tok olunca içmiyor suyu ben de açken veriyorum o zaman az biraaz içiyor iyi tatiller size güzelce stres atınBiz de tatilden dönünce sebzeden başlayacağız
Bizim dr yazın susuyorlar ve bu yüzden de çok emiyorlar dedi
Sadece anne sütü alsa bile çok sıcaklarda çişi azaldığında bezinde pembe lekeler olduğunda su ver dedi bana
Bende alıştırma bardağı aldım. Çok cahilce bir cevap olabilir ama bir delik daha açsak biberona ne olurki. Atcazmı bu biberonları.
Ah napcaz bizKızımda öyleydik biz canım babası götürürdü kucağında o kadar çırpınırdı ki hep hızlı hızlı koşardım arkasından ki annecim annecim diye diye çocuğu kaçırıyoruz sanmasınlar hele konuşunca çok kötü oluyor kızınca bana dokunma dye bağırmayı öğrettik başımıza patladı sokakta bana dokunma diye bağırarak koşuyorduk Allahım ne zordu
Gözünüz aydın:))patlamış canım belliydi dün çok agladı hiç uyumadı darısı diğerlerine
Benimki de bir kere emdi baş parmağını aklıma geldin fotoya yetişemedim
Ayy en sevmediğim.. mecbur kalmasam camdan atardım ütüyüBen ütücüyüm ya makinadan çıkanı ütülerim temizlik biter ütü bitmez bizim
Cnm bunun huysuzluğu kulağındanmış galiba ilaçlardan sonra düzeldi şükür ben işlerimi halletmek için geç yattımGunaaydinnn ❤❤ S Sevimlipanduf hadi guzel haberlerini bekliyoruz Guneein sansinaa ❤
Z zeLina sen alisik degilsin cok kuzum ins duzelir bir an once
ilkinde de 9 ay kilolu gezdim ama onda kilolu hamile kaldığım için :)Bu ikinci çocuklarda kilolar yapışıyor herhalde şimdiye fittim ilkinde =(
gel sarılacağımmmBen havlu yastık yüzü çarşaf dışarda giydigimiz tüm kıyafetleri ve Ömer utkunun tüm kıyafetlerini utuluyorum abinin kıyafetlerini üç yaşa kadar hep utuledim şimdi abinin kıyafetlerinde dışarı kıyafetleri ütülerim
Oyy neyse ki düzeldi kuzumuzCnm bunun huysuzluğu kulağındanmış galiba ilaçlardan sonra düzeldi şükür ben işlerimi halletmek için geç yattım
Benim de annem böyle idi ben el surmuyirum valla sadece yeni alinan kıyafet utusu yapiyorumgel sarılacağımmm
donları çorapları bile ütülerim
çamaşırı topladıktan sonra ayırmak daha zoruma gidiyor. hepsini ütülüyorum sonra yerleştiriyorum. bu da bana kayınvalideden bulaşmış bir alışkanlık oldu
kayınvalide bizde de ütü yapar.Benim de annem böyle idi ben el surmuyirum valla sadece yeni alinan kıyafet utusu yapiyorum
En güzeli kesinliklekayınvalide bizde de ütü yapar.
tüm dolaplar ütülü kıyafetle dolu olunca benim ütülemeden koyduğum her parça sırıtıyor :)
minimalist yaşamı benimsediğimiz için kıyafet konusunda epeyce sadeleştik onun için ütü işi kolay oluyor
Masallah okadar sey utulenirmi sicakta lastikli carsaf kullan ondan bari kurtulursunBizim makina hic burusuk cikarmiyor ben hic gerek gormedim yada bana oyle geldi hic mandal sevmem camasirda direk ciktimi ser topla katla yapiyorum ben utulesem daha cok iz cıkar magaza usulu katlama yapiyorum cocugu kinide bizimkinide tulum pantalon gomlekleri asarim ceket vs
gel sarılacağımmm
donları çorapları bile ütülerim
çamaşırı topladıktan sonra ayırmak daha zoruma gidiyor. hepsini ütülüyorum sonra yerleştiriyorum. bu da bana kayınvalideden bulaşmış bir alışkanlık oldu
Benim kocam utuluyor gomleklerini
patlamış canım belliydi dün çok agladı hiç uyumadı darısı diğerlerine
Yeni bir soru ile karsinizdayim gencler:) simdi ben su verirken biberonla veriyordum ama biberon ucunun yenidogana uygun oldugunu unutmusum tel delik cocukcagiz cekemiyor kac saat. Simdi sizce biberonun ucunu ayina uygun mu alayim yoksa alistirma bardagi gibi bisi mi alayim siz nasil veriyorsunuz suyu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?