2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Keşke dediğin gibi şikayet etmesem. Başkaları seni anlamıyor ne yaşadığımı anlatmadığım zaman. Çat kapı gelenler, niye gelmiyorsun diye küsenler , çocuğun
Tuvalet sorununu biz de tam aşamadık. Kas gevşekliği çoksa o kadar uzun sürüyor.
Benim ki konuşamadığı için normal çocuklarla okumuyor. Durumu daha iyi olanlar kaynaştırma öğrencisi olarak okuyorlar. Bizim için artık mümkün değil. Iyi olsunlar yeter
Dedigin gibi kuzum iyi olsunlar yeter hayat onlar icin zaten zor mutlu olsunlar yeterki

Aboow kaynim iki ay bizde kalacak ben evde ciplak ciplak geziyordum . Yemek bile yapamiyordum. Ne yapacagim ben. Esantiyon olarak kayinvalidede gelir. Tam cahil kesim herseyi benddn beklerler birde. 3. Dunya savasi bizde cikacak, bosanmaya kadar gider
Aman tanrim didimmmm

Aboow kaynim iki ay bizde kalacak ben evde ciplak ciplak geziyordum . Yemek bile yapamiyordum. Ne yapacagim ben. Esantiyon olarak kayinvalidede gelir. Tam cahil kesim herseyi benddn beklerler birde. 3. Dunya savasi bizde cikacak, bosanmaya kadar gider
Benden de fena olan varmis 😲😞 sabir diliuorum da neden sizde kaliyor

P Puddingmuf size hemşire demir damlası verdimi. Yurt dışındasinya orada da rutin mi. Kızlar verdigimden beri dört gündür kaka yapmadı. Gidip ölçtüreyim öyle vereyim diyorum.
Benimki eskiden 4gunde bi yapardi demirden sonra hergun yapiyor 🙂 olcturende var gonlun rahat etsin oyle yap istersem

Bu hergun yapıyordu o yüzden. Bestiron bulunmuyor eczanelerde, biz bulamadik. bende newvit veriyorum.
Kuzum banada önerdiler onu gecrnki doktor ama ben kendi araştırmalarım dogrultusunda kullanıyorum doktirada soyledim , kac dmla meseleside icindemg degeri yaziyor 1.5 mg mesela kiloya bölüyorsun mg mi cikan degere gore damla veriyorsun bestiron myrion nunlar guzel eczanede bulunmuyor bn depodan getirtiyorum sende eczanede sor depodan bakabilirmisiniz diye ertesi gune geliyor bizde hic kabiz olmadık demiri 4bucuk 5 ten beri kullaniyoruz

İdrar istediler bizim kızdan dünden beri uğraşıyorum alamadım o yapışkanlı poşeti yapıştıra yapıştıra bi yeri kıpkırmızı oldu 😭

Canım yapıştırınca ben altını açık tutmuştum hem kontrol ettim yapınca boşaltmıştım. Elinle de tutabilirsin çıkmasın diye. Bir de yapınca yarım saat içinde laboratuvara verilmesi lazım

Kuzum banada önerdiler onu gecrnki doktor ama ben kendi araştırmalarım dogrultusunda kullanıyorum doktirada soyledim , kac dmla meseleside icindemg degeri yaziyor 1.5 mg mesela kiloya bölüyorsun mg mi cikan degere gore damla veriyorsun bestiron myrion nunlar guzel eczanede bulunmuyor bn depodan getirtiyorum sende eczanede sor depodan bakabilirmisiniz diye ertesi gune geliyor bizde hic kabiz olmadık demiri 4bucuk 5 ten beri kullaniyoruz
Eşime diyorum laf anlamıyor ki. İlk myron yada bestiron al dedim yok dedi durdu. Sağol canım ben depoyadan baktirayim. Sorsun her eczaneye. Şimdi arkasında demir sülfat 17mg yazıyor benim oğlan 7.700 kilo kaç damla
Vermem gerekiyor.
. IMG_20190626_104638.jpg

