2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar benim oğlan doğduğundan beti altı pek yanmamıştır ama bugün nasıl yanmış anlayamam zaten sürekli yıkıyorum altını sık degistiriyorum acaba ek gıdadan mi böyle oldu hiçte gecmiyo
Evet canım ek gıda alırkan çok pişik olacaklar =( geçmiş olsun

Benim esimin adi da yusuf yusuflar bi iyi oluyo yaa

Benim kızda oturmuyor hiç sevmedi koyuyorum koltuğun köşe yerine maksimum 10 saniye sonra kaydırıyor kendini direk nasıl alışır acaba ki
Bizimkide oyle tam dik oturttuysam bas onde hop emekleme pozisyonuna dusuyor gecen foto cekeyim derken allah esirgeye parkeye çakılıyordu berjerden zor tuttum telefon kafasına carptı yakalim derken okadar nefret ediyi

Ilk defa bu gece yasadim donme olayini ya ben de gece tekrarlarsa yastik koyiim en iyisi oo ben bir aydır neler deniyorum ama yine dönüyor.
Karadenizli ya benmkii aşırı bağlı yanlış da yapılmış olsa ailesi herşey den üstündür önemlidir yani. Seninki objektif mis demek ki kabul etmiş ve uzaklaşmış. Benimki asla Görmez
benim eşimde Trabzonlu seninki nereli? Hergün oğlana bordo mavi diyip duruyor biz Kayseri’de yaşıyoruz yani benim memleketi de bugün diyorki sakın burayı memleketin sanma küçücük bebeğe ya bu aralar iyice depreşti yine memleket sevdası

Benimki Rize li. Dogma büyüme Ankaralı aslında eşim son yıllarda artti memleket sevdası eskiden hiç yoktu yaşlandıkça oetaya çıktı iyice.

En güzeli aslındaÖrnek olarak foto koyabilir misin cnm
bak hemende alıcı cıktı benimhalkaya
Oğluşuna örüvercem kız senin öreceğin yok gibi
Teyzemiz bize çıngırak seti ördü severek oynuyor çıngırağını nako pırlanta kullandı kaç defa yıkadım tülerme vs olmadı
İşte aranan kan bulundu içime doğmuştu cnm senin bildiğin:)) fotosunu koyabilir misin sende cnm..
Ya maşallah size ben wc duş yemek boyle zorunlu ihtiyaçlarımı zor hallediyorum sizler oyuncak öreceksiniz allah sizlere bol bol bebek versin sizler çoğalın ya
Kız dur öyle dua mı olur Allah isteyene hayırlısını versin cnm ben boş durmayayım diye uğraşacak birşeyler arıyorum değilse mutfaktan çıkmıyorum yeni şeyler deneyip duruyorum sonrada onları yiyip yiyip kilo alıyorum
evet canım ya inşallah birbirlerinin en yakın arkadası olabilirler 3 yıl sonra sen de yap 2. yı onlar da arkads olsunĺar
İnşallah cnmBende istiyorum bir tane kardeşi olsun:) kardeş gibisi yokk❤

Yarın gunu birlik denize gidecegiz oglus ilk defa denizle tanisacak hava da mis yarin sizce ne kdr sokmaliyim dk olarak
Biz ıkıdır gittik denıze ben iki defa üc dort dk koydum hep golgede olmasına dıkkat ettım onun dısında ama yınede karardı bırazcık bebisim .casper gibi teni cok beyaz.guneş kremi surdum yogun nemlendırıcı surdum sık sık ama yıne de dun yuzunde azcık soyulma oldu. O yuzden cok uzun tutma derım canım

Günaydın saat 6 da uyandık
6.20 civari da biz uyandik. Cok uykum vardi Aldim ayagima, koydum kafami yastiga uyuyorum sallanma duruyor geri uyaniyor. Uyuyorum geri uyanior bi 40 dk oyle idare ettik baktim daha sersem oluyorum kalk be dedim evdekilerin uyanmasini beklioruz

Canım omurga ve iskelet sistemi hazır ise sorun yok ama çok kilolu bebekler neden geç yürür hazır olmadigindan

Ömer'in üst dişler hala yok canim

Abinin cani isterse yoksa off diyor hemen

O memleket sevdasından biz sözlü iken ayrıldık bir yıl sonra benim memleketim de evlenme koşulu ile tekrar isteme oldu barıştık wvlendik evlendikten sonra kurum içi yükselme sınavı sonucu rotasyon gereği il dışına atandı ortada senin benim memleketim kalmadı son zamanlarda 25 yılı doldurup istifa etmeyi düşünüyoruz gezmeyelim yerleşik hayata gecmek için kendi Mersin'e yerleselim diyor bakalım zaman ne gösterecek

Vallahi o ayibibzaman zaman bende Ömer'e yapiyorum onlarda uyusun bizde uyuyalim

Yusuf pasama geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…