Nerde satiliyor o ya ben de alayimBenim eşim 24lü paket almıştı aklıma geldikçe yapıyordum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nerde satiliyor o ya ben de alayimBenim eşim 24lü paket almıştı aklıma geldikçe yapıyordum
Hangisi 40 tl benimkileri de eşim getiriyor hepEvet bende genelde 40 TL verene kadar ikna olamıyordum , verince bi rahatlama bi huzur geliyordu
Gitti gidiyordan almıştı eşim hatta konu komşu hamile miyim dedi mi eline test tutuştururdumNerde satiliyor o ya ben de alayim
Amme hizmeti olmusGitti gidiyordan almıştı eşim hatta konu komşu hamile miyim dedi mi eline test tutuştururdum
Bende 12 li test almıştım internetten eczaneden almaya yüzüm yoktu artık 3 günde bi test alıyordum 12 li paketin ilkinde hamile olduğumu öğrenmiştim ama yine de geri kalan 11 i de yapmıştım 2. Çizgi koyulaşacak mı diye bakıp duruyordum hergun, adete 6 gun kalımı öğrendiğim için acaba mı demiştimGitti gidiyordan almıştı eşim hatta konu komşu hamile miyim dedi mi eline test tutuştururdum
Bence söyle canım. Ağızdan damlatılan çocuk felci aşısı. Etkisi filan gitmişse bir daha yaparlar belki2 damla damlattı 5 dakika sonra kustu oğlum söylesem mi ebeye sizce
Doktorumuz ilk 2 dozun 2 ay arayla yapılması gerektiğini, üçüncü dozun da 12 yada 13.ayda yapılması gerektiğini söylemişti. Yani ben bu ay bexsero bulamasam 7. ayda yada 8.ayda ne zaman bulursam o zaman yaptıracaktım. Doktorum o şekilde yönlendirdi ama sen de yine de doktorun sor bence canımÇok geçmiş olsun canım, biz 7-9 ve 14. Aylar yaptırsak olur mu ki
Dogal tedavi edici imis canim almanyadan geldi banada minik minik toplar dis agriaina cikartirken vs kendi kendini tedavi ediuomusYok kuzum hiç duymadım. Ne işe yarıyor?
Yaa cok tesekkurler bi bakima hayatinizdayom sizinde cok sukur kuzum bugun iyi rahatladı yarinda kontrolumz var insallah oda guzel gectimi insallah iyi olur ya cok sukur bugunumuzePapatyamaviss canım çok çok geçmiş olsun baya sıkıntı yaşadın ama hala pozitifsin herkesin hayatında senin gibi biri olmalı Ertuğrul paşam nasıl ateş durumu falan
Kuzum uzun bi sure ben tek ogun 3 gun tattik tatcak bisey pek kalmadi kahvaltida yumurtamdan verdim mesela ceyregin yarisi kdr anca yemistir oyalandi yani sonra 4 gibide semizotu tadıyoruz suan onu verdim yani suan bi tadim yaptigim birde daha once tattirmisim olduklarimdan veriyorim genelde meyve 2 ogunu gecmiyo zaten az az gidiyoruz oyle cok ne yedigine takilmiyorum tadiyo oynuyo iste sor sor istedign kadarYumurta sarısı bize 1/8 i dedi ay olarak 5 buçuk olduğumuz için galiba kaç dk kaynatıyorsun. Ya bir de yarın kahvaltıya geçicez aç karnına vericem yumurtayı sonra mama vs sonraki öğünler için yoğurt, çorba, meyve kalıyor ya hani illa ki bir günde vermek mi gerek bunlardan ağır gelir diye korkuyorum bir ya da iki çay kaşığı gerçi vereceğim ama 3 gün kuralından sonrası için nasıl olmalı. Çok mu sordum
O halde hem meraklı hem oyuncu Linoş :) Uyku düzen şart oldu da bir türlü oturtamadık, işe başlamadan halletmem lazım çünkü benden başkası uyutamıyor şu an bebeği Annem de eşim de kaç kere denedi ama benden başkasında uyumuyor Çözüm lazımAy çok severdim ben o battaniyeli bebeği:) uyku arkadaşından destek alarak uyuduğu için uyku eğitimi kolay oluyormuş sanırım.. benimki yanında birşey oldumu incelemekten uyuyamıyor.. hele yüzüne battaniye örtsem çekip gülüyor cee eee oynuyor aklı sıra:)
Bir arkadaşımın 3 yaşında çocuğu var hala herşeyi sıvı yiyor cnm.. meyve sebze ne olursa ısırma yok direk yutuyormuş çok zorlanıyor.. çileği ezdi kaşıkla yedirdi mesela..
Surda bi video paylasma olanagim olsa aklin cikar herhalde ben ogurdugu zaman bekliyorum bi 10 sn, oksuruyorsa oguruyorsa sikinti yok geneldeogurup ya cikartiyor tukuryor yada yutuyor su veriyorum pesine yada yutmasi kolaylassin diye oYa öğreneceklerde tedirgin oluveriyorum ben bundan sonra daha soğukkanlı olayım en iyisi:)
O kadar çok alma kuzum bozulur çift çizgi falan çıkar.. sonrasında nasıl bir ruh haline girersin sen düşün artık benimki negatif çıkınca eşim üzülmüştü birde kendimi suçlu gibi hissetmiştim olmayan çocuğu istemiyorum diye
Bu aralar çok meraklıyız gerçekten evden çıktık mı uyuyamıyor etrafa bakınmaktan:) benimkini benden başka uyutmayı deneyen bile olmadı düşün yani gerisini:)) gerçi ayakta sallıyorum bende genelde, başkasında da uyur diye düşünüyorum yani inşallah..aminO halde hem meraklı hem oyuncu Linoş :) Uyku düzen şart oldu da bir türlü oturtamadık, işe başlamadan halletmem lazım çünkü benden başkası uyutamıyor şu an bebeği Annem de eşim de kaç kere denedi ama benden başkasında uyumuyor Çözüm lazım
Ben ondan önce giderim herhalde korkudan gerçi öğürme arası nefeslerini iyi kontrol etti ama küçüktü parçalar büyükte napacak bakalım:)Surda bi video paylasma olanagim olsa aklin cikar herhalde ben ogurdugu zaman bekliyorum bi 10 sn, oksuruyorsa oguruyorsa sikinti yok geneldeogurup ya cikartiyor tukuryor yada yutuyor su veriyorum pesine yada yutmasi kolaylassin diye o
Maşallah kuzuya :) İnşallah canım sorunsuzca uyusun minnoşBu aralar çok meraklıyız gerçekten evden çıktık mı uyuyamıyor etrafa bakınmaktan:) benimkini benden başka uyutmayı deneyen bile olmadı düşün yani gerisini:)) gerçi ayakta sallıyorum bende genelde, başkasında da uyur diye düşünüyorum yani inşallah..amin