Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben mimarlık fakültesi mezunuym tınaztepedenHangi fakülte cnm:)) bıcalıymışız çoğumuz:)))
Çok haklısın ben de öyle diyorum şükür altı aylık oluyor iki üç güne en önemli zamanda sadece anne sütüyle beslendi artık bırakırsa da kismet. Ama bu çocuk sonra ne içecek diye düşünüp üzülüyorum mama da almıyor çünkü e sadece yemek mi yiyecek daha küçücük süt çocuğu. Derdim anne sütü değil yani artıkCnim emdiginde süt geliyor orda bi sıkıntı yok,Ama emmek istemiyor..meşale gece kalkıp ağlıyor uykulu bile almıyor sabaha kadar ac bırakıyorum yine ağzında götürüp getirip emmiyir mecbur sagip verdiğimde güzel içiyor eskiden istahsizdi baya kasiklada içmiyordu ama şimdi kaşıkla içiyor memeyi emmiyor.Cnim srninkiside emmek istemiyor süt azlığından falan değil zaten emmek istemeyen bebek uykuda alıyor. 6.Ayımız dolsun biraksada bıraksın bunun stresini çekmekten çocuk büyüdü sevemedim doğru dürüst.
Forbese mi yaklaştın:))) sen benden sonra mezun olmuşsundur cnm ben epey oldu oraları terkedeli:))Ben mimarlık fakültesi mezunuym tınaztepedenbuca koop tarafnda oturdm son sene biraz bıktm şirinyere taşındım
![]()
Canım 6-8 aylık iki çay bardağı1 yaş civarı o kadar yiyordu diye hatırladım kızımı belki ben yanlış hatırladım canım
Olmamıştr o kadar yaForbese mi yaklaştın:))) sen benden sonra mezun olmuşsundur cnm ben epey oldu oraları terkedeli:))
11 sene olmuş mezun olalı cnmOlmamıştr o kadar yageçen sene bucaya gittiğimde tanıyamamıştm baya değişmiş
abilere bence nadiren degil daha fazla sorumluluk vermelisin. senin icinde onlar icinde cok yararli olur. ogrensinler degil mi :) arada kucuk yumruklar vurmaya calisiyor ama tepkimden cekindigi icin cok zarar verme gonullusu degil. zaten kizimin cigliklarindanda korkuyor :)
bende kilo konusunda cok dertliyim. bir turlu diyet yapacak motivasyonu bulamadim. 85 ile dogum yapmistim, 75 oldum dogum sonrasi ve sabit kaldim.
down sendromlu oglunun gelisimi nasil? benimde esimin suan 17 yasinda bir kizkardesi down sendromlu. cok icine kapanik bir kiz, odasindan asla cikmiyor panjuru surekli kapali,karanlikta ve penceresini hic acmadan butun gun tabletle oturuyor oylece. benimle daha hic konusmadi kac yilgecmesine ragmen![]()
Yazistiginizi gorunce araya kaynayim dedim benim kuzenim de +1 guzeli cok akilli ne laflar ne laflar 3 aylikken kalp ameliyati oldu cok erken yasi bile olmadan rehabilitasyon hayati basladi ozel olsun devket olsun konusma terapistleri halam normal bi cocuk gibi olabilmesi icin cok ugrasti hala ugrasiyor tabi suan ana okuljna gidiyor normal çocuklar la birlikte birde hala bezleniyor halam cesaret edemiuor ogretmeye cok zor ogrebiliyomus saanirmKarşıyaka biraz uzak. Oğlum 10 yaşına yeni girdi. Biz endokrine geliyoruz. Hamilelik doğum derken aksattım zaten. Tekrar randevu alacağım.
Anlaşılmak güzel hissettiriyor. Sen ve @Zinmem ikinizin de yakını varmış downişko
Keşke dediğin gibi şikayet etmesem. Başkaları seni anlamıyor ne yaşadığımı anlatmadığım zaman. Çat kapı gelenler, niye gelmiyorsun diye küsenler , çocuğunRéhabilitation olmasi cok guzel. Bence burada sadece egitim-uygulama veriliyor, sadece duzenli doktor kontrolleri oluyor.
Normal sartlarda dahi gunumuzde annelik cok mesaketli, sen 1 tanesi cok ozel 4 cocuga annelik yapiyorsun. Taktir ediyorum seni. Hic sikayet ettigin bir yaziyi okumadim. Bravo bravo :)
Tuvalet sorununu biz de tam aşamadık. Kas gevşekliği çoksa o kadar uzun sürüyor.Yazistiginizi gorunce araya kaynayim dedim benim kuzenim de +1 guzeli cok akilli ne laflar ne laflar 3 aylikken kalp ameliyati oldu cok erken yasi bile olmadan rehabilitasyon hayati basladi ozel olsun devket olsun konusma terapistleri halam normal bi cocuk gibi olabilmesi icin cok ugrasti hala ugrasiyor tabi suan ana okuljna gidiyor normal çocuklar la birlikte birde hala bezleniyor halam cesaret edemiuor ogretmeye cok zor ogrebiliyomus saanirm
Şikâyet etmeyi pek sevmem ama insanlar anlamıyor anlatmasan. Malesef yaptıkları yaramazlıkları anlatıyorum. Kimsenin evinde rahat edemiyorum. Dışarıda zaten ben sürekli onun peşindeyken bile "çocuğuna bak kadın" bakışları. Anlamıyor diyorum. Onlar anlamıyor.Réhabilitation olmasi cok guzel. Bence burada sadece egitim-uygulama veriliyor, sadece duzenli doktor kontrolleri oluyor.
Normal sartlarda dahi gunumuzde annelik cok mesaketli, sen 1 tanesi cok ozel 4 cocuga annelik yapiyorsun. Taktir ediyorum seni. Hic sikayet ettigin bir yaziyi okumadim. Bravo bravo :)
Saat basi sagarsan sut uretimi olmaz anca yipranirsin. İki saat en az gecmesi lazimki birikmis olsun oyle aman aman sutte beklemeyin 90cc gelirse sutun cok demektirNapacağımı şaşırdım inan kiSaat başı sağmaya başlayacağım bugün
Gunaydin guzel anne profiliniz yakiyor yineGünaydın herkeslere ve minişlere❤❤
Onun o agzini yerimm amaaaaaSaat basi sagarsan sut uretimi olmaz anca yipranirsin. İki saat en az gecmesi lazimki birikmis olsun oyle aman aman sutte beklemeyin 90cc gelirse sutun cok demektir
Ayni anda birbirimize yazmisizGunaydin guzel anne profiliniz yakiyor yine
Saat basi sagarsan sut uretimi olmaz anca yipranirsin. İki saat en az gecmesi lazimki birikmis olsun oyle aman aman sutte beklemeyin 90cc gelirse sutun cok demektir