Kaynimin iki ay staji var. Ben evime gelen kisiyi iyi agirlayim, ustune duseyim derken onlar cok yanlis anladilar, oglumun evi diye sahiplenmeye kalktilar , beni kendi cevrelerindeki bir kisi gibi gorduler. Halbuki ben hep saygimdan ve iyi niyetimden onlari agirladim basimin ustunde tuttum.
Normalde tabi gelsin derim ama artik iyi niyet sabir bende bitti. Artik terslik yapmak istiyorum. Cunku iyi niyetlerine zerre inanmiyorum.
Ya o flimlerde yok zengin oglan fakir kiz yok farkli kulturlerin askina felan inanmayin. Davul bile dengi dengine. Hosgoru felan bunlar sacmalik. Sonra gercekten gereksiz insanlar icin hayatini ipotekliyorsun. Tum hareketleri sana gorgusuzce ve cekilmez geliyor.
Geldiklerinde donunu corabini oraya buraya atarlar. Tv karsisina gecip sana oturcak yer birakmazlar. Oglen 3 de kalkip ne yiyelim derler. Oglumun evi diye 2 ay kalirlar. Ben 3 gunluk lohusayken ogluna kendine yumurta yapar annemle bize yapmaz bile.
Cahillik diz boyu. Cahilliklerine siginiyorlar, halbuki kotu insanlar. Kotu insanlarin ortak ozelligi hep "biz caagiliz bilmeyiz " demeleri. Cunku kotu ve bencil olduklarini oyle gizlerler
Aman tanrim didimmmm
Benden de fena olan varmis 😲😞 sabir diliuorum da neden sizde kaliyor

Eşime diyorum laf anlamıyor ki. İlk myron yada bestiron al dedim yok dedi durdu. Sağol canım ben depoyadan baktirayim. Sorsun her eczaneye. Şimdi arkasında demir sülfat 17mg yazıyor benim oğlan 7.700 kilo kaç damla
Vermem gerekiyor.
. Eki Görüntüle 2283283
4.5 cikiyor canim ama yuvarlayabilirsin 5 damla doktor bundan bu sekilde hesapladi dediki direk kiloya gore verilmez her demir ilacinin mg farkli oldugu icin değisir dedi bu sekilde hesaplayarak vermen miktarı ogrenebilirsin dedi sen kac dmla veriyorsun

Kaynimin iki ay staji var. Ben evime gelen kisiyi iyi agirlayim, ustune duseyim derken onlar cok yanlis anladilar, oglumun evi diye sahiplenmeye kalktilar , beni kendi cevrelerindeki bir kisi gibi gorduler. Halbuki ben hep saygimdan ve iyi niyetimden onlari agirladim basimin ustunde tuttum.
Normalde tabi gelsin derim ama artik iyi niyet sabir bende bitti. Artik terslik yapmak istiyorum. Cunku iyi niyetlerine zerre inanmiyorum.
Ya o flimlerde yok zengin oglan fakir kiz yok farkli kulturlerin askina felan inanmayin. Davul bile dengi dengine. Hosgoru felan bunlar sacmalik. Sonra gercekten gereksiz insanlar icin hayatini ipotekliyorsun. Tum hareketleri sana gorgusuzce ve cekilmez geliyor.
Geldiklerinde donunu corabini oraya buraya atarlar. Tv karsisina gecip sana oturcak yer birakmazlar. Oglen 3 de kalkip ne yiyelim derler. Oglumun evi diye 2 ay kalirlar. Ben 3 gunluk lohusayken ogluna kendine yumurta yapar annemle bize yapmaz bile.
Cahillik diz boyu. Cahilliklerine siginiyorlar, halbuki kotu insanlar. Kotu insanlarin ortak ozelligi hep "biz caagiliz bilmeyiz " demeleri. Cunku kotu ve bencil olduklarini oyle gizlerler
Biraz cazgır olursan rahat edersin. Belliki sessiz gördükçe tepene binmişler.

Gercekten boyleinsanlar nasil bu karsktere burunuyolar bilmiyorim biz ilerde insallah iyi birer kaynana oluruz ya

Back