• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Cnim irmiği sudami pişirdin kaç kaşık kulland8n.oglum okadar kabizki afedersin büyük insan gibi ya..bence muz kullanma ben kullsndum ondan oldu galiba mamaya bile kabız olurdu
Soru bana değil ama ben şöyle yaptım : 1 çay bardağı suyu kaynattım içine 1.5 yemek kaşığı irmik koydum bir iki dakika da öyle kaynadı sonra kaseye aldım. İçine bir çay kaşığı pekmez ve biraz şeftali rendesi koydum. Biraz ılındıktan sonra yedirdim. Severek yedi 🤗🤗

krem vermeyip surup veren bi sizin dr gördüm canım ya ilginç antibiyotik surup sevmez pek bebeler

Sevemedi yavrum. Söyleniyo onu verince yarısını geri çıkarıyo zaten

Valla hiç bir şeyi yapmadım yok çocuk uyumuyor zaten Bensiz durmuyor aşırı hareketu ayrı peşinde koş dur bırakıp da birşey de yapamiyorum bunaldım valla. Su an bana aşiri yuk gelmeleri hizmeti hele sonrası temizliği 😣🙁
Yaa çok iyi anlıyorum seni canım. Son günlerde had safhada yaşadım bu durumu. Zaten kuzumun alerji durumu, yeni mamaya alışma süreci, üstüne kabızlığı zor zamanlar geçiriyorken bir de eşimin üniden arkadaşı vardı istanbuldan memleketine geçmeden bize bebek görmeye geleceklerini söyledi. Tamam gelsinler dedim de başıma geleceklerden haberim yoktu. Şaka gibiydi gerçekten. Eşi ve 2,5 yaşındaki oğlu ile tam 4 gece 5 gün kaldılar bizde :kızgın: Kahvaltı-bulaşık-yemek-bulaşık bunların yanında bide her gün gezdir şehir turu yaptır. Yemeklerini hazırlayıp sofrayı kurup kızımı uyutmaya gidiyordum. Uyutana kadar onlar yemeklerini yiyip kenara çekiliyorlardı, ben gelip yemeğimi hızlı hızlı yerken çocukları paldır küldür uyandırıyordu kuzumu. Yine koştur koştur bebeği uyut. Geri gel bulaşıkları topla yıka, çayı demle, Çocukları bütün evi darmaduman etti. Annesi ağzını açıp da bir kere ne dur dedi ne yapma dedi. Tam delirmelik durum. Yatak odama bile girip çekmece dolap ne varsa boşaltan çocuğuna bir kere bile yapma demedi ben böyle terbiyesizlik görmedim. Bir de bu süreçte bebeğimi mamaya alıştırmaya çalışıyorum. Benim bebeğim uyurken ses olursa uyanır bir daha uyutmak 1 saat sürüyor neredeyse dememe rağmen misafirin çocuğu bas bas bağırıp oraya buraya pat küt vura vura ses çıkarırken kadın bir kere bile susturmuyordu ya oğlunu artık odadan çıkıp yeteeer diye bağırasım geliyordu. Eşim de çok rahatsız oldu ama hadi bugün yarın giderler diye bekledik. Baktık gitmeye niyetleri yok. Biz şehir dışına çıkacaktık önceden ayarladık filan dedi eşim. Nasıl üzülüyorlar bide tüh ya zaman çok çabuk geçti filan diye. Neyse ki aklımı yitirmeden gittiler. Onlar gittiğinden beri ev topluyorum çamaşır yıkıyorum :KK43:

Yaa çok iyi anlıyorum seni canım. Son günlerde had safhada yaşadım bu durumu. Zaten kuzumun alerji durumu, yeni mamaya alışma süreci, üstüne kabızlığı zor zamanlar geçiriyorken bir de eşimin üniden arkadaşı vardı istanbuldan memleketine geçmeden bize bebek görmeye geleceklerini söyledi. Tamam gelsinler dedim de başıma geleceklerden haberim yoktu. Şaka gibiydi gerçekten. Eşi ve 2,5 yaşındaki oğlu ile tam 4 gece 5 gün kaldılar bizde :kızgın: Kahvaltı-bulaşık-yemek-bulaşık bunların yanında bide her gün gezdir şehir turu yaptır. Çocukları bütün evi darmaduman etti. Annesi ağzını açıp da bir kere ne dur dedi ne yapma dedi. Tam delirmelik durum. Yatak odama bile girip çekmece dolap ne varsa boşaltan çocuğuna bir kere bile yapma demedi ben böyle terbiyesizlik görmedim. Bir de bu süreçte bebeğimi mamaya alıştırmaya çalışıyorum. Benim bebeğim uyurken ses olursa uyanır bir daha uyutmak 1 saat sürüyor neredeyse dememe rağmen misafirin çocuğu bas bas bağırıp oraya buraya pat küt vura vura ses çıkarırken kadın bir kere bile susturmuyordu ya oğlunu artık odadan çıkıp yeteeer diye bağırasım geliyordu. Eşim de çok rahatsız oldu ama hadi bugün yarın giderler diye bekledik. Baktık gitmeye niyetleri yok. Biz şehir dışına çıkacaktık önceden ayarladık filan dedi eşim. Nasıl üzülüyorlar bide tüh ya zaman çok çabuk geçti filan diye. Neyse ki aklımı yitirmeden gittiler. Onlar gittiğinden beri ev topluyorum çamaşır yıkıyorum :KK43:

