canım bugün irmik pişirdim yarımdan az muz ezdim az da pekmez karıştırdım sevdi baya yedi bitirdi deneme asaması diye yarım bardaktan az verdim benKızlar sadece meyve püresi yediriyorum oglana oda baya kabız yapıyor. Sizlerde kabız durumu var mi?
Birde muhallebi tarifi bilen annelerden rica ediyorum
Kan ilacı verdigimiz için biraz katı yapmış ne çok katı ne çok cıvık sırtından taşmadi.Kızlar , bebislerinizin kakası nasıl, benim kızım nerdeyse her zaman sulu yapiyor kakasını,bu yüzden üstüne geçtiği de çok oluyor .
nasıl verdin blw usulü yiyebildi mi?Blw canım bugün başladık daha patatesle =)
Ben poşete koyup sıkıca bağlıyorum havası çıkmıyorKızlar koku hapseden çöp kovaları var ya ondan kullanan var mı? Bezler fena kokmaya başladıbanyomda pencere de yok. Çöpü her gün atsam da banyo kokuyor bi çare bulmam lazım
krem vermeyip surup veren bi sizin dr gördüm canım ya ilginç antibiyotik surup sevmez pek bebelerÇok teşekkür ederim canım ilgineantibiyotiğin tadını hiç beğenmedi direk püskürüyor. Doktor keşke krem şeklinde verseymiş bize de
Bize antibiyotik vermediler o niyeymişki. Antibiyotikli krem verdiler onu pipiye sürdüm sadeceSağol canım sorduğun için ❤
Bugün çok iyi maşallah. Hiç uyumadığı kadar uyudu, ilaclardan mıdır nedir anlamadım :)) bugün çiş yaparken ağlamadı hiç. Tek sorunumuz antibiyotiği zor içiriyorum
Kızlar birşey daha soracağım bana yarın akşamdan itibaren günde 3 kere 10 dk ılık suya oturt sonra kremini sür ve bezini bağla dedi.sizede dediler mı ılık suya oturtun diye?
Aaa şu 30 kusur katlı gökdelenleremi geldinizdaha iyi sakinlik degisiklikte guzeldir cok tesekurler biz iyiyiz sukur sizlerde iyisinizdir umarım
1.5 -2 kasık yeter bizde bir sıkıntı yapmadı irmikCnim ben hazır hiç bişey kullanmak istemiyorum.90cc mamaya ne kadar irmik koysam? bide irmigin sindirimi nasıl sence
canım ben takmadım dr öyle dedi de 10. ayda gitmiştim olmalısın dedi ilacı kullanmadım 12. ayda oldum yine git için rahat etsin
Hayirli olsunn❤❤ ins bisey cikmazBoğaz kültüründe üreme yok canım.
İdrar kültürünü de dr tekrarlatıcam diyor belki dışkı karışmıştır diye
Bu arada bizim 2 dişimiz çıkmış dün dr farketti:)
Geçmiş olsun canımDr hemen kan alınmasınıı istemiyorum dedi tabiki enfeksiyon ihtimali de var
İdrar örneğini veremedik ikidir idrar poşeti takıyorum kaka yapıyor sonuncuyu yapıştırdım
Tatilde mutlaka dokunmuştur bir yerlere
Umarım neden kaynaklandığı bulunur
Sadece memede duruyor
Hoşgeldiniz bebisinle maşallah paşaya bende seni ve kuzularini öpüyorumMerhaba arkadaşlar herkes iyidir umarım. uzuunca bir süredir yazamıyorum ama sizleri ara ara da olsa okuyorum. Bayramdan bu yana memleketimde annemlerdeyim daha kurban bayramına kadar kalacağım inşallah. Çok özlemişim inanın şimdiden geri dönecek olmanın hüznü oluyor. 6. Ay kontrolümüzü olduk 8 buçuk kilo olmuş oğlum boyunu ölçmedi ama görüntü itibariyle uzun boyluyuz. Elleri hep ağzında aylardır ama henüz diş yok. Anneleri öpüyor bebişleri kokluyorum.. :)
Cnim irmiği sudami pişirdin kaç kaşık kulland8n.oglum okadar kabizki afedersin büyük insan gibi ya..bence muz kullanma ben kullsndum ondan oldu galiba mamaya bile kabız olurducanım bugün irmik pişirdim yarımdan az muz ezdim az da pekmez karıştırdım sevdi baya yedi bitirdi deneme asaması diye yarım bardaktan az verdim ben
Sandalyede oturabiliyorsa kuzm bisey olmaz zaten tepki vermeyedebilir
Ben poşete koyup sıkıca bağlıyorum havası çıkmıyor
göz kararı yaptım canım ancak 1 tatlı kasıgı vardır irmik,suyla pişti hafif sulu bıraktım katı olmasın diye. benimki de 2 3 günde bir yapıyor büyük tuvaletini ama sulu yapıyor ondan muz verdim bikaç gün vermem dahaCnim irmiği sudami pişirdin kaç kaşık kulland8n.oglum okadar kabizki afedersin büyük insan gibi ya..bence muz kullanma ben kullsndum ondan oldu galiba mamaya bile kabız olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?