2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bende beş damla veriyorum canım. Kiloya göre çok gelir yetişkinlere on damla diyor. Bakalım uyudu uykusumu geldi huysuzlandi acaba. Benimki kaka yapmayınca çok aksi oluyor. Eşime söyledim tekrar bakacak eczaneden damlalara.

Bestironu bulursa onuda mı beş damla vereyim canım

Anam seni cok kizdirmislar bosver dicem bosverilmiyor insanin icine ökuz gibi oturuyor cıkmıyorda yuz verme gelmesinler iyilikten maraz dogar diye bosuna dememisler kotuler hep seviliyor iyiler hor kullaniliyor kotu ol bas taci yapsinlar

Bestironu bulursa onuda mı beş damla vereyim canım
Onun mg bilmiyorum canim alınca bakariz birlikte bende myiron var suan oda 15 mg bestiron da yinr o civardadir sanirim , icerigine baktim kuzum da bunhn demir orani dusuk c vit takviyeli 80 mg c , 8mg demir var yani suan senin ve benim kullandigima gore dekir orani yari yariya

Banada hic bebek gibi gelmiyor cok uzun kocaman oldu ayaklari yukarilara cikarip uyuyor biz gibi heryere uzatiyo ayagini
Evet ya bebeklikten ciktilar artik sipalar kac cm oldu boyunuz ben 1 hafta once olctum 68 cik ti benimki kilodan hic uzun gibi durmuyor ama

Canım bebeklerimiz sütümuzu nasipleri ölçüsünde alacaklar ne kadar uğraş veriyoruz biliyoruz birbirimizi benim ilk oğlan iyinemerdi bu abisi gibi değil

Günaydın hanımlar
Eşim termal otel de bir gecelik yer ayirtmis yuzeriz diye hazirlandik yola çıktık Kozaklı ya gidiyoruz
Omerle gecemiz aynı idi sanırım yatmadan önce yedirdigim muhallebi çocukta sancı yapıyor gaz atamadığı için uyanıyor

Kuzum geceleri 2 3 gun vermemeyi dene bak bakalim o sekildenasil olacak ayy iyi tatillerr

Newvit mi düşük canım. Bestiron mu düşük. Bestiron düşükse bende myron alayım. Buda iyiymiş aslinda +2 degerlikli şeker dedigide keçi boynuzu imiş. O yüzden şeker yazmak zorunda kalıyorlarmiş. İçinde keçi boynuzunun parçacıkları var. İşte bakayım bir iki gün daha yapicak mı. Beş gün oldu yapmayali.

benim kuzenim de downlu 18 yaşında özel eğitim okuluna devam ediyor biz anlıyoruz anlatmaya çalıştıklarını Zinmem in de dediği gibi bence sen harika bir annesin 4 çocukla burda bi gün şikayet etmedin ben bazen 2yle çok tükenmiş hissediyorum yaslar yakın diye belki ama sen harika idare ediyorsun ki eşin de biraz sorunluydu sanki anlattıgın kadarıyla şu an kendi ettiğim şikayetlerden utandım yani çocukların çok şanslı Rabbim güzel günlerini göstersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…