2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar bebekleri yıkarken kullandığımız file ne zamana kadar kullanılıyor? Benimki koptu yenisini alıp almamakta kararsız kaldım. Birde siz saçlarını nasıl kurutuyorsunuz?
Bizimki banyoya geçti 1 aydır kucakta yıkanıyor.
Çünkü ablamız küveti görünce çıldırıyor

Çok fonksiyonlu file diye birşey gördüm şimdi internette bakarken. Hem gererek kullanılıyor hem oturtuluyor. Kullanan varmı acaba?
Bende görmüştüm onu cnm ama kullanmadım bilmiyorum nasıl olduğunu kullanan vardır inşallah..
Ayy öyle birşey olmadı şükür.. oturunca da tutmak gerekir daha.. bana öyle zor geliyor iki elimide kullanmalıyım yıkarken 1 kere kucağımda yıkadım düşecek diye korktum. Desteksiz oturmaya başlasın atarım fileyi:)

Benim kayinvalidem annemden daha guzel bakar. Ama kafa yapimiz, yasayiz sekillerimiz cok farkli bu yuzdrn baktirmiyorum. Hic oyle demeyin belki gelininiz sizi daha cok ister. Isallah o gunleri goruruz

Ağzından bal damlıyor sağol canım rabbim ne verirse hayırlısini versin ne zaman isterlerse yanlarında olacağım gelinlerin ama zorlamam oğullarım üzerinden yonlendirmem

Ben kocayı yataktan atali çok oluyor. Yatak odası serin oluyor oğlum yayila yayila yatıyor. Karartma perde de taktım buda odada koltukta yatıyor sıcak diyip duruyor oğlani beşiğine yatır bende gelicem diyor Ya o değilde evde olduğunda hafta sonu çok yoruluyorum tutturmuş bir gezme oraya git buraya git sonra gel evde işler duruyor yemek yap bulaşıkları diz mutfağı sil toparla kendisi gezmeden gelince dinleniyor tabii elinde telefon iki saat yatıyor sonra senin yüzün niye asık. Zaten sol bacağım da agiriyor doğumdan sonra geçmedi de.

Benim de 20 ocak ve sol bacak su telefonlari pencereden atacam yakinda zaten. Hadi ben emzirirken oynuyorum filan tamam da onun onunde hem tv acik hem karsisinda telefonla oynuyor birinden birini kapatir insan. Biraz sohbet edelim beraber zaman gecirelim diyince de geciriyoruz iste diyor

Hepsi ayni heralde bu kazmalarin

Telden yazışın ben yakında öyle yapacağım
* günün nasıl geçti, çay ister misin, ben yatıyorum.....vb...*

Bacak onemli allah sifani versin dogum zamanlari sakat gibi yuruyordum allahim ogunleri hatirlamak bile istemiyorum insallah seninkide tez vakit gecer kuzum erkekler hep ayni ölüyor olsan bile umursamıyorlar cunku ev isi dedinmi direk kadın yapar gorusundeler

Telden yazışın ben yakında öyle yapacağım
* günün nasıl geçti, çay ister misin, ben yatıyorum.....vb...*
Bazen sinir etmek icin yapiyorum tam ekran oyun oynuyor konusuyorum duymuyor soracagim seyleri whatsapptan yaziyorum her bildirimde kufur ediyor

Senin koca erken terketmis seni ertugrula bak sen lider oldu basimiza en sevimli zamanları artik herseyin farkindalar insanları bile taniyorlar gulmeyi ogrendiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…