2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
maşşallah cnim omer çok güzel almış bu ay sağlıkla büyüsünler kuzucuklar❤❣😘
Yusuf Ensar'da 300gr almış bu ay...hasta olmasinlarda büyüyecekler öyle böyle

Maşallah Yusuf'a da biz diş nedeniyle epeyi emistik ondan sanırım biraz daha iyi kilo aldı Allah sağlık versin kuzulara önemli olan o

Annemlerde pek fırsat bulamıyorum buraya girmeye, bugün güneşi götürdük hastaneye, araştırma hastanesi olması gerekiyor böbrekleri için ultrason günü aldık Çarşamba günü bi daha götüreceğiz cerrahi ben kulaktan anlamam dedi kulağını göstermedim,
Bu arada biz ek gıdaya başladık ama kimlerin yazdığını İnan’ın hatırlamıyorum bulamadım da 1 çay bardağı kadar veriyoruz diye bişeyler okudum ben yaklaşık 20 gündür veriyorum bişeyler ama 2 kaşık yoğurdu geçirmedim daha az mı veriyorum ki anlamadım bi de pirinç ununun hiç bir besleyici tarafı yokmuş nişasta verin ondan daha iyi demişti doktor bize, tarif konusunda sıkıntı yaşıyordum bebek yemek kitabı verdi yengem bebek kurabiyesi bebek keki ekmeği vs tarifler var kendi evimize gidince yapacağım, annemlerin evi bayağı bayağı serin çocuğu şortla bile tutamıyorum bacakları üşüyor bütün yazı burada geçirmek istiyorum 😌

Yurtta mi evde mi kaldın sizin eğitim fakültesi kampüsüne hayrandım ben dokuz çeşmeler kampüsünde idim
Cnm benim ailem izmirin ilçesinde oturuyor evden gidip geliyordum:)) bizimki epey yeşillikti.. ahh ahhh bizde sizin oraya waffle yemeye gelirdik:))

Oğlum 10 yaşına yeni girdi. Hem rehabilitasyon merkezine hem de eğitim-uygulama okuluna gidiyor. Normal okul gibi tam gün
Tabii şimdi tatildeler. Sadece haftada iki saat özel rehabilitasyon merkezi devam ediyor

Réhabilitation olmasi cok guzel. Bence burada sadece egitim-uygulama veriliyor, sadece duzenli doktor kontrolleri oluyor.
Normal sartlarda dahi gunumuzde annelik cok mesaketli, sen 1 tanesi cok ozel 4 cocuga annelik yapiyorsun. Taktir ediyorum seni. Hic sikayet ettigin bir yaziyi okumadim. Bravo bravo :)

Cnim neler getiriyorsun ek gıda olarak?
Bide benim merak ettiğim bevekler ek gıda alınca emiyirlarmi? Cnim sen yinede fitil çok kullanmamaya bk doktorlar erkek bebeklerde uygun gormuyir
Canım havuç kabak patates tattirdim ama bunları yemiyor.
Yoğurt, kayısı veriyorum.
İrmik ve pekmezle muhallebi
Bir de hipp nin sütlü pirinçlisini veriyordum arada.
Emen bebek yine emiyor canım. Benim oğlum pek istekli değil emmeye genelde uyurken emziriyorum aralarda ek gıda veriyirum iki kez.

Benim eski mekanlar ben dokuz Eylül üniversitesi mezunuyum Şirinyer Buca nasıl özledim oraları İzmir aşığıyım ben
Aa çok şaşırdım ya konuştukça neler çıkıyor bir bakmışsın akraba çıkmışız hiç sasirmam😂😂😂😂
Nedense ben hiç Izmir'i sevmiyorum Ist bana daha cazip geliyir

Aa çok şaşırdım ya konuştukça neler çıkıyor bir bakmışsın akraba çıkmışız hiç sasirmam😂😂😂😂
Nedense ben hiç Izmir'i sevmiyorum Ist bana daha cazip geliyir

Ben senin İzmir'de olduğunu doğumdan epeyi zaman öğrendim seni hep İstanbul'da sanıyordum İstanbul zor kent ya kizkardesim orda çalışıyor evlenecek olan annem orda çeyizi götürdü

