2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar birşey daha soracağım bana yarın akşamdan itibaren günde 3 kere 10 dk ılık suya oturt sonra kremini sür ve bezini bağla dedi.sizede dediler mı ılık suya oturtun diye?

Surttumu basliyordu hemn dudak bükmeye bizimki nazli pasa bosver iste oldu bitti 2 güne hicbisey yok gibi takilirsinz

Oldu bitti valla bizim pazar günü 6 ay doluyo. Napayım ne zaman başlayayım? Bugün pazardan kabak aldım da iyileşmesini bekliyim di mi

Yok kuzum bardağı yaridan kesip pipi boyunu gececk kdr iki ucuda acik olacak sonra ortasindan bukup uzunlamasina yuvarlakligini aliyordum yani tam yumurtaliklarla pipi bacak arasina sigack gibu sonra bezi kapatiyordum normal
Dediğin gibi hazırladım uyansın koyacağım karton bardağı :)
Teşekkür ederim canım

Ahh yaa sana da çok geçmiş olsun canım. Daha büyüdüklerinde daha da zor olacaktı öyle düşün. Birkac gune iyi olacak merak etme :)

Ahh yaa sana da çok geçmiş olsun canım. Daha büyüdüklerinde daha da zor olacaktı öyle düşün. Birkac gune iyi olacak merak etme :)
İnşallah canım hep o niyetle erkenden yaptıralım dedik

Bende soracaktım maşallah bebise sizde atlattınız Allah'ın izniyle
Anti bize verilemedi sadece antibiyotik içeren krem ve kantaron yağı verildi iyileşme süreci için

Çok teşekkür ederim canım ilgine antibiyotiğin tadını hiç beğenmedi direk püskürüyor. Doktor keşke krem şeklinde verseymiş bize de

Kızlar birşey daha soracağım bana yarın akşamdan itibaren günde 3 kere 10 dk ılık suya oturt sonra kremini sür ve bezini bağla dedi.sizede dediler mı ılık suya oturtun diye?

Yok bize demediler hiç öyle bir şey 3 gün de yıkanmayacak dedi doktor hatta

Cnim ben hazır hiç bişey kullanmak istemiyorum.90cc mamaya ne kadar irmik koysam? bide irmigin sindirimi nasıl sence

Oldu bitti valla bizim pazar günü 6 ay doluyo. Napayım ne zaman başlayayım? Bugün pazardan kabak aldım da iyileşmesini bekliyim di mi
Sandalyede oturabiliyorsa kuzm bisey olmaz zaten tepki vermeyedebilir

Kızlar sadece meyve püresi yediriyorum oglana oda baya kabız yapıyor. Sizlerde kabız durumu var mi?
Birde muhallebi tarifi bilen annelerden rica ediyorum
Simdik kabiz dedinmi bizi gosterirler herseye kabız oluyoru havadan. Nem kapıyoruz
Muhallebiyi ben annesutunden yaptım doktorun verdigi kagitta sudan tarif vardı muhallebi pistikten sonra 6 olcek devam sutu ekleyebilirsin yazıyordu ben mama kullanmadim
İcin direk kendi sutume pirinc unu ekleyip yaptim
1 su bardagi annesutu
3 yemek kasigi pirinc unu
Tatlandirmak icin muhallebi pistikten sonra meyve rendesi pekmezde koyabilirsin ben sabah yapmistim pekmez yumurta sarisi (yumurta kokusu tadi bellibile olmuyor ) meyve rendesi koymustm

Kuzu size ek gıda listesi verildi mi? Varsa atarmisin?

Eklentiler

• 633B3F4D-AF09-4ECD-855A-38F99ACAAE00.jpeg
    96,8 KB · Görüntüleme: 79
  • 23489EC6-F26B-45E1-9FEE-D265B4CCF589.jpeg
    108,4 KB · Görüntüleme: 74
  • 8AE5AABB-739C-4BCE-9267-8EA9865B37D6.jpeg
    84,8 KB · Görüntüleme: 69
  • 56C1B91E-A70F-4F4B-BCBF-F0BAFEAB16FE.jpeg
    92,5 KB · Görüntüleme: 67
Ciddi misin? Bi doktora gideyim ben de o zaman ama emzirdiğimiz için nasıl olacak ki? Doğumdan sonra gittiğim kontrolde doktor 7-8 ay sonra gelir demişti ama bekliyorum bakalım ne olacak..
canım ben takmadım dr öyle dedi de 10. ayda gitmiştim olmalısın dedi ilacı kullanmadım 12. ayda oldum yine git için rahat etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…