- 15 Temmuz 2015
- 18.726
- 31.219
- 598
Yuz ustu kuzum yana yapiyordu bi iki hafyadirDonmeden kastin sirt ustunden yuz ustune mi yoksa yana mi
Bnmkide bugub agzina goturdu yedi ayaklarini tutuyo bnmkiGözün aydın kızBenin kızım da bugün ayaklarını tuttu foto çekeyim diye telefonumu alana kadar bıraktı daha da tutmuyor
Sok sokk hattaaOlay olaycu dayı
Tipsiz bebeeeSok sokk hattaason fotomuzu gördunzmu
Sagol teyzesi seftaliye bayildiiTipsiz bebeee
Masallah
Bende seviyorum cnm burayı hızla büyüyor valla.. cnm bizde şöyle bir uygulama var bebek görmeye giderken herkes bir şey yapıyor ev sahibi sadece çayı demliyorben birşey yapmasam olur yani.. ama ben bir tane tatlı bari yapayım diye düşündüm:) akşam kızı uyutunca yapacağım onu hem serinlemiş olur hava:))
Bardakla siseyle yada alistirma bardagoyla canimYeni bir soru ile karsinizdayim gencler:) simdi ben su verirken biberonla veriyordum ama biberon ucunun yenidogana uygun oldugunu unutmusum tel delik cocukcagiz cekemiyor kac saat. Simdi sizce biberonun ucunu ayina uygun mu alayim yoksa alistirma bardagi gibi bisi mi alayim siz nasil veriyorsunuz suyu?
Yeni bir soru ile karsinizdayim gencler:) simdi ben su verirken biberonla veriyordum ama biberon ucunun yenidogana uygun oldugunu unutmusum tel delik cocukcagiz cekemiyor kac saat. Simdi sizce biberonun ucunu ayina uygun mu alayim yoksa alistirma bardagi gibi bisi mi alayim siz nasil veriyorsunuz suyu?
Ahh tek olmamal ne kdr guzelmis. Temizlik fln deniliyor burada icime cekiliyorum. Mutfak dolaplarim lekelendi diye islak mendille sildim o derecw fena haldeyimSiz cok hamaratsiniz. Ne zaman okusam temizlik vs vs. Pis dunyadan yaziyorum. Pis olmakta guzel tavsiye ederim yorulmuyor insan
Valla gözün aydın mı desem gazan mübarek olsun mu desem bilemedim kolay gelsin şimdiden
Şeftali böyle yenir işte tavrına da bürünmüş yedirecek kendini minik adamSagol teyzesi seftaliye bayildii
Benumki emerken Aysk tutuyor bir meme emiyor bir ayak emiyorNapacan ayak tutturup pisman olacan yarınayakları uyurkenbile tutuyorlar uykudan uyandiriyor kendini
Gozunuz aydinnn hayırlı olsunpatlamış canım belliydi dün çok agladı hiç uyumadı darısı diğerlerine
Alıştırma bardağı var ben onunpa veririm Chicco 4aylikYeni bir soru ile karsinizdayim gencler:) simdi ben su verirken biberonla veriyordum ama biberon ucunun yenidogana uygun oldugunu unutmusum tel delik cocukcagiz cekemiyor kac saat. Simdi sizce biberonun ucunu ayina uygun mu alayim yoksa alistirma bardagi gibi bisi mi alayim siz nasil veriyorsunuz suyu?
Bende çok üşendiğimde öyle toz alıyorum.Ahh tek olmamal ne kdr guzelmis. Temizlik fln deniliyor burada icime cekiliyorum. Mutfak dolaplarim lekelendi diye islak mendille sildim o derecw fena haldeyim
Bende alıştırma bardağı aldım. Çok cahilce bir cevap olabilir ama bir delik daha açsak biberona ne olurki. Atcazmı bu biberonları.Yeni bir soru ile karsinizdayim gencler:) simdi ben su verirken biberonla veriyordum ama biberon ucunun yenidogana uygun oldugunu unutmusum tel delik cocukcagiz cekemiyor kac saat. Simdi sizce biberonun ucunu ayina uygun mu alayim yoksa alistirma bardagi gibi bisi mi alayim siz nasil veriyorsunuz suyu?
Seninki level atladı artık
Biberon atmaya gerek yok emzik değişecek:)Bende alıştırma bardağı aldım. Çok cahilce bir cevap olabilir ama bir delik daha açsak biberona ne olurki. Atcazmı bu biberonları.
Teşekkür ederimAramiza hoşgeldin canım aramızda tam bir ay varbenim oğlan erkenci çıktı senin yavrun kızmı erkek mi
nereden katılıyorsun aramıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?