2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Sağ ol güzelim.. Yenişehir’den Sinpaş’a geldim
Şehirden uzaklaştıkça uzaklaştım
Sen ve bebeğin nasılsınız?
Aaa şu 30 kusur katlı gökdelenleremi geldiniz daha iyi sakinlik degisiklikte guzeldir cok tesekurler biz iyiyiz sukur sizlerde iyisinizdir umarım

Ağrı kesici şurubunu yarın da verip daha da vermiyim o zaman canım. Karton bardak ihtiyaç olmadı şimdiye kadar

Agri kesici fitil veya surup, antibiyotik krem verilmişti bize de
Biz de dedigim gibi genel olmustuk ama bilmiyorum
Senin dr tam garantici heralde :)
Bu arada süreci kolay geçirmenize sevindim canim

Sağol canım gercekten rahat geçirdik. Yeğenimin sünneti de bu doktor yapmıştı o da 9 aylık falandı atlayıp zıplıyordu hastaneden eve gittiğimizde. Ya doktorda keramet ya da bizimkilerde :))

Bizim de ek gıdasız çok fena bakayım gaz maskesiyle değiştirirm artık altını bu arada şu çöp kovalarının tek kötü tarafı en son çöpü çıkarırkenki koku fena

Onu da babası çıkarıp atsın o çeksin kokuyu

İnsallah bizde çabuk atlatiriz canim ben bol bağladım bezini şimdi uyuyor bandaji çıkardıktan sonra çocuk rahatladi .normalde yarın ikindi 5 gibi çıkarın dedi ama ben bugün cikardim

Ağrı kesici şurubunu yarın da verip daha da vermiyim o zaman canım. Karton bardak ihtiyaç olmadı şimdiye kadar
Surttumu basliyordu hemn dudak bükmeye bizimki nazli pasa bosver iste oldu bitti 2 güne hicbisey yok gibi takilirsinz

Canım bardağı nasil koydun hep elinlemi tuttun.

Boğaz kültüründe üreme yok canım.
İdrar kültürünü de dr tekrarlatıcam diyor belki dışkı karışmıştır diye
Bu arada bizim 2 dişimiz çıkmış dün dr farketti:)

Sen nasıl farketmedin hayırlı olsun dişleriniz

İnsallah bizde çabuk atlatiriz canim ben bol bağladım bezini şimdi uyuyor bandaji çıkardıktan sonra çocuk rahatladi .normalde yarın ikindi 5 gibi çıkarın dedi ama ben bugün cikardim
Bandaj bizm icin siknti olmadi ya neyse kuzum2 gune gececk insallah hic olmamis gibi

Canım bardağı nasil koydun hep elinlemi tuttun.
Yok kuzum bardağı yaridan kesip pipi boyunu gececk kdr iki ucuda acik olacak sonra ortasindan bukup uzunlamasina yuvarlakligini aliyordum yani tam yumurtaliklarla pipi bacak arasina sigack gibu sonra bezi kapatiyordum normal

Canım benim doğum sancılı geçti sonra farklı rrahatsizliklarim oldu o yüzden buralara ugrayamadim.
İnşallah geçer canım ilk baya ağladı ne yapacağımızı sasirdim uzunda ağladı zormus sünnet işin çok kolay anlatılıyordu hem :)

Çok geçmiş olsun Allah damat olduğu günleri göstersin inşallah

Bu geceyi atlatin herşey daha iyi olacak biz 4 aylık iken olduk bizede yarım fitili iki gün boyunca 4-5 saatte verin dendi

Karton bardağı alt kısmından kesip pipiyi içine alacak şekilde yerleştir sonra bezi bağla birşey olmaz

Kızlar sadece meyve püresi yediriyorum oglana oda baya kabız yapıyor. Sizlerde kabız durumu var mi?
Birde muhallebi tarifi bilen annelerden rica ediyorum

Armut ver canım kabızlık için iyi gelir

Canım ben 2-2.5 tatlı kaşığın irmikle 120 CC mamaveya su ile yapıyorum muhallebi içine bir çay kaşığı keçiboynuzu pekmezi veya elma şeftali armut püresi koyuyorum

Hippin organik yulaflı kaşık maması var onuda kullanabilirsin

Bende soracaktım maşallah bebise sizde atlattınız Allah'ın izniyle
Anti bize verilemedi sadece antibiyotik içeren krem ve kantaron yağı verildi iyileşme süreci için

Canım teşekkür ederim inşallah hepimiz görelim yavrularimizin o güzel günlerini. bu karton bardak işi iyi fikir uyansın hemen yapacağım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…