gidiyor vay kurbağa vay