Canım bazen görseler de büyüklere laf anlatamıyorsun. Esim rahatsiz oldugum seylere anlayis gösterir soyler bazı şeyler hariç tabi basit buluyor. Benim kv çok iyidir ama hep dipdibe olmak ister. İlk doğumdan sonra eve geldim herşeye koştu yalan değil ama gelini olduğumu unuttu. Bazı şeylerde kendisinden çekilebileceğini düşünmedi. Hani kızım gibi görüyorum deyip bendende onun yanında öyle rahat olmamı bekledi. Ama ne kadar öylede görse ben onun geliniyim yani annemin yanindaki rahatlığı göstermem mümkün değil. Ve biz evli ayrı bir aileyiz bunu anlamıyorlar.Cok yakin degil ama yakiniz. Hatta annesi ilk sogumdan sonra ne olacak boyle uzaksiniz demisti duymustum ben yokken ertesi gun esim bana ee bu ev isini ne yapicaz diye sordu direk. Dedim bisey yapmicaz sehre uzagim evim cok kucuk ama sirf kv oturu de tasinmak istemiyorum annem ve kv ayni yerde oturuyor bir de benim.ben hergun beraber olamam cunku adim kadar emijim yakin olsak hergun olacak ama bu durum. İcimde cok kaldi lohusayken 1kere istedigin bisey var mi diye sormadi bana ama oglum sever diye kac yemekler getirdi buraya... Seninde zor valla gercekten ve sinir bozucu bi durum. Ama erkeklerin bu ailelerini gormemesi ah ahh
T tanem-tane20Benim kızda oturmuyor hiç sevmedi koyuyorum koltuğun köşe yerine maksimum 10 saniye sonra kaydırıyor kendini direk nasıl alışır acaba ki
Benim eltimde oyle malesef zor is bence ya her ne kdr ayri olsada heo bi gozetleme pesinde kv eltimi kim girdi kim cikti ne aldi kacta geldiÇok yakın oturuyor musunuz bilmiyorum ama en azından kapın ayrı olduğu için şanslısın o zaman. Bizim sürekli nereye gittin nerden geldin muhabbetleri oluyor. Arada sırada olsa çok takılmaz insan ama sürekli olunca bunaliyor. Eşime sorsan ne var bunda ailesi tabi ona anormal gelmiyor. Birde eşim bir aşağı bir yukarı geziyor valla.
Anac bir hava yayiyorsun❤❤
Sagolun kizlar@bsebse benden önce yazmış çok anaç bir yapin var banada diyorlar " sen eğer rabbim çok bekletmese idi üçüncüyü yapardın" diyeeğer Ömer 35-38 yaş aralığında doğmuş olsa idi kesin yapardım
Heee dogru sahi ozge gidince o da gitti sanki@Turtleee
Biz whatsapp konusuyoruz iyiler çok şukur Alya kuzusuyla :) ismini hatirlayamadigim bir arlads vardı su Çocugun kilosunu boyunu cokca soyleyen onun yuzunden bir gitti tam gitti ne yazık ki. O kisi de kartanesini goturdu kendi de gitti enteresan bi sekilde:)
Hep camda kapıdalar. Çocuk olunca iyice çığırından çıktı.Benim eltimde oyle malesef zor is bence ya her ne kdr ayri olsada heo bi gozetleme pesinde kv eltimi kim girdi kim cikti ne aldi kacta geldi
Al benden de o kadar helal olsun masallah diye diye okuyorum orgu olaylariniYa maşallah size ben wc duş yemek boyle zorunlu ihtiyaçlarımı zor hallediyorum sizler oyuncak öreceksiniz allah sizlere bol bol bebek versin sizler çoğalın ya
Eltimde o yuzden cok tedirgin aglicak edecek devamli gelmek isticek diyi naoicam bilmiyorumHep camda kapıdalar. Çocuk olunca iyice çığırından çıktı.
