2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canım bazen görseler de büyüklere laf anlatamıyorsun. Esim rahatsiz oldugum seylere anlayis gösterir soyler bazı şeyler hariç tabi basit buluyor. Benim kv çok iyidir ama hep dipdibe olmak ister. İlk doğumdan sonra eve geldim herşeye koştu yalan değil ama gelini olduğumu unuttu. Bazı şeylerde kendisinden çekilebileceğini düşünmedi. Hani kızım gibi görüyorum deyip bendende onun yanında öyle rahat olmamı bekledi. Ama ne kadar öylede görse ben onun geliniyim yani annemin yanindaki rahatlığı göstermem mümkün değil. Ve biz evli ayrı bir aileyiz bunu anlamıyorlar.

Son düzenleme:
Benim eltimde oyle malesef zor is bence ya her ne kdr ayri olsada heo bi gozetleme pesinde kv eltimi kim girdi kim cikti ne aldi kacta geldi

Yaa ne cok konusmussunuz oku oku bitmedi

Anac bir hava yayiyorsun❤❤
Sagolun kizlar
Oyle bir imaj mi verdim, hic farkında degilim
Ama öyleyim gerçekten dogru tespit yapmissiniz
Heee dogru sahi ozge gidince o da gitti sanki
Ya da bir iki yazdi heralde anca

Ya maşallah size ben wc duş yemek boyle zorunlu ihtiyaçlarımı zor hallediyorum sizler oyuncak öreceksiniz allah sizlere bol bol bebek versin sizler çoğalın ya
Al benden de o kadar helal olsun masallah diye diye okuyorum orgu olaylarini geçen sallarken bi kitap okiim dedim uyuyakalmisim elimde kitap, bacagimda çocuk, kafam dusmus

A anneveoglusu kiolu bebek için ayakta durdurmak kötü olabilir tabii ama kiloludan kasıt ne? 5.ayımız yeni doldu. Oturmayı seviyor hiç yatmak istemiyor destekli oturuyor zaten. Bir dk kadar ayak üstüne durduruyorum bazen ama sorun olacağı hiç aklima gelmemişti. Çocuk hazırsa yapar diyorum tereddüte düştüm.
Artık emzirirken hep etrafla ilgili telefona baksam emmiyor. Bu gidişle buraya takılmak bile zorlaştı. Ömer üst dislerini çıkardı mı canım.? Abinin bakması iyiymiş nefes alırsın. Iyi uykular ❤

Eltimde o yuzden cok tedirgin aglicak edecek devamli gelmek isticek diyi naoicam bilmiyorum
Söyle yapmasın . Eşi nasıl bakıyor bu olaylara oda önemli tabi. İlk zamanlar aşağı yukarı çocuk gezdiriyordu eşim. Ben bu patates çuvalımı diye tepki gösterince azalttı. Ama yine yapıyor. Sabah ilk iş çocuğu aşağı indirmek indirmeden duramıyor.

biz neler cektik o tayin aileye yakın olma memleket muhabbetinden gecen yaz hamileliğim burnumdan geldi asla unutmam evlenmeden öncr konuşup kararlaştırdımız halde yn çizdi anneai ylnızmış orda düzeni çevresi vrmış iyi bi yer olsa sıınır dibi cehennem gibi sıcakne dr ne hastane rezl olıyoduk hala en ufak sorunda başıma kalkr orda olsayfık söyle böyle boşver yerin iyiyse kal sonro o da senin başını yemesin evliliğimiz bitecekti adamın memleket sevdasından

Hep bu erkeklerinmi ailesi var. Kadınlarda ailesine yakın olmak istesin o zaman.

8
Hep bu erkeklerinmi ailesi var. Kadınlarda ailesine yakın olmak istesin o zaman.
ben de öyle dedim ailemin yanına geldim

Biz eltime gittkmiide esim ver anamlara cikariim hemen , ben eltime gittimmmi mecbur çıkıyorumsonra lafhep geldi bana cikmadi olur, esi karisini kolluyo arasa bi denge olusturdular artik ama bi degisik gecen kv kapiya gelmis yarim saat zil calmis komsu cikmis en son noluyo diye aramis eltimi nerdesin direk hastabedeyim demis oda hamile son aylari yaln soyleme icerden tv sesi geliyo ac kapiyi fln demis ilginc gercekten

Ya bend kilodan bisey olcagini zanettmiyorum basalbiliyorsa tasiyordur kendini bence ya 3 hafta once fln hemn dusuyor basamiyordu simdi oyle bide hosuna gidiyor basiyor kiii bilemedim

Sağol Cnim hepsine yarasin şifa olsun kuzucuklaea)))
Evet cnim götürdüm çok şükür bi sıkıntımız yok inşa bidaha da olmaz.ya bende sürekli uykukuyum uyku akiyir gozlerimden dinlenmek için terki-diyar etmek istiyorum oysaki ne çok aramıştım bu kuzuyu Ayıp oldu şimdi Yusuf'uma

İçerde bile olsa belki müsait değil dimi. Asker gibi kapıda onumu bekliyor sanki. Off valla zor bu işler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…