Ruyalarimda aglayam Bebek dedi duyup nerede diye ararken gerçek olduğunu anlıyorumBenim hanimda huy edindi artik.12den 3 e 4 e kadar iyi, ondan sonra surekli kalkiyor, kimildiyor. Boyle boyle 8 i buluyoruz ama tabi en az 6 7 kere kalkis oluyor beynim pert tam uykuya dalma esnasinda kalkmak igrenc bir his
zor canım ücretsiz izin hakkın yok mu böyle baya yorucu .çocuklar biraz daha büyüse herswy daha iyi olur inşallahamin canım.
ben kendimi toparlasam çocuklar düzelecek ama yapamıyorum.
85 kiloyum ama hala sağlıksız besleniyorum.
işe başladım belediye başkanı değiştiği için yeni düzene alışmaya çalışıyorum onun gerginliği var.
oğlumu kreşe alıştırmaya çalışıyorum ama onu ilk günler kreşte beklemek için izin alamadım.
kız emiyor öğle arası gelebilmek için işe yakın diye annemlerde kalıyorum. evimi düzenimi arıyorum.
tüm bunlara yeter diyip AN da kalmaya ihtiyacım var. o zaman herşey yoluna girecek ama kafamı toparlayamıyorum. bugünün şartları böyle kabul et ve ona göre yaşa diyorum kendime ama henüz kabullenemedim.
:) :) haklısın canım.Annelerin matematiği çocuk kaç kez kaka yaptı anne ne kadar kilo aldı hem çok güzel geliyor küçük bebeğim olmayacak artık diyr büyüsün istemiyorum hem büyüse de artık normal uyku düzenine bi geçsek diyorum canımız çıktı ya
yok canım ben taşeron şirket personeliyim. 1 ay raporu zor aldım.zor canım ücretsiz izin hakkın yok mu böyle baya yorucu .çocuklar biraz daha büyüse herswy daha iyi olur inşallah
aynen öyle gamsız olmak lazım benim arkadss da öyle rahat fark etmemişti inşallah hayırlızıyla olur ya biz dr sırf faize bulaşmayalom diye eminevim e girip aldık yoksa zor ev sahibi olmakDün bizde çok rezildik allahımmm resmen kudurdu susmuyor sürekli ağlıyor annem ablam da var onlara veriyorum yok sakinleşmiyor emsin sakinleşsin diye bir memem açıkta geziyorum evin içinde yok, dışarı çıkardım biraz hava alalım diye kendini pusetten atmalara çalışıyor yaranamadım gitti bu kıza, okuldan arkadaşımla çocuklarımız aynı onunda kızı 6 aylık ama arkadaşım o kadar gamsız ki yani çocuk büyütürken oyle olmak lazım dün sabah mesaj atmış bana Zehra 4 diş birden çıkarmış ben hiç farketmemişim annem gördü bu sabah yazmış benim bir parmağım güneşin ağzında diş mi çıkaracak diye bakıp duruyorum o 4 diş farketmedim diyor, hiç ağlamadı mı huysuzlanmadı mı diyorum yoo hiç ağlamıyor ki benim kız diyor he dedim benimki senin yerine de ağlıyorayy inşaallah TOKİ çıkarda biz de ev sahibi oluruz banka kredileri çok faizli bulaşmak istemiyoruz onlara tek imkanımız TOKİ
Bence o bebekle alakali, pes eden bebek vardir yalandan ağladığında orali olmazsan susar. Bizimkiler canavar mubarek. Gel de alma ici cikarircasina agliyoraynen öyle gamsız olmak lazım benim arkadss da öyle rahat fark etmemişti inşallah hayırlızıyla olur ya biz dr sırf faize bulaşmayalom diye eminevim e girip aldık yoksa zor ev sahibi olmak
ben oralı olmadım bi kez ertesi gün sesi gitti oğlanın aglamaktanBence o bebekle alakali, pes eden bebek vardir yalandan ağladığında orali olmazsan susar. Bizimkiler canavar mubarek. Gel de alma ici cikarircasina agliyor
Bizde Birevime girdik araba alacagz ekimde insallah faizsiz bisey yapmak zor valla gercektenaynen öyle gamsız olmak lazım benim arkadss da öyle rahat fark etmemişti inşallah hayırlızıyla olur ya biz dr sırf faize bulaşmayalom diye eminevim e girip aldık yoksa zor ev sahibi olmak
Heves ediyor bikac ayak oynasin. Burda isyan edecek
Gunes hanim yaramazlik yapmazda sen aksama kadar sıkılırsın oyuzden annesi rabbim goblune gore veirrde ev sahibi olursun insallahDün bizde çok rezildik allahımmm resmen kudurdu susmuyor sürekli ağlıyor annem ablam da var onlara veriyorum yok sakinleşmiyor emsin sakinleşsin diye bir memem açıkta geziyorum evin içinde yok, dışarı çıkardım biraz hava alalım diye kendini pusetten atmalara çalışıyor yaranamadım gitti bu kıza, okuldan arkadaşımla çocuklarımız aynı onunda kızı 6 aylık ama arkadaşım o kadar gamsız ki yani çocuk büyütürken oyle olmak lazım dün sabah mesaj atmış bana Zehra 4 diş birden çıkarmış ben hiç farketmemişim annem gördü bu sabah yazmış benim bir parmağım güneşin ağzında diş mi çıkaracak diye bakıp duruyorum o 4 diş farketmedim diyor, hiç ağlamadı mı huysuzlanmadı mı diyorum yoo hiç ağlamıyor ki benim kız diyor he dedim benimki senin yerine de ağlıyorayy inşaallah TOKİ çıkarda biz de ev sahibi oluruz banka kredileri çok faizli bulaşmak istemiyoruz onlara tek imkanımız TOKİ
Bnde regliyim son gunlerim gerci ama oyle bariz bi sey yaşamadık kuzuncakip isirmayi her zamn yapiyoRegl olunca sütü azalan kızlar naptınız? Regl bitince çoğaldı mı yine? Ben de 2 gündür regl dönemindeyim ve bebeğim aç kaldı sankiİki çekip bırakıyor memeyi ağlıyor İnek sütü alerjimiz de var mama veremiyorum. Henüz rapor da çıkarmadık izlem sürecindeyiz diye. Umarım çoğalmıştır sizin de, benim de çoğalır
çocukları toparlayamadım bir türlü.
dün kreşten aradılar kulağı ağrıyormuş gittim aldım çığlık çığlığa ağlıyor. dr götürdüm hemen. oğlumun doğuştan kulak problemi var iki kulakta iltihap olmuş. geçenlerde ateşlenmişti onun etkisi dedi antibiyotik verdi.
kreş için test yaptırdığımızda alerji değerleri yüksek çıktı alerji için de ilaç başladık.
kreşe başladı başlayalı kabızlık sorunu var. doğduğundan beri günde 7-8 kere kaka yapan çocuk günlerce yapamıyor. onun sıkıntısıyla iyice geriliyor
kızçemin de burnu hep sümüklü
çocuklar benim işe başlamamla değişen hayatlarına adapte olamadılar bir türlü .
amin canımÇocukların ilk kreş yılı zorlu geçiyor benim oğlan krese gittigi yıl çok hastalanmisti alışacak annesi gecen kreste çocuğun kaza ile üzerine düşmesi kötü olmuş paşaya ve kizceye çok geçmiş olsun bu dönem seni zorluyor çalışan anne olmak zor Allah sana kuvvet çocuklarına sağlık versin
Ev daha zor çalışırken aslında bu kadar yorulmuyoruz evde hiç dinlenme şansın yokamin canım
süt izninden dolayı erken çıkıyorum mesaim bitti ama eve gitmek istemiyorum
ayın elemanı seçilse 1. liği kimseye vermem.
sagolasin Cnim.aynı ya hatta sıcaklar daha fazla iştahını azalttı. bizde çok terleme var günde 10kereden fazla değiştiriyorum.gece birden bire ateşi çıktı sicaklardan oldu galiba.peki siz nasil baş ediyorsunuz sicaklardaŞimdi nasil Yusuf paşam emiyor mu artık
Şükür bir şey olmadı Ömer Utku ya rabbim korusun hepsini
Cnm cvp verdim sana ama donmedin dustumu atesi flnsagolasin Cnim.aynı ya hatta sıcaklar daha fazla iştahını azalttı. bizde çok terleme var günde 10kereden fazla değiştiriyorum.gece birden bire ateşi çıktı sicaklardan oldu galiba.peki siz nasil baş ediyorsunuz sicaklarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?