:oha::oha:
Sen hic uyarmadin mi ya
Mumkun degil duramam ister alinsinlar ister patlasinlar vallahi
Misafirse misafir ne genis kadinmis bu da
Tatil bolgesinde misiniz hic gitmeye niyetleri yokmus, pansiyon sandılar sanirim :sinirli:

Yaa çok iyi anlıyorum seni canım. Son günlerde had safhada yaşadım bu durumu. Zaten kuzumun alerji durumu, yeni mamaya alışma süreci, üstüne kabızlığı zor zamanlar geçiriyorken bir de eşimin üniden arkadaşı vardı istanbuldan memleketine geçmeden bize bebek görmeye geleceklerini söyledi. Tamam gelsinler dedim de başıma geleceklerden haberim yoktu. Şaka gibiydi gerçekten. Eşi ve 2,5 yaşındaki oğlu ile tam 4 gece 5 gün kaldılar bizde :kızgın: Kahvaltı-bulaşık-yemek-bulaşık bunların yanında bide her gün gezdir şehir turu yaptır. Yemeklerini hazırlayıp sofrayı kurup kızımı uyutmaya gidiyordum. Uyutana kadar onlar yemeklerini yiyip kenara çekiliyorlardı, ben gelip yemeğimi hızlı hızlı yerken çocukları paldır küldür uyandırıyordu kuzumu. Yine koştur koştur bebeği uyut. Geri gel bulaşıkları topla yıka, çayı demle, Çocukları bütün evi darmaduman etti. Annesi ağzını açıp da bir kere ne dur dedi ne yapma dedi. Tam delirmelik durum. Yatak odama bile girip çekmece dolap ne varsa boşaltan çocuğuna bir kere bile yapma demedi ben böyle terbiyesizlik görmedim. Bir de bu süreçte bebeğimi mamaya alıştırmaya çalışıyorum. Benim bebeğim uyurken ses olursa uyanır bir daha uyutmak 1 saat sürüyor neredeyse dememe rağmen misafirin çocuğu bas bas bağırıp oraya buraya pat küt vura vura ses çıkarırken kadın bir kere bile susturmuyordu ya oğlunu artık odadan çıkıp yeteeer diye bağırasım geliyordu. Eşim de çok rahatsız oldu ama hadi bugün yarın giderler diye bekledik. Baktık gitmeye niyetleri yok. Biz şehir dışına çıkacaktık önceden ayarladık filan dedi eşim. Nasıl üzülüyorlar bide tüh ya zaman çok çabuk geçti filan diye. Neyse ki aklımı yitirmeden gittiler. Onlar gittiğinden beri ev topluyorum çamaşır yıkıyorum :KK43:
Bir kez daha hayretler içerisindeyim. Ne insanlar var.. Insanın aklı almıyor yani. Bebekli birine gidince insan biran önce kalkayım, düzenlerini bozmayayım der. Ama böylesi.... İyi idare etmişsiniz gerçekten ben olsam kovmaktan beter edebilirdim sanırım. Herkes yerini yurdunu bilsin 1 kalırsın 2 kalırsın 5 gün nedir ya 😱

:oha::oha:
Sen hic uyarmadin mi ya
Mumkun degil duramam ister alinsinlar ister patlasinlar vallahi
Misafirse misafir ne genis kadinmis bu da
Tatil bolgesinde misiniz hic gitmeye niyetleri yokmus, pansiyon sandılar sanirim :sinirli:
Çocuklarını uyardım yapma dedim ayıp dedim. Başka insan olsa alınır bunlar hiç alınmadı değişikler. Tatil bölgesinde değiliz ama kendi aralarında konuşuyorlar bide diyorlar ki burası güzelmiş yaa memlekete geç gidelim boşver daha çok kalalım burda :kızgın: Kabus dolu günlerdi gerçekten

Bir kez daha hayretler içerisindeyim. Ne insanlar var.. Insanın aklı almıyor yani. Bebekli birine gidince insan biran önce kalkayım, düzenlerini bozmayayım der. Ama böylesi.... İyi idare etmişsiniz gerçekten ben olsam kovmaktan beter edebilirdim sanırım. Herkes yerini yurdunu bilsin 1 kalırsın 2 kalırsın 5 gün nedir ya 😱
Yaa sorma canım. Benim arkadaşlarım bebek görmeye geldiğinde en fazla 1,5 saat kalan olmuştu. Hepsi tebrik edip gittiler. Bunlar nasıl bişeydi ben de anlamadım. Daha yeni yeni kendime geliyorum :(

Çocuklarını uyardım yapma dedim ayıp dedim. Başka insan olsa alınır bunlar hiç alınmadı değişikler. Tatil bölgesinde değiliz ama kendi aralarında konuşuyorlar bide diyorlar ki burası güzelmiş yaa memlekete geç gidelim boşver daha çok kalalım burda :kızgın: Kabus dolu günlerdi gerçekten
onlar size abone olmasinlar
Ordan burdan gecerken ugrarlarsa sasma
Bahaneniz hazir olsun
Vallahi peygamber sabri varmis, masallah takdir ediyorum seni

Şok oldum okurken ben kim olursa olsun söylüyorum yemekten sonra kızıma ithafen ellerimizi yıkadık demi çocuklar oyuncakları çok dağıtırlarsa oyuncakları toplamanız için süre tutuyorum şimdi başladı bebeği uyutunca Ahsen kardeşin uyuyor şimdi sessizce oturma zamanı gibi misafir çocuğu da uyarılmış oluyor birde çok açık misafir kabul edemiyorum çünkü iki çocuğum varı sıkça dile getiriyorum iyi sabretmişsin =)

Şok oldum okurken ben kim olursa olsun söylüyorum yemekten sonra kızıma ithafen ellerimizi yıkadık demi çocuklar oyuncakları çok dağıtırlarsa oyuncakları toplamanız için süre tutuyorum şimdi başladı bebeği uyutunca Ahsen kardeşin uyuyor şimdi sessizce oturma zamanı gibi misafir çocuğu da uyarılmış oluyor birde çok açık misafir kabul edemiyorum çünkü iki çocuğum varı sıkça dile getiriyorum iyi sabretmişsin =)
Canım çocuğu uyarsam da annesi laftan anlamazın tekiydi. Düşman başına bile diyemem :)

Yok artık ya. Çok çok iyi dayanmışsın. Gelmiş bebekli kadının evinde bir gün değil iki gün değil 4-5 gün kalmış kuduruk çocuğunu da salmış ne yaparsa yapsın. Yemegiydi bulasigiydi hiç bulaşmamış anladığım kadarıyla. Pes! Allah böylelerine akıl ve düşünme kabiliyeti versin.

Yok artık ya. Çok çok iyi dayanmışsın. Gelmiş bebekli kadının evinde bir gün değil iki gün değil 4-5 gün kalmış kuduruk çocuğunu da salmış ne yaparsa yapsın. Yemegiydi bulasigiydi hiç bulaşmamış anladığım kadarıyla. Pes! Allah böylelerine akıl ve düşünme kabiliyeti versin.
Yiyip içip kenara çekildi canım. Bir de çocuğuma tuvalet eğitimi veriyorum diye günde 10 kere wc girip en az 20 dk kesintisiz muslukları açtılar şarıl şarıl suyla oynuyor çocuk. Öyle alışacakmış tuvalete. Bizim 1 ayda harcadığımız suyu 5 günde harcadılar. Böylesine su kıtlığından, küresel kaynakların hızla tükenmesinden bahsetsen ne olur ki :KK11:

Yiyip içip kenara çekildi canım. Bir de çocuğuma tuvalet eğitimi veriyorum diye günde 10 kere wc girip en az 20 dk kesintisiz muslukları açtılar şarıl şarıl suyla oynuyor çocuk. Öyle alışacakmış tuvalete. Bizim 1 ayda harcadığımız suyu 5 günde harcadılar. Böylesine su kıtlığından, küresel kaynakların hızla tükenmesinden bahsetsen ne olur ki :KK11:
Wc eğitimi verirken kimseye misafir olunmaz çok korkunç bir dönem anne bebek ilişkisinin boyutunu değiştiren dönem evden çıkması hata herşeye tahammül ediyorum da cahile asla tahammül edemiyorum ya

Tuvaler eğitimi verip bu kadar rahat olanı da görmedim. Ne desek boş canım. Neyse ki gidebilmişler. Onu da kendileri akıl etmemiş ya neyse.
Kızının durumu nasıl canım? İyisinizdir umarım.

Back