Bende beş damla veriyorum canım. Kiloya göre çok gelir yetişkinlere on damla diyor. Bakalım uyudu uykusumu geldi huysuzlandi acaba.4.5 cikiyor canim ama yuvarlayabilirsin 5 damla doktor bundan bu sekilde hesapladi dediki direk kiloya gore verilmez her demir ilacinin mg farkli oldugu icin değisir dedi bu sekilde hesaplayarak vermen miktarı ogrenebilirsin dedi sen kac dmla veriyorsun
Bestironu bulursa onuda mı beş damla vereyim canım4.5 cikiyor canim ama yuvarlayabilirsin 5 damla doktor bundan bu sekilde hesapladi dediki direk kiloya gore verilmez her demir ilacinin mg farkli oldugu icin değisir dedi bu sekilde hesaplayarak vermen miktarı ogrenebilirsin dedi sen kac dmla veriyorsun
ay cok zor o yaİdrar istediler bizim kızdan dünden beri uğraşıyorum alamadım o yapışkanlı poşeti yapıştıra yapıştıra bi yeri kıpkırmızı oldu
hamarat gelin analı kızlı yakıyorsunuzAyni anda birbirimize yazmisiz❤ simdi ben kalkayim da kv me kahvalti hazirlayayim
Hele şunun güzelliğine bakGunaydin guzel anne profiliniz yakiyor yine
Anam seni cok kizdirmislar bosver dicem bosverilmiyor insanin icine ökuz gibi oturuyor cıkmıyorda yuz verme gelmesinler iyilikten maraz dogar diye bosuna dememisler kotuler hep seviliyor iyiler hor kullaniliyor kotu ol bas taci yapsinlarKaynimin iki ay staji var. Ben evime gelen kisiyi iyi agirlayim, ustune duseyim derken onlar cok yanlis anladilar, oglumun evi diye sahiplenmeye kalktilar , beni kendi cevrelerindeki bir kisi gibi gorduler. Halbuki ben hep saygimdan ve iyi niyetimden onlari agirladim basimin ustunde tuttum.
Normalde tabi gelsin derim ama artik iyi niyet sabir bende bitti. Artik terslik yapmak istiyorum. Cunku iyi niyetlerine zerre inanmiyorum.
Ya o flimlerde yok zengin oglan fakir kiz yok farkli kulturlerin askina felan inanmayin. Davul bile dengi dengine. Hosgoru felan bunlar sacmalik. Sonra gercekten gereksiz insanlar icin hayatini ipotekliyorsun. Tum hareketleri sana gorgusuzce ve cekilmez geliyor.
Geldiklerinde donunu corabini oraya buraya atarlar. Tv karsisina gecip sana oturcak yer birakmazlar. Oglen 3 de kalkip ne yiyelim derler. Oglumun evi diye 2 ay kalirlar. Ben 3 gunluk lohusayken ogluna kendine yumurta yapar annemle bize yapmaz bile.
Cahillik diz boyu. Cahilliklerine siginiyorlar, halbuki kotu insanlar. Kotu insanlarin ortak ozelligi hep "biz caagiliz bilmeyiz " demeleri. Cunku kotu ve bencil olduklarini oyle gizlerler
Banada hic bebek gibi gelmiyor cok uzunKiz gormeyeli kocaman olmus buuumasallah
Onun mg bilmiyorum canim alınca bakariz birlikte bende myiron var suan oda 15 mg bestiron da yinr o civardadir sanirim , icerigine baktim kuzum da bunhn demir orani dusuk c vit takviyeli 80 mg c , 8mg demir var yani suan senin ve benim kullandigima gore dekir orani yari yariyaBestironu bulursa onuda mı beş damla vereyim canım
Saol teyzosu senin oglusta cok tatlı masallah suphanallahHele şunun güzelliğine bak
Evet ya bebeklikten ciktilar artik sipalar kac cm oldu boyunuz ben 1 hafta once olctum 68 cik tiBanada hic bebek gibi gelmiyor cok uzunkocaman oldu ayaklari yukarilara cikarip uyuyor biz gibi heryere uzatiyo ayagini
cnim valla Yusuf enfeksiyonlu haliyle bugüne nazaran demekki çok güzel emiyormuş.dunden beri uykuda bile almıyor ne yapacagimi şaşırdım ben zorlayınca hem o yıpranıyor hemde ben,,babası çok kızıyor artık mama ver sütten kes diyor benimde işime gelir ama kıyamıyorum çok üzülüyorum bu duruma gece saatlerce ac olduğu halde içmiyor sagip kaşıkla çok güzel içiyor.Valla benim iki cocugumda çok çektirdi bana emme konusunda.
