• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Benimki bundan kuzun uyku ark diye oyle sacsiz vs istedim sade agzina vs girmeyecek Z zeLina

Eklentiler

• IMG_20190704_091410.jpg
    IMG_20190704_091410.jpg
    74,6 KB · Görüntüleme: 36
hamarat hatunun hali başka ben hala kahvaltı masasında çay keyfi yapıyorum bunfan evvel soguyup döktüklerim hariç defalarca kalkınca kahvaltı epey uzuyor :KK66:
Ben daha kahvaltiya yaklasamadim dahi 😂 ev isleri cocugun alti vs simdide uyutmaya caliscagim😂 mecbur yoksa yapmam ki🙁

Günaydın biz de 6 da uyandık karnını doyurdum bir kaka yaptı sırtına çıktı ilk defa oldu hemen eşimle banyoda hallettik sonrasında uyutmaya çalıştım beşiğine koydum ninni açıktı ben ütü yapana kadar uyumuş 😍1,5 saat uyuduk artık
Ay maşallah 41 kere ben de istiyorum uyuyan bebek kendi ve 1 buçuk saat uyuyan. Benimki toplam da 1 buçuk saat uyuyor gunde😞

Kuzum tatole gitsek oyle bizey kesin bakarim ama gunu birlikci olarak girecegi 10 dk zati bu sene tatilde yalan oldu zaten efksrliyom🤣ay tesekkur ederiz kuzum deenizden de bi foto koyarim 😃
Koy koy gözümüz gönlümüz boğum görsün 😂😂 benimki de parkta bile tosarık 😂😂

Hayırlı olsun yeni evin canım iyi yorulmussundur. Ben de olmadım daha . Ama emzirdiğin süre zarfında adet düzensizliği oluyor. Yakındır bence adetin

Teşekkür ederim, evet yorgunluğun tarifi yok.. Yapılan masraf da cabası.. Zorunlu olmadıkça kimse ev değiştirmesin Valla, çok zor çok..
Emzirirken adet düZensizliği olduğunu biliyordum ama gene de korkuttu beni.. Olmadı şu ev işleri bitince bi doktora giderim.

Maşallah aramızda tam 1 ay varmış 😊
Yeni ev iyi de eşya yerleştirmesi zor Allah kolaylık versin.
Benim ilk adet zannetmiştim 1 gün geldi sonra 3.gün yine leke sonrasında hiç gelmedi adet değilmişim 4.ay sonrası olmuştum onda aşırı kanama oldu şimdi 2 gün gecikmeyle 2.adeti oldum normal geliyor
Yaaa? 1 ay demek :)
O zaman düzensizlik normal gerçekten de.. Teşekkür ederim :)

Günaydın arkadaşlaaar!
Epeydir yazmıyorum buraya, hepimiz büyüttük bebeklerimizi :) Oğlum şu an 6 ay 4 günlük:KK51:
Anne sütü alıyordu ve ek gıda başladı.
Aynı şehirde ev taşıdım. Bugün yeni evde 2. günümüz. Eşyalar tam yerleşmedi, hala paketler var.. Oğluş evi önce yabancıladı ama şimdi şimdi alışmaya başladı :)
Bu arada şimdiye kadar hiç adet olmadım. Dün pembemsi bi akıntım oldu, adet olacağım diye sevindim ama gelen giden yok.. Böyle bi şey yaşayan var mı aramızda?
Dengesiz olmasi normal, ne zaman gelir keyfi bilir :) ben 4. Oldum dün sanirim normale döndü benim düzenim
Yeni eviniz hayirli olsun, kolay gelsin.

Ay maşallah 41 kere ben de istiyorum uyuyan bebek kendi ve 1 buçuk saat uyuyan. Benimki toplam da 1 buçuk saat uyuyor gunde😞

Olur inşallah kuzum 💞 ben düzene borçluyum bunu memlekette bile sevicez uyumasın diyenler de oldu ama uyumasa huysuz oluyor sonra ben uyutamıyorum sonucunu görüyorum şükür ❤️darısı uyumayan bebeklere

Gunaaydinnn evi supurup toparlayip geldimm 🙂 yine 2saate bi kalkip meme yoksa ciglik cigliga agladigimiz bi gece. @anneveoglusu aaa alayim omer pasami tabikii❤😂 saldim artik ailevi meseleleri zaten sonuc yok nasilsa.
Masallah sana hangi ara yaptin okadar isi cok pratiksin

Günaydın arkadaşlaaar!
Epeydir yazmıyorum buraya, hepimiz büyüttük bebeklerimizi :) Oğlum şu an 6 ay 4 günlük:KK51:
Aynı şehirde ev taşıdım. Bugün yeni evde 2. günümüz. Eşyalar tam yerleşmedi, hala paketler var.. Oğluş evi önce yabancıladı ama şimdi şimdi alışmaya başladı :)
Bu arada şimdiye kadar hiç adet olmadım. Dün pembemsi bi akıntım oldu, adet olacağım diye sevindim ama gelen giden yok.. Böyle bi şey yaşayan var mı aramızda?
Yeni eviniz hayirli olsun canım simdiden kolay gelsin sana

Günaydın arkadaşlaaar!
günaydın yeni eviniz hayırlı olsun ben de hala regl olmadım ilk doğumda tam 1 yıl sonra oldum netten okuduğum kadarıyla 1 yıl normal kabul ediliyormuş 1 yılı geçerse dr a görünün diye yazıyordu.ben yi e gitmiştim dr a adet söktürücü verdi olman gerek aetık diye ama kullanmadım emziriyorum diye

Papatyamaviss Papatyamaviss ertuş ne kadarlık oldu. Kilosu ne kadar? Oturtuyorsun galiba di mi?
Günü birlik de olsa nefes alırsın tatil iyidir
Ertusun 6 aylik olmasina 1 hafta var kuzum oturtuyorum ama kendi cok istekli her kosulda oturma delisi desteksiz birakmamaya calisiyorum sadece kilomuz 9 bizim , deniz cok severim oglustan ziyade bana iyi gelcek 😊

Back