2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar sadece meyve püresi yediriyorum oglana oda baya kabız yapıyor. Sizlerde kabız durumu var mi?
Birde muhallebi tarifi bilen annelerden rica ediyorum
canım bugün irmik pişirdim yarımdan az muz ezdim az da pekmez karıştırdım sevdi baya yedi bitirdi deneme asaması diye yarım bardaktan az verdim ben

Kızlar , bebislerinizin kakası nasıl, benim kızım nerdeyse her zaman sulu yapiyor kakasını,bu yüzden üstüne geçtiği de çok oluyor .
Kan ilacı verdigimiz için biraz katı yapmış ne çok katı ne çok cıvık sırtından taşmadi.

Kızlar koku hapseden çöp kovaları var ya ondan kullanan var mı? Bezler fena kokmaya başladı banyomda pencere de yok. Çöpü her gün atsam da banyo kokuyor bi çare bulmam lazım
Ben poşete koyup sıkıca bağlıyorum havası çıkmıyor

Çok teşekkür ederim canım ilgine antibiyotiğin tadını hiç beğenmedi direk püskürüyor. Doktor keşke krem şeklinde verseymiş bize de
krem vermeyip surup veren bi sizin dr gördüm canım ya ilginç antibiyotik surup sevmez pek bebeler

Merhaba arkadaşlar herkes iyidir umarım. uzuunca bir süredir yazamıyorum ama sizleri ara ara da olsa okuyorum. Bayramdan bu yana memleketimde annemlerdeyim daha kurban bayramına kadar kalacağım inşallah. Çok özlemişim inanın şimdiden geri dönecek olmanın hüznü oluyor. 6. Ay kontrolümüzü olduk 8 buçuk kilo olmuş oğlum boyunu ölçmedi ama görüntü itibariyle uzun boyluyuz. Elleri hep ağzında aylardır ama henüz diş yok. Anneleri öpüyor bebişleri kokluyorum.. :)

Bize antibiyotik vermediler o niyeymişki. Antibiyotikli krem verdiler onu pipiye sürdüm sadece

Kızlar birşey daha soracağım bana yarın akşamdan itibaren günde 3 kere 10 dk ılık suya oturt sonra kremini sür ve bezini bağla dedi.sizede dediler mı ılık suya oturtun diye?

Biz hergun yaptık 10-15 dk ılık oturtma banyosu

Bizim klips yöntemi ile oldu şükür bir sıkıntı yaşamadik

Aaa şu 30 kusur katlı gökdelenleremi geldiniz daha iyi sakinlik degisiklikte guzeldir cok tesekurler biz iyiyiz sukur sizlerde iyisinizdir umarım

Yok güzelim, kulelerde 2+1 ve 1+1 var sadece. Biz diğer bloklardayız, 15 katlı olanlarda..
İyiyiz canım yaa, oğlum büyüyor.. Artık uyku düzeni de oturdu sayılır.
Bu ay doktoru son kez gelin dedi, ondan sonra 2-3 ayda bi gelmeniz yeterli dedi. Şaka maka büyüdü gitti ya.. İnanamıyorum bazen.

Geçmiş olsun canım

Hoşgeldiniz bebisinle maşallah paşaya bende seni ve kuzularini öpüyorum

Ya bayanlar bir şey soracağım, bazı muhallebilerde işte atıyorum bir çay bardağı anne sütü veya 3 ölçek formül mama diyor. Formül mamadan kastı, normal suda açıp döküyoruz değil mi? Toz olarak katılmıyor Kafamı karıştırdı baya bazı yerlerde toz olarak okudum. Bugün irmik pişirdim, içine şeftali rendeledim biraz da dut pekmezi koydum afiyetle yedik. Kaka sayımız günde 3/4’ten 1/2’ye düştü ve kıvamlı artık. Yaparken zorlanıyor gibi, ağlayıp kıvranıyor Belli bir süre sonra bağırsakları alışır heralde değil mi?

canım bugün irmik pişirdim yarımdan az muz ezdim az da pekmez karıştırdım sevdi baya yedi bitirdi deneme asaması diye yarım bardaktan az verdim ben
Cnim irmiği sudami pişirdin kaç kaşık kulland8n.oglum okadar kabizki afedersin büyük insan gibi ya..bence muz kullanma ben kullsndum ondan oldu galiba mamaya bile kabız olurdu

Cnim irmiği sudami pişirdin kaç kaşık kulland8n.oglum okadar kabizki afedersin büyük insan gibi ya..bence muz kullanma ben kullsndum ondan oldu galiba mamaya bile kabız olurdu
göz kararı yaptım canım ancak 1 tatlı kasıgı vardır irmik,suyla pişti hafif sulu bıraktım katı olmasın diye. benimki de 2 3 günde bir yapıyor büyük tuvaletini ama sulu yapıyor ondan muz verdim bikaç gün vermem daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…