Canım tam tahıl buğdayı un yulaf unu irmik ruseym al organik olanları var ben buradan alacağım

https://www.vitmadogalgida.com/page...=arama&str=&catID=5&markaID=1&price1=&price2=
Birde iki kez verme gece yatmadan önce versen tok tutar ben bir kez veriyorum irmikle yapıyorum
Çok sağol kuzum bakicam 💜
Yatmadan önce de ben bilerek vermiyorum canım gece uyansın da beni emsin diye. Gündüz pek emmiyor.
Sadece beni emdiği mama içmediği için iki kez veriyorum açsa doysun bari diye. Çok olur mu ki? İki kez ama miktar olarak az veriyorum yani toplamı bir çay bardağı oluyor

Oturuyor Dr bu ayda destekli oturt dedi mama sandalyesinde besliyorum onu
sizde durum nasıl
cnim valla Yusuf enfeksiyonlu haliyle bugüne nazaran demekki çok güzel emiyormuş.dunden beri uykuda bile almıyor ne yapacagimi şaşırdım ben zorlayınca hem o yıpranıyor hemde ben,,babası çok kızıyor artık mama ver sütten kes diyor benimde işime gelir ama kıyamıyorum çok üzülüyorum bu duruma gece saatlerce ac olduğu halde içmiyor sagip kaşıkla çok güzel içiyor.Valla benim iki cocugumda çok çektirdi bana emme konusunda.

Çok sağol kuzum bakicam 💜
Yatmadan önce de ben bilerek vermiyorum canım gece uyansın da beni emsin diye. Gündüz pek emmiyor.
Sadece beni emdiği mama içmediği için iki kez veriyorum açsa doysun bari diye. Çok olur mu ki? İki kez ama miktar olarak az veriyorum yani toplamı bir çay bardağı oluyor

Anladım
Gündüz mesajında birer çay bardağı gibi anladım ben iki defada bir çay bardağı kadar ise sorun yok

Hayırlı olsun minik dişiniz:)) şükür tekrar tatil başladı:))) bu aralar tüm bebişler ataklarda..
evet canım şükür, eylüle kadar üçyüzbeşyüzüçyüzbeşyüz 😁
Bizler ataklardayiz, fenalardayiz 😁😁
Hayirli olsun disiniz, insallah digerlerinide farkettirmeden çıkartır 🙂
aslında o farkettirdi de ben üstüne düşemedim 😁 abisi 8 aylıkken çıkartmıştı, bunu d öyle bekliyordum sanırım
Hadi hayırlı olsun masaüstü
sağol canım
İyiyiz şükür canım bizimde disimiz geldi geçen hafta iki tane hayırlı olsun disiniz

sağlıkla getirsin dislerini kuzularimiz
sağol canım, sizinkiler de hayırlı olsun 😉
Özel çocuk annesi olarak bende seni çok iyi anlıyorum benim oğlumda da hafif düzeyde zeka geriliği var kaynaştırma öğrencisi büyük oğlan
Rabbim bizlere güç yavrularımıza şifa versin
rabbim kolaylık versin canım
Oturuyor Dr bu ayda destekli oturt dedi mama sandalyesinde besliyorum onu
sizde durum nasıl
ben de 5-10 dk oturtuyorum mama sandalyesinde artık

Hadi hayırlı olsun masaüstü
Kızlarrr napıyorsunuz? Ablam var ya çok koşuşturmacalı geçiyor bizim günler, evde 4 çocuk 😱😁 bu arada bizim dişimiz çıkmış, dün arkadaşım farketti, onu bile farkedememişim yoğunluktan. Seminerlerde bitti bgn çok şükür. Sizler nasılsınız ? Var mı olağanüstü durumlar olaylar 😁
Hadi hayırlı olsun maşallah ❤

Bir çay bardağı yiyebiliyor mu cidden çok gelmesin
6-8 ay arası iki çay bardağı tavsiye edilen miktar zaten canım. Ben bir çay bardağı veriyorum. Tek seferde değil iki öğün olarak yarim yarim veriyorum. 50 cc anca ediyor tek öğünde. Bu ayda 150 cc mama tek seferde verilebilir olduğuna göre birazcik koyu kıvamlı 50 cc mama çok gelmez herhalde diye düşünüyorum. Haftaya kontrol var yine de bi doktorumuza sorayım bakalım.

Back