• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Benimki direk acikca gitmem zaten diyor. Onceden basbakana bagli kurumdu zaten ankaradan baska gorev yeri yoktu su an bakanliga donustu hadi kucuk bir yere uygun fiyatli denizi olan bir yerlere gidelim siyorum yok aikesini birakamazmis hicbir yere gitmezmis. Bebekte oldu ama hala biz aile olamadik gozunde kendi ailesi aile konumunda benim esimin. Cok kavga da ettik esiyoruz da hala bu aile meselelrlerinden. Cokca bunaldim acikcasi bu ara gozum gormuyor bile onu da

Kavga edip kendini üzme değiştiremeyecegin şeyler için savaş verip enerjini bitirme moralini bozma
Ben sadece 17 yıldir tanıyorum esimi zamanla kendi ailesi olduğunu anlıyor ama ailesi hala önemli en azından şunu söylüyor bana önce sen lazımsın (doğumda ölüyor olmam sanırım onu korkuttu )

Gunaaydinnn evi supurup toparlayip geldimm 🙂 yine 2saate bi kalkip meme yoksa ciglik cigliga agladigimiz bi gece. A anneveoglusu aaa alayim omer pasami tabikii❤😂 saldim artik ailevi meseleleri zaten sonuc yok nasilsa.
Sana da maşallah biz de uyumasak da yataktan çıkmaya da gönlümüz razı değil 😂😂

O memleket sevdasından biz sözlü iken ayrıldık bir yıl sonra benim memleketim de evlenme koşulu ile tekrar isteme oldu barıştık wvlendik evlendikten sonra kurum içi yükselme sınavı sonucu rotasyon gereği il dışına atandı ortada senin benim memleketim kalmadı son zamanlarda 25 yılı doldurup istifa etmeyi düşünüyoruz gezmeyelim yerleşik hayata gecmek için kendi Mersin'e yerleselim diyor bakalım zaman ne gösterecek
hakkınızda hayırlısı canım bizde burda kalıcı degiliz her atarlandıgında tayin istiyecegim deyip durur esin mi mersinli orası mı memleketi ?

Gunaaydinnn evi supurup toparlayip geldimm 🙂 yine 2saate bi kalkip meme yoksa ciglik cigliga agladigimiz bi gece. A anneveoglusu aaa alayim omer pasami tabikii❤😂 saldim artik ailevi meseleleri zaten sonuc yok nasilsa.
hamarat hatunun hali başka ben hala kahvaltı masasında çay keyfi yapıyorum bunfan evvel soguyup döktüklerim hariç defalarca kalkınca kahvaltı epey uzuyor ;)

İşte aranan kan bulundu 😍 içime doğmuştu cnm senin bildiğin:)) fotosunu koyabilir misin sende cnm..

Bulunmasına sevindim 😍 hislerin kuvvetliymiş :))

Eklentiler

• 20190704_090158.jpg
    20190704_090158.jpg
    55,3 KB · Görüntüleme: 41
Günaydın saat 6 da uyandık

Günaydın biz de 6 da uyandık karnını doyurdum bir kaka yaptı sırtına çıktı ilk defa oldu hemen eşimle banyoda hallettik sonrasında uyutmaya çalıştım beşiğine koydum ninni açıktı ben ütü yapana kadar uyumuş 😍1,5 saat uyuduk artık

Bizimki parkta da etrafını seyretmekten uyumuyor 😭 hele ki es kaza durursak kendini pusetten atıyor 😭😭
Sabah 7 de parkta tek biz oluyoruz 😂 uyumazsa evde tekrar cikariyorum parka. Siz istanbuldasiniz ya o bile fark eder buranin havasi daha temiz, daha iyi uyur diyemeyecegim biz uyku konusunda hep sinifta kaldik

Günaydın arkadaşlaaar!
Epeydir yazmıyorum buraya, hepimiz büyüttük bebeklerimizi :) Oğlum şu an 6 ay 4 günlük:KK51:
Anne sütü alıyordu ve ek gıda başladı.
Aynı şehirde ev taşıdım. Bugün yeni evde 2. günümüz. Eşyalar tam yerleşmedi, hala paketler var.. Oğluş evi önce yabancıladı ama şimdi şimdi alışmaya başladı :)
Bu arada şimdiye kadar hiç adet olmadım. Dün pembemsi bi akıntım oldu, adet olacağım diye sevindim ama gelen giden yok.. Böyle bi şey yaşayan var mı aramızda?

Sabah 7 de parkta tek biz oluyoruz 😂 uyumazsa evde tekrar cikariyorum parka. Siz istanbuldasiniz ya o bile fark eder buranin havasi daha temiz, daha iyi uyur diyemeyecegim biz uyku konusunda hep sinifta kaldik
Sabahın 7 sinde wuhuuu bende hazırlanıp çıkabilsem yürüyüş olur aslında bana da totomu kaldırıp gidemiyorum ki yoksa bizde 5.30-6 civarında uyanangillerdeniz

Biz ıkıdır gittik denıze ben iki defa üc dort dk koydum hep golgede olmasına dıkkat ettım onun dısında ama yınede karardı bırazcık bebisim .casper gibi teni cok beyaz.guneş kremi surdum yogun nemlendırıcı surdum sık sık ama yıne de dun yuzunde azcık soyulma oldu. O yuzden cok uzun tutma derım canım
Sapka kullanicam mutlaka kuzum cok tesekkur ederim bakalim bizmki napcak belki istemez hic belli olmzz

Kızzzzz bu ısırmalık yaaa off maşallah subhanallah, deniz içind canım kapalı guneş korumalı mayo al bebişine yanıverir minnoş boğumları yaa 😍😍
Kuzum tatole gitsek oyle bizey kesin bakarim ama gunu birlikci olarak girecegi 10 dk zati bu sene tatilde yalan oldu zaten efksrliyom🤣ay tesekkur ederiz kuzum deenizden de bi foto koyarim 😃

Günaydın arkadaşlaaar!
Epeydir yazmıyorum buraya, hepimiz büyüttük bebeklerimizi :) Oğlum şu an 6 ay 4 günlük:KK51:
Aynı şehirde ev taşıdım. Bugün yeni evde 2. günümüz. Eşyalar tam yerleşmedi, hala paketler var.. Oğluş evi önce yabancıladı ama şimdi şimdi alışmaya başladı :)
Bu arada şimdiye kadar hiç adet olmadım. Dün pembemsi bi akıntım oldu, adet olacağım diye sevindim ama gelen giden yok.. Böyle bi şey yaşayan var mı aramızda?
Hayırlı olsun yeni evin canım iyi yorulmussundur. Ben de olmadım daha . Ama emzirdiğin süre zarfında adet düzensizliği oluyor. Yakındır bence adetin

Günaydın arkadaşlaaar!

Maşallah aramızda tam 1 ay varmış 😊
Yeni ev iyi de eşya yerleştirmesi zor Allah kolaylık versin.
Benim ilk adet zannetmiştim 1 gün geldi sonra 3.gün yine leke sonrasında hiç gelmedi adet değilmişim 4.ay sonrası olmuştum onda aşırı kanama oldu şimdi 2 gün gecikmeyle 2.adeti oldum normal geliyor

En güzeli aslında😂Örnek olarak foto koyabilir misin cnm

Oğluşuna örüvercem kız senin öreceğin yok gibi😂

İşte aranan kan bulundu 😍 içime doğmuştu cnm senin bildiğin:)) fotosunu koyabilir misin sende cnm..

Kız dur öyle dua mı olur😂 Allah isteyene hayırlısını versin🙏 cnm ben boş durmayayım diye uğraşacak birşeyler arıyorum değilse mutfaktan çıkmıyorum yeni şeyler deneyip duruyorum sonrada onları yiyip yiyip kilo alıyorum:KK43:

İnşallah cnm😍Bende istiyorum bir tane kardeşi olsun:) kardeş gibisi yokk❤
Nerde tembelim ben

Back