2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Cok sağolun geldik büyük oğlan baba havuzda ben omerle havuz kenarında
sonra baba Ömer'i devr alacak ben gireceğim
süper olmuş canım böyle arada degişiklik güzel olıyor bize ve çocuklara yeni ayınız da hayırlı olsun biz de salı 6 aylık olucaz pazartesi aşılar var 😊

Kutisunda seker paraben bha sls vs vs icermez diyo ben de arastiracaktim ama yeni cikti galiba bu
Aynen canım bunun yerine başka demir ilacı varmış artık o üretilmiyormuş bunu piyasaya sürmüşler artık bu satilacakmiş. İçinde iki kutu var birde. Açıldıktan sonra altı ay kullanılıyormuş firmayı aradık öyle dedi

IMG_20190629_144438.jpg

Az bir idrar alabildim sonunda ama kültüre yetecek kadar enfeksiyon vs varsa kültürde belli oluyor değil mi kızlar ona az bir çiş yetiyormuş da diğer tam idrar tahliline yetmedi çişimiz yaptırmayacağım onu

Evet ya bebeklikten ciktilar artik sipalar kac cm oldu boyunuz ben 1 hafta once olctum 68 cik ti 🤣 benimki kilodan hic uzun gibi durmuyor ama 🤣
72 cm canim olabilir tontini pasa birde bizim kinin eti sıkı tas gibi 💪 kaslı 😊 cılız duruyo 😂
İdrar istediler bizim kızdan dünden beri uğraşıyorum alamadım o yapışkanlı poşeti yapıştıra yapıştıra bi yeri kıpkırmızı oldu 😭

Yazistiginizi gorunce araya kaynayim dedim benim kuzenim de +1 guzeli cok akilli ne laflar ne laflar 3 aylikken kalp ameliyati oldu cok erken yasi bile olmadan rehabilitasyon hayati basladi ozel olsun devket olsun konusma terapistleri halam normal bi cocuk gibi olabilmesi icin cok ugrasti hala ugrasiyor tabi suan ana okuljna gidiyor normal çocuklar la birlikte birde hala bezleniyor halam cesaret edemiuor ogretmeye cok zor ogrebiliyomus saanirm

bez konusunu bilmiyorum hic sormadim, ama hala kendisi dus alamadigi icin annesi aldirtiyor.
Yazistiginizi gorunce araya kaynayim dedim benim kuzenim de +1 guzeli cok akilli ne laflar ne laflar 3 aylikken kalp ameliyati oldu cok erken yasi bile olmadan rehabilitasyon hayati basladi ozel olsun devket olsun konusma terapistleri halam normal bi cocuk gibi olabilmesi icin cok ugrasti hala ugrasiyor tabi suan ana okuljna gidiyor normal çocuklar la birlikte birde hala bezleniyor halam cesaret edemiuor ogretmeye cok zor ogrebiliyomus saanirm

Temizlik konusunu ogrenmeleri sanirim biraz gec oluyor. benim esimin kizkardesini hala annesi dus aldirir. wc konusu icin-: bence halan artik ogretmeye baslayabilir, gec ogrenir ama ogrenir :)
konusabiliyor olmasi gercekten cok onemli bir gelisme, down sendromlu insanlar bir cok seyi normal insanlar gibi yapabilirler sadece cok daha fazla emek verilmeli. down sendromlu cocuklari olan ozverili aileleri bu yuzden taktir ediyorum,cok daha fazla emek veriyorlar.

Şikâyet etmeyi pek sevmem ama insanlar anlamıyor anlatmasan. Malesef yaptıkları yaramazlıkları anlatıyorum. Kimsenin evinde rahat edemiyorum. Dışarıda zaten ben sürekli onun peşindeyken bile "çocuğuna bak kadın" bakışları. Anlamıyor diyorum. Onlar anlamıyor.
Şimdiki halimi düşününce şikayet mi ettim acaba +bebek geldi diyorum. Büyüyünce sakinlesiyorlar. Bekliyorum

insanlarin yargilayici bakislarini cocugu olan her anne sik sik yasiyordur eminim. henuz 2 yasinda oglumun disarida yaptigi huysuzluklar yuzunden bende o bakislara cok maruz kaliyorum.
hayir canim tabi ki de sikayet degil, gercekten cok guclu bir kadinsin. tekrar cocuk yapabilme ceseratini ve gucunu bulmussun inan herkes yapamaz.
ben down sendromlu cocuklarin hep daha sakin oldugunu sanirdim ama :)

Günaydın hanımlar
Eşim termal otel de bir gecelik yer ayirtmis yuzeriz diye hazirlandik yola çıktık Kozaklı ya gidiyoruz
Omerle gecemiz aynı idi sanırım yatmadan önce yedirdigim muhallebi çocukta sancı yapıyor gaz atamadığı için uyanıyor
Cnim eşim vel aileside yarın topluca denize gidiyorlar sma ben gitmeyecegim yusufa güvenmiyorum yine bi patlak verir hastane vs hic uğraşamam
Siz3de iyi tatiller ❣😎

bez konusunu bilmiyorum hic sormadim, ama hala kendisi dus alamadigi icin annesi aldirtiyor.

Temizlik konusunu ogrenmeleri sanirim biraz gec oluyor. benim esimin kizkardesini hala annesi dus aldirir. wc konusu icin-: bence halan artik ogretmeye baslayabilir, gec ogrenir ama ogrenir :)
konusabiliyor olmasi gercekten cok onemli bir gelisme, down sendromlu insanlar bir cok seyi normal insanlar gibi yapabilirler sadece cok daha fazla emek verilmeli. down sendromlu cocuklari olan ozverili aileleri bu yuzden taktir ediyorum,cok daha fazla emek veriyorlar.
Kesinlikle oyle canımhalam da cok ugrasiyor ugrsstida 18 ay sagarak sutunu verdi mesela analarin hakki hicbizamn odenmez ya oda istiyorsa kendine guvenemiyor temizlik acisindan tuvalet isini

Back