evet canım ya inşallah birbirlerinin en yakın arkadası olabilirlerYa yerim onlarıabi kardeş ne güzel arkadaş olacaklar sonra:) yorulduğunuza değecek kızlar:)))❤
Söyle yapmasınEltimde o yuzden cok tedirgin aglicak edecek devamli gelmek isticek diyi naoicam bilmiyorum
biz neler cektik o tayin aileye yakın olma memleket muhabbetinden gecen yaz hamileliğim burnumdan geldi asla unutmam evlenmeden öncr konuşup kararlaştırdımız halde yn çizdi anneai ylnızmış orda düzeni çevresi vrmış iyi bi yer olsa sıınır dibi cehennem gibi sıcakne dr ne hastane rezl olıyoduk hala en ufak sorunda başıma kalkr orda olsayfık söyle böyle boşver yerin iyiyse kal sonro o da senin başını yemesin evliliğimiz bitecekti adamın memleket sevdasındanBenimki direk acikca gitmem zaten diyor. Onceden basbakana bagli kurumdu zaten ankaradan baska gorev yeri yoktu su an bakanliga donustu hadi kucuk bir yere uygun fiyatli denizi olan bir yerlere gidelim siyorum yok aikesini birakamazmis hicbir yere gitmezmis. Bebekte oldu ama hala biz aile olamadik gozunde kendi ailesi aile konumunda benim esimin. Cok kavga da ettik esiyoruz da hala bu aile meselelrlerinden. Cokca bunaldim acikcasi bu ara gozum gormuyor bile onu da
Hep bu erkeklerinmi ailesi var. Kadınlarda ailesine yakın olmak istesin o zaman.biz neler cektik o tayin aileye yakın olma memleket muhabbetinden gecen yaz hamileliğim burnumdan geldi asla unutmam evlenmeden öncr konuşup kararlaştırdımız halde yn çizdi anneai ylnızmış orda düzeni çevresi vrmış iyi bi yer olsa sıınır dibi cehennem gibi sıcakne dr ne hastane rezl olıyoduk hala en ufak sorunda başıma kalkr orda olsayfık söyle böyle boşver yerin iyiyse kal sonro o da senin başını yemesin evliliğimiz bitecekti adamın memleket sevdasından
Çok yakın oturuyor musunuz bilmiyorum ama en azından kapın ayrı olduğu için şanslısın o zaman. Bizim sürekli nereye gittin nerden geldin muhabbetleri oluyor. Arada sırada olsa çok takılmaz insan ama sürekli olunca bunaliyor. Eşime sorsan ne var bunda ailesi tabi ona anormal gelmiyor. Birde eşim bir aşağı bir yukarı geziyor valla.
ben de öyle dedim ailemin yanına geldimHep bu erkeklerinmi ailesi var. Kadınlarda ailesine yakın olmak istesin o zaman.
Cnim kanguru var ama koyunca bas bas agliyir özgürlüğü kisitlaniyir garibiminKanguru mi alsan acaba rahat edersin kuzum evde zaten bunlar bizi hep dusariya yalanci gosteriyoriyi yapmissimiz❤❤
Biz eltime gittkmiide esim ver anamlara cikariim hemen , ben eltime gittimmmi mecbur çıkıyorumsonra lafhep geldi bana cikmadi olur, esi karisini kolluyo arasa bi denge olusturdular artik ama bi degisik gecen kv kapiya gelmis yarim saat zil calmis komsu cikmis en son noluyo diye aramis eltimi nerdesin direk hastabedeyim demis oda hamile son aylari yaln soyleme icerden tv sesi geliyo ac kapiyi fln demis ilginc gercektenSöyle yapmasın. Eşi nasıl bakıyor bu olaylara oda önemli tabi. İlk zamanlar aşağı yukarı çocuk gezdiriyordu eşim. Ben bu patates çuvalımı diye tepki gösterince azalttı. Ama yine yapıyor. Sabah ilk iş çocuğu aşağı indirmek indirmeden duramıyor.
Ya bend kilodan bisey olcagini zanettmiyorum basalbiliyorsa tasiyordur kendini bence ya 3 hafta once fln hemn dusuyor basamiyordu simdi oyle bide hosuna gidiyor basiyor kiii bilemedimA anneveoglusu kiolu bebek için ayakta durdurmak kötü olabilir tabii ama kiloludan kasıt ne? 5.ayımız yeni doldu. Oturmayı seviyor hiç yatmak istemiyor destekli oturuyor zaten. Bir dk kadar ayak üstüne durduruyorum bazen ama sorun olacağı hiç aklima gelmemişti. Çocuk hazırsa yapar diyorum tereddüte düştüm.
Artık emzirirken hep etrafla ilgili telefona baksam emmiyor. Bu gidişle buraya takılmak bile zorlaştı. Ömer üst dislerini çıkardı mı canım.? Abinin bakması iyiymiş nefes alırsın. Iyi uykular ❤
Sağol Cnim hepsine yarasin şifa olsun kuzucuklaea)))Maşallah Yusuf pasama yarasın yedikleri
Ben uykusuz ve yorgunum. Ömer formunda uykusuz ve mızır mızır aglak ilgi hep onun üzerinde olacak
Oda da tek birakamiyorum abisi yemek yapana kadar oyalarsa aksama yemek oluyor
Yusuf paşayı götürdün mu kontrole sonra
İçerde bile olsa belki müsait değil dimi. Asker gibi kapıda onumu bekliyor sanki. Off valla zor bu işler.Biz eltime gittkmiide esim ver anamlara cikariim hemen , ben eltime gittimmmi mecbur çıkıyorumsonra lafhep geldi bana cikmadi olur, esi karisini kolluyo arasa bi denge olusturdular artik ama bi degisik gecen kv kapiya gelmis yarim saat zil calmis komsu cikmis en son noluyo diye aramis eltimi nerdesin direk hastabedeyim demis oda hamile son aylari yaln soyleme icerden tv sesi geliyo ac kapiyi fln demis ilginc gercekten
kiz maşallah ben yerim bu tosuncugu oglusuna bakınca aynı kizim geliyir aklıma tomris tombisti zor kucakta tasiyirdukYarın gunu birlik denize gidecegiz oglus ilk defa denizle tanisacak hava da mis yarin sizce ne kdr sokmaliyim dk olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?