erkek olmuş da erkek gömleği giymiş maşallah yakışıklı paşayaBanada hic bebek gibi gelmiyor cok uzunkocaman oldu ayaklari yukarilara cikarip uyuyor biz gibi heryere uzatiyo ayagini
Kuzum geceleri 2 3 gun vermemeyi dene bak bakalim o sekildenasil olacak ayy iyi tatillerrGünaydın hanımlar
Eşim termal otel de bir gecelik yer ayirtmis yuzeriz diye hazirlandik yola çıktık Kozaklı ya gidiyoruz
Omerle gecemiz aynı idi sanırım yatmadan önce yedirdigim muhallebi çocukta sancı yapıyor gaz atamadığı için uyanıyor
Newvit mi düşük canım. Bestiron mu düşük. Bestiron düşükse bende myron alayım. Buda iyiymiş aslinda +2 degerlikli şeker dedigide keçi boynuzu imiş. O yüzden şeker yazmak zorunda kalıyorlarmiş. İçinde keçi boynuzunun parçacıkları var. İşte bakayım bir iki gün daha yapicak mı. Beş gün oldu yapmayali.Onun mg bilmiyorum canim alınca bakariz birlikte bende myiron var suan oda 15 mg bestiron da yinr o civardadir sanirim , icerigine baktim kuzum da bunhn demir orani dusuk c vit takviyeli 80 mg c , 8mg demir var yani suan senin ve benim kullandigima gore dekir orani yari yariya
Ay o zor ya biz de yapmıştık bir de hava sicak az çiş yapıyorlar bol su içir küçükİdrar istediler bizim kızdan dünden beri uğraşıyorum alamadım o yapışkanlı poşeti yapıştıra yapıştıra bi yeri kıpkırmızı oldu
benim kuzenim de downlu 18 yaşında özel eğitim okuluna devam ediyor biz anlıyoruz anlatmaya çalıştıklarını Zinmem in de dediği gibi bence sen harika bir annesin 4 çocukla burda bi gün şikayet etmedin ben bazen 2yle çok tükenmiş hissediyorum yaslar yakın diye belki ama sen harika idare ediyorsun ki eşin de biraz sorunluydu sanki anlattıgın kadarıyla şu an kendi ettiğim şikayetlerden utandım yani çocukların çok şanslı Rabbim güzel günlerini göstersinKeşke dediğin gibi şikayet etmesem. Başkaları seni anlamıyor ne yaşadığımı anlatmadığım zaman. Çat kapı gelenler, niye gelmiyorsun diye küsenler , çocuğun
Tuvalet sorununu biz de tam aşamadık. Kas gevşekliği çoksa o kadar uzun sürüyor.
Benim ki konuşamadığı için normal çocuklarla okumuyor. Durumu daha iyi olanlar kaynaştırma öğrencisi olarak okuyorlar. Bizim için artık mümkün değil. Iyi olsunlar yeter
Amin teşekkür ederizT tanem-tane20incebellibardak ve bsebse maşallah kuzulara Allah'ı korusun evlatlarımızı ❤ ❤
Yaahamarat gelin analı kızlı yakıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?