Kaynimin iki ay staji var. Ben evime gelen kisiyi iyi agirlayim, ustune duseyim derken onlar cok yanlis anladilar, oglumun evi diye sahiplenmeye kalktilar , beni kendi cevrelerindeki bir kisi gibi gorduler. Halbuki ben hep saygimdan ve iyi niyetimden onlari agirladim basimin ustunde tuttum.
Normalde tabi gelsin derim ama artik iyi niyet sabir bende bitti. Artik terslik yapmak istiyorum. Cunku iyi niyetlerine zerre inanmiyorum.
Ya o flimlerde yok zengin oglan fakir kiz yok farkli kulturlerin askina felan inanmayin. Davul bile dengi dengine. Hosgoru felan bunlar sacmalik. Sonra gercekten gereksiz insanlar icin hayatini ipotekliyorsun. Tum hareketleri sana gorgusuzce ve cekilmez geliyor.
Geldiklerinde donunu corabini oraya buraya atarlar. Tv karsisina gecip sana oturcak yer birakmazlar. Oglen 3 de kalkip ne yiyelim derler. Oglumun evi diye 2 ay kalirlar. Ben 3 gunluk lohusayken ogluna kendine yumurta yapar annemle bize yapmaz bile.
Cahillik diz boyu. Cahilliklerine siginiyorlar, halbuki kotu insanlar. Kotu insanlarin ortak ozelligi hep "biz caagiliz bilmeyiz " demeleri. Cunku kotu ve bencil olduklarini oyle gizlerler