- 19 Ağustos 2015
- 1.034
- 809
- 37
Muhtemel dogum tarihlerimiz ayni. Dr a gittin mi ben de bugun ya da yarin gitmeyi düşünüyorum. Insaallah saglikla duyariz kalp atislarini188 çıkmıştı canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Muhtemel dogum tarihlerimiz ayni. Dr a gittin mi ben de bugun ya da yarin gitmeyi düşünüyorum. Insaallah saglikla duyariz kalp atislarini188 çıkmıştı canım
Canim hayirli olsun bildigim kadariyla kesenin gorunmesi icin beta hcg 3000 4000 olmasi gerekiyor. Iki gunde bir ikiye katlamasi gerektigini dusunursek bu sekilde hesaplayabilirsinKızlar benim de bgn sonucum çıktı, 108. Adetim geçeli 5 gün oldu nerdeyse. Demekki geç döllenme, yarın yine vericem kan tahlili. Doktora gitmedim, haftaya gideyim diyorum şimdi kese görünmez zaten demi? Ay herşeyi unutmuşum ben 3 yılda
Bence 5000 i de gecmistir simdi. Hayirli sonuclarini yaz bize deKizlarrr bugün dayanamadım tekrar beta ya baktirdim. Henüz cikmadi sonuç. Cokkk heyecanliyim:) en son 2000 lerdeydi. Aile hekimi 5000 den sonra dr a gitmemi söyledi
Cok guzel yikselmis nerdeyse 4 kati. Ikiz olabilir mi acabaBata 3 gun kala 80di. Bata 1 gun kala 308 :)
Canim benim de 3 dusugum var. Ilk geeogim haric hepsinde coraspirin kullandjm ogrendigim gibi. 4. Gebeligim saglikli erken dogumla sonuclandi sukur. Doguma gidene kadar da corasprin ve kan sulandirici igne kullaniyordum. Simdi de dr a gitmeden coraspirine basladim.Bu arada ilk hamilemigimdeki.kaybimdan dolayi doktor tedbir amacli coraspin verdi gunde 1 tane. Ama nette coraspin kullanimiyla ilgili celiskili seyler okudum. Kimi makalelerde hamileligin en basindan itibaren kullanmak faydali denirken kimilerinde ilk 12 hafta tavsiye edilmiyor. Ama ben ilk bebegimi 11.haftada kaybettim zaten. Kafam cok karisik, daha once veya bu gebeliginde coraspin kullanan var mi?
3000 4000 sanirimSlm kızlar bu ay tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım 5+1gün olarak hesaplanıyor cuma degerim 2130du ama kese için erken dediler ne zaman görünür kese tecrübeli olanınız var mı acaba
Ayyy maşallah nasıl sabredip bekliyorsun ben doktora gittiğimde beta 4000 üzerindeydi keseyi gördük çok şükür :)Kizlarrr bugün dayanamadım tekrar beta ya baktirdim. Henüz cikmadi sonuç. Cokkk heyecanliyim:) en son 2000 lerdeydi. Aile hekimi 5000 den sonra dr a gitmemi söyledi
Nasıl dayanabiliyosun canım banada söyle :)Canım ben ayın 26 sında öğrendm henüz dr a gitmedim sadece ara ara beta yi takip ediyorum cuma ya randevu aldm
Dün gittim canım çok şükür gördük keseyi elhamdulillah Kalp atışları için 2-3 hafta sonra gideceğim İnşâAllahMuhtemel dogum tarihlerimiz ayni. Dr a gittin mi ben de bugun ya da yarin gitmeyi düşünüyorum. Insaallah saglikla duyariz kalp atislarini
Canım bakıyorum beta iyi bekliyorm. Sürekli dr a gitmek strese koyar beniAyyy maşallah nasıl sabredip bekliyorsun ben doktora gittiğimde beta 4000 üzerindeydi keseyi gördük çok şükür :)
Canım daha erken olduğunu düşünüyorum şimdi dr a gitsem de tekrar tekrar çağıracak en iyisi beklemek:))Nasıl dayanabiliyosun canım banada söyle :)
Haddi inşllah canım yazarım tabikii:)Bence 5000 i de gecmistir simdi. Hayirli sonuclarini yaz bize de
Gayet güzel bence cuma günü rahatlikla keseyi gorursunuz karinsan usg ile hayırlısı olsun canim guzel haberlerinizi bekliyorumKızlar sonuç çıkmış ama tam sonuç yazmiyo
Beta >5000 yazıyo ıyidir değil mi
Saol canım benim insssGayet güzel bence cuma günü rahatlikla keseyi gorursunuz karinsan usg ile hayırlısı olsun canim guzel haberlerinizi bekliyorum
Tek kese gorduk canim:) bir sonraki 640 ti daha da olcturmedim keseyi gorunce.Cok guzel yikselmis nerdeyse 4 kati. Ikiz olabilir mi acaba
Ozaman bi 10 günüm var en az sabırlı olmalıyımCanim hayirli olsun bildigim kadariyla kesenin gorunmesi icin beta hcg 3000 4000 olmasi gerekiyor. Iki gunde bir ikiye katlamasi gerektigini dusunursek bu sekilde hesaplayabilirsin
maşallah canım inş hiç olmaz, benim ilk gebeliğimde 8. Haftada başladı 13 te bitti. Ama özellikle 2 haftasında süründüm, inş bu sefer öyle olmazSlm kızlar aranızda mide bulantısı yaşayan varmı bende belirti falan yok daha erken mi yoksa bulantım olmayacakmı (inşallah) onu merak ediyorum keseyi gördük çok şükür darısı kalp atışlarını duymaya,hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah