2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Benim hanimda huy edindi artik.12den 3 e 4 e kadar iyi, ondan sonra surekli kalkiyor, kimildiyor. Boyle boyle 8 i buluyoruz ama tabi en az 6 7 kere kalkis oluyor beynim pert tam uykuya dalma esnasinda kalkmak igrenc bir his
Ruyalarimda aglayam Bebek dedi duyup nerede diye ararken gerçek olduğunu anlıyorum odasına geçtik kocaman beşik ama fark etmiyor yine ilerleyip kafası ni tos yapiyor kenara yine uyaniyor benimki hareketten de çok uyanıyor

zor canım ücretsiz izin hakkın yok mu böyle baya yorucu .çocuklar biraz daha büyüse herswy daha iyi olur inşallah

:) :) haklısın canım.

bugün hep kilo konusu açıldı. buradan oğlumun dönemindeki annelerden, kuzenlerden, iş yerinden hep zayıfalama sağlıklı yaşama

evren bana mesaj gönderiyor :)

aynen öyle gamsız olmak lazım benim arkadss da öyle rahat fark etmemişti inşallah hayırlızıyla olur ya biz dr sırf faize bulaşmayalom diye eminevim e girip aldık yoksa zor ev sahibi olmak

S Sevimlipanduf inşallah toki hayalin gerçek olur. Biz de yeni evliyken toki almıştık. Bir yıl sonra bitti kiracı girdi neredeyse kirası karşıladı. Bitmesine bir yil kala sattık. Az üzerine ekleyip evimizi aldık. Yoksa faizsiz ev alamazdık. Sizinde gönlünüze göre olsun.
Ütü konuşulmuş. Üçüncü oğlum olana kadar ben de A anneveoglusu gibiydim. Sonra bıraktım. Ne kadar az o kadar iyi

aynen öyle gamsız olmak lazım benim arkadss da öyle rahat fark etmemişti inşallah hayırlızıyla olur ya biz dr sırf faize bulaşmayalom diye eminevim e girip aldık yoksa zor ev sahibi olmak
Bence o bebekle alakali, pes eden bebek vardir yalandan ağladığında orali olmazsan susar. Bizimkiler canavar mubarek. Gel de alma ici cikarircasina agliyor

Bence o bebekle alakali, pes eden bebek vardir yalandan ağladığında orali olmazsan susar. Bizimkiler canavar mubarek. Gel de alma ici cikarircasina agliyor
ben oralı olmadım bi kez ertesi gün sesi gitti oğlanın aglamaktan

Bizde Birevime girdik araba alacagz ekimde insallah faizsiz bisey yapmak zor valla gercekten

Benumki emerken Aysk tutuyor bir meme emiyor bir ayak emiyor S Sevimlipanduf
Heves ediyor bikac ayak oynasin. Burda isyan edecek
Gunes hanim yaramazlik yapmazda sen aksama kadar sıkılırsın oyuzden annesi rabbim goblune gore veirrde ev sahibi olursun insallah

Sıcaklar benim kızı çarptı galiba.. 2 saatte bir bayılıp uyuyor Önceleri uyusun diye gözünün içine bakardım, şimdi uyansa da bir yerlere gitsek diye bekler oldum. Uyuyunca sıkılıyorum resmen Insanoğlu ne öyle ne böyle hiçbir şeyden memnun kalmıyor işte Swimava’nın ufak bir bebek küveti var şişme, ondan alsam da balkonda kıza havuz gibi kullansam diyorum. Çok sıcak bari o havuz keyfi yapsın Var mı başka önerisi olan?

Regl olunca sütü azalan kızlar naptınız? Regl bitince çoğaldı mı yine? Ben de 2 gündür regl dönemindeyim ve bebeğim aç kaldı sanki İki çekip bırakıyor memeyi ağlıyor İnek sütü alerjimiz de var mama veremiyorum. Henüz rapor da çıkarmadık izlem sürecindeyiz diye. Umarım çoğalmıştır sizin de, benim de çoğalır

Bnde regliyim son gunlerim gerci ama oyle bariz bi sey yaşamadık kuzuncakip isirmayi her zamn yapiyo

Çocukların ilk kreş yılı zorlu geçiyor benim oğlan krese gittigi yıl çok hastalanmisti alışacak annesi gecen kreste çocuğun kaza ile üzerine düşmesi kötü olmuş paşaya ve kizceye çok geçmiş olsun bu dönem seni zorluyor çalışan anne olmak zor Allah sana kuvvet çocuklarına sağlık versin

amin canım

süt izninden dolayı erken çıkıyorum mesaim bitti ama eve gitmek istemiyorum
ayın elemanı seçilse 1. liği kimseye vermem.

amin canım

süt izninden dolayı erken çıkıyorum mesaim bitti ama eve gitmek istemiyorum
ayın elemanı seçilse 1. liği kimseye vermem.
Ev daha zor çalışırken aslında bu kadar yorulmuyoruz evde hiç dinlenme şansın yok

Merhaba kizlar biz bugun doktora gittik genel olarak sorularim vardi hemde pipimiz icine gomuluyo onu sormak icin , kilodan dolayi oluyormus normalmis. Blw tarzi ek gidaya baslamama birsey demedi devam et dedi bazi doktorlar karsi cikiyor genelde , yogurt icinde tattir tadim yapmadan anlayamayoz gercekten alerji varmi yokmu diye dedi onunda tadimini yapicaz sira gelince desteksiz oturtma dedi bastirma destekli oturma yapabilirmism ve dis daha yokmus o isirmalar bosa cikti yürüteç kesinlikle ben onermiyorum dedi d vit duzenli kullan dedi +2 degerli demir ilaclari daha etkili oldugunu soyledi bizde durumlar bu

Şimdi nasil Yusuf paşam emiyor mu artık
Şükür bir şey olmadı Ömer Utku ya rabbim korusun hepsini
sagolasin Cnim.aynı ya hatta sıcaklar daha fazla iştahını azalttı. bizde çok terleme var günde 10kereden fazla değiştiriyorum.gece birden bire ateşi çıktı sicaklardan oldu galiba.peki siz nasil baş ediyorsunuz sicaklarda

Cnm cvp verdim sana ama donmedin dustumu atesi